dorkaS 09.06.2015 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) w chamstwie? W żonglowaniu argumentami. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez dorkaS Brak ścisłości w wypowiedzi poprzedzającej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.06.2015 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 nie rozumiem jak ktoś kto chełpi się ogromną liczbą przeczytanych publikacji nie posiadł podstaw kultury. widać tego nie da się wyedukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.06.2015 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 nie rozumiem jak ktoś kto chełpi się ogromną liczbą przeczytanych publikacji nie posiadł podstaw kultury. widać tego nie da się wyedukować. Tak się cieszę, że sobie wreszcie ulżyłeś. Niestety zmartwię cię - nie tylko kultury "nie da się wyedukować". No cóż! Istnieje też jeszcze możliwość określonego i świadomego wyboru. Ponieważ w życiu nie można mieć wszystkiego, dlatego ja zawsze bardziej wolałem zostać inteligentnym i oczytanym chamem niż tylko kulturalnym tępakiem. Mam nadzieję, że tą odpowiedzią cię nie zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.06.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 biedny miś. tak czy siak upośledzonyś. ale nie sądzę żebyś się tym martwił, znam ja takich jak ty narcyzów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.06.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 biedny miś. tak czy siak upośledzonyś. ale nie sądzę żebyś się tym martwił, znam ja takich jak ty narcyzów. Niestety nic z tego co napisałem nie zrozumiałeś. Ale to się zdarza, bo ironia jest zrozumiała tylko dla inteligentnych. A tak z ciekawości jeszcze zapytam się. Czy ortografia i interpunkcja z kolei ciebie nie martwią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 09.06.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Myślę, że zrozumiałem. Obawiam się jednak o twój sposób pojmowania. Co do interpunkcji... dla ciebie mam się specjalnie starać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 09.06.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Co do interpunkcji... dla ciebie mam się specjalnie starać? Skoro ma to być dla ciebie wysiłkiem lub , broń boże, cierpieniem , to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 12.06.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 nie rozumiem jak ktoś kto chełpi się ogromną liczbą przeczytanych publikacji nie posiadł podstaw kultury. widać tego nie da się wyedukować. Ja tam wolę słuchać człowieka który głośno przeklina, niż małego skurwysyna, który cichutko modli się o śmierć bliźniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.06.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 Ja tam wolę słuchać człowieka który głośno przeklina, niż małego skurwysyna, który cichutko modli się o śmierć bliźniego. wiesz... w sumie to ja też. tylko proszę nie myl człowieka przeklinającego z człowiekiem ubliżającym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 12.06.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 tylko proszę nie myl człowieka przeklinającego z człowiekiem ubliżającym. Tylko w języku polskim nie ma słowa na tyle adekwatnego,żeby ubliżyć człowiekowi mądrzejszemu od Kopernika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 12.06.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2015 nie pierdziel głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 13.06.2015 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 nie pierdziel głupot. Tak błyskotliwą ripostę to i miło przeczytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2015 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Tak błyskotliwą ripostę to i miło przeczytać. no coś Ty, Pepegu ... toż to "myśl złota" ... na miarę oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 13.06.2015 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 no coś Ty, Pepegu ... toż to "myśl złota" ... na miarę oczywiście kto by się spodziewał, ty tutaj? hehe dawałem 99,9% że robaczek wyjdzie z dziurki żeby drugiego robaczka wesprzeć. towarzystwo wzajemnej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 13.06.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 Tylko w języku polskim nie ma słowa na tyle adekwatnego,żeby ubliżyć człowiekowi aż tak zajadły jesteś? kto cię skrzywdził w dzieciństwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 13.06.2015 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2015 kto by się spodziewał, ty tutaj? hehe dawałem 99,9% że robaczek wyjdzie z dziurki żeby drugiego robaczka wesprzeć. towarzystwo wzajemnej adoracji. obstawiaj na giełdzie ... będzie jak znalazł na wymianę dziurawych jelit ... może jeszcze zostanie na nową lornetkę ? szachownice na niebie dokładniej obejrzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 14.06.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 hehe śmieszny gość. zmień repertuar bo nudą powiewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 14.06.2015 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 zmień repertuar bo nudą powiewa. No, takiej samokrytyki się nie spodziewałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 14.06.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 kto cię skrzywdził w dzieciństwie? Po co pytasz skoro wiesz, że nawet nie próbował, bo od tamtego czasu do dzisiaj wyżywa się wyłącznie na tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 15.06.2015 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2015 Mówiłem... towarzystwo wzajemnej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts