Gość Pepeg z Gumy 25.01.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 OOOOOOOOOOO, sorencja Pepegulu, ale jakby kanonizowali Gosiewskiego to byś się excusez le mot chyba zesrał a ja z Taboju pospołu. Powiadasz, że bym się zesrał z wrażenia ? Chyba Cię jednak rozczaruję, bo nie przypuszczam ,żeby moja reakcja na to wydarzenie była aż tak spontaniczna. Ostatnio dosyć trudno mi poczuć jeszcze jakiekolwiek zaskoczenie . Natomiast bardziej mnie niepokoi scenariusz Krzyśka ,gdyż jest niestety mocno prawdopodobny. Znając zapotrzebowanie Polaków na silnie uzewnętrznioną symbolikę, narodowe wyrazy pamięci oraz nieodpartą wdzięczność nieboszczykom za zgon, w tym całym zalewie świętości, martyrologii bohaterów narodowych, może się okazać , że naród głosami suwerenów prawych i sprawiedliwych , zdecyduje się na kolejne dzieła boże, przy których Świątynia Opatrzności będzie się jawić niczym psia buda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 25.01.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Powiadasz, że bym się zesrał z wrażenia ? Znając zapotrzebowanie Polaków na silnie uzewnętrznioną symbolikę, narodowe wyrazy pamięci oraz nieodpartą wdzięczność nieboszczykom za zgon.... Czyżbyś nie czuł się Polakiem? Czyżbyś był Polakiem? To rozumiem tego typu zwroty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.01.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Głupie pytanie i nie na temat.Książkę piszesz czy masz takie naleciałości z pracy w milicji?Jak mogę być, czy czuć się Polakiem, skoro do kościółka nie chodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 25.01.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 a kiedy zimny lech bedzie wniesiony na oltarze ? nie wiecie? I Gosiewski, i te inne przydupasy Jarka i Leszka...... Może ktoś podpisy pod petycją już zbiera? Ja się podpisuję.....:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 25.01.2011 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zaraz, zaraz, kolejka jest. A meczennica, blogoslawiona Blida B.?Oddala przecie zycie za wolnosc ich i nasza. Wracajac do tematu, pytam co obchodzi ludzi, ktorzy nie czuja sie zwiazani z KK beatyfikacja JP2? Tak ciezko to przelknac? Jezeli chodzi o zwiazek KK i Panstwa Polskiego to w zupelnej rozciaglosci zgadzam sie z Panem Wieszczem A. Mickiewiczem. Dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 25.01.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Głupie pytanie i nie na temat. Książkę piszesz czy masz takie naleciałości z pracy w milicji? Jak mogę być, czy czuć się Polakiem, skoro do kościółka nie chodzę. Jedziesz po bandzie aż miło:) Jeszcze od milicjantów nikt mi nie ubliżał Ja akurat do kościoła chodzę i to co niedzielę - taki zacofany i nienowoczesny jestem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.01.2011 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Ja akurat do kościoła chodzę i to co niedzielę - taki zacofany i nienowoczesny jestem:) To Twoja prywatna sprawa jaki jesteś. Sam fakt chodzenia czyni Cię już nie tylko Polakiem ale i prawdziwym patryjotą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 25.01.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 To Twoja prywatna sprawa jaki jesteś. Sam fakt chodzenia czyni Cię już nie tylko Polakiem ale i prawdziwym patryjotą . Tak jak Twoja, że nie chodzisz. To dla mnie nowość, że Kościół czyni kogoś patriotą albo Polakiem, a może Niemcem? Czyżby muzułmanie , wyznawcy innych religii, ateiści nie byli patriotami ani nie czuli się przynależni do jakiejś narodowości? Jakąś nową filozofię patriotyzmu i życia tworzysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 aaronciu, tak z dobrego serca radzę, nie brnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aaroncio 25.01.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 aaronciu, tak z dobrego serca radzę, nie brnij. Dzięki za rady i serce dobry człowieku. Pozwolisz ,że nie skorzystam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2011 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 jak tam se chcesz. Ja mam czyste sumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.01.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 dandi, pozwól, niech się kolega też pobawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 (edytowane) od razu wyczułem, że ostrzysz sobie na niego te Twoje jadowite zębiska. No dobra. Usiadłem. Było Tap Madl, tera będzie Tap Wpierdl Edytowane 25 Stycznia 2011 przez dandi3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.01.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Opanuj się dandi , proszę! O co Ty mnie posądzasz niecnoto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.01.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zaraz, zaraz, kolejka jest. A meczennica, blogoslawiona Blida B.?Oddala przecie zycie za wolnosc ich i nasza. Wracajac do tematu, pytam co obchodzi ludzi, ktorzy nie czuja sie zwiazani z KK beatyfikacja JP2? Tak ciezko to przelknac? Jezeli chodzi o zwiazek KK i Panstwa Polskiego to w zupelnej rozciaglosci zgadzam sie z Panem Wieszczem A. Mickiewiczem. Dziekuje. a co ci przeszkadza blida? bo widzę, że ciebie też coś boli. wiesz co ciężko przełknąć? takich ludzi których być może słuchasz co niedzielę. popatrz i posłuchaj pasterza. http://www.youtube.com/watch?v=5za4T-_KLS8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 25.01.2011 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 aha, ale to czegoś dowodzi? wśród księży są tacy sami debile jak wśród...yyyy... nauczycieli np. No i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 25.01.2011 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Szeroko poszedl... No wlasnie, no i? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 25.01.2011 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 jasne. a gdzie odpowiedzialność zbiorowa? wiara uczy nas, że wszyscy odpowiadamy za grzech jednej pary. a tu co? ten pan ma przełożonych, którym nie przeszkadza jego ogólnie znana działalność. gdzie konsekwencje wobec tego pana? brak. i dlatego uważam, że to jedna wielka klika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 26.01.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 w świetle dostarczonych przez Ciebie SAVAGE'u dowodów winy i ewidentnego klikania, teraz dopiero widzę, że beatyfikacja JP2 jest rzeczywiście bezzasadna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 26.01.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 j ten pan ma przełożonych, którym nie przeszkadza jego ogólnie znana działalność. gdzie konsekwencje wobec tego pana? brak. i dlatego uważam, że to jedna wielka klika. a możesz powiedzieć kto jest przełożonym tego pana? pytam poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts