an-bud 20.06.2015 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.06.2015 00:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 zgadza się, żeby nie było, że masz tylko samych klakierów. nie każdemu musi się podobać ten styl obrażania. Mimo wszystko, wolę ten styl obrażana, niż każdy inny, obnażana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 21.06.2015 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 zgadza się, żeby nie było, że masz tylko samych klakierów. nie każdemu musi się podobać ten styl obrażania. Trochę to smutne co mówisz, bo akurat taka motywacja świadczy o jakichś głębokich kompleksach. Ze swojej strony jednak dziękuję. Twój głos odwołujący się do mojej pokory w tym całym poszukiwaniu taniego poklasku, jest mi tak bardzo potrzebny Jakże mi wstyd ,że jestem taki próżny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 21.06.2015 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jakże mi wstyd ,że jestem taki próżny Się popraw! Własnie dzisiaj masz doskonałą okazję pomodlić się po swojemu (po pogańsku) w noc Kupały. Możesz też puścić wianek i/lub poszukać gdzieś kwiatu paproci. Odpust za to dostaniesz i będziesz mógł od jutra chodzić prosto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 gdzie Ty dziś Stasiu wianek znajdziesz ? ... chyba u niemowląt z tej okazji wzorem Pepega (chyba), szaty pokutne przywdziewam, ... cygaro przednie i szklanica może w pokucie nie przeszkodzą Franciszka by pytać ... choć on teraz globalnie zajętym ...ale przecież wianki w dzisiejszych czasach, to również problem globalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 21.06.2015 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Się popraw! Własnie dzisiaj masz doskonałą okazję pomodlić się po swojemu (po pogańsku) w noc Kupały. Możesz też puścić wianek i/lub poszukać gdzieś kwiatu paproci. Odpust za to dostaniesz i będziesz mógł od jutra chodzić prosto. Puszczę se wianek i nie tylko, a jużci. Jedno mnie martwi Stanisławie, że to Ty właśnie o najważniejszej części obrzędu tej nocy zapomniałeś. Mam tu na myśli powszechną ruję i porubstwo, które clou programu stanowią dzisiejszego wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 21.06.2015 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Puszczę se wianek i nie tylko, a jużci. Jedno mnie martwi Stanisławie, że to Ty właśnie o najważniejszej części obrzędu tej nocy zapomniałeś. Mam tu na myśli powszechną ruję i porubstwo, które clou programu stanowią dzisiejszego wieczora. tiaaaaa ... sto wianków dla każdego męczennika ... jesteś męczennikiem choć na jeden ? ps - po wypowiedzi poniżej, ... widzę, że jesteś Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Chef Paul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 21.06.2015 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Twój głos odwołujący się do mojej pokory w tym całym poszukiwaniu taniego poklasku, jest mi tak bardzo potrzebny Jakże mi wstyd ,że jestem taki próżny naiwnością było sądzić, że się łudziłem twoją przemianą. czy ty faktycznie myślisz, że ja staram się cokolwiek zmienić w twoim beznadziejnym przypadku? niestety bufonada sięgnęła tutaj apogeum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.06.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 naiwnością było sądzić, że się łudziłem twoją przemianą. czy ty faktycznie myślisz, że ja staram się cokolwiek zmienić w twoim beznadziejnym przypadku? niestety bufonada sięgnęła tutaj apogeum. Niestety muszę stwierdzić w tym momencie, że nie potrafisz przeczytać nawet 2 zdań z właściwym zrozumieniem, o wyczuciu ironii czy kpiny nie wspominając. Ja na prawdę ani nic nie myślę na twój temat ( zwłaszcza twój), ani o co się starasz. Szkoda zupełnie na to prądu zwłaszcza, gdy ktoś, tak jak ty, ma włączony na stałe ogranicznik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.06.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jeszcze chwila i potwierdzi się Prawo Godwina. Sukcesywnie chłopcy do tego dążycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.06.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Jeszcze chwila i potwierdzi się Prawo Godwina. Sukcesywnie chłopcy do tego dążycie Rozumiem , że Twoje obecne zainteresowanie mordobiciem ma charakter równie symboliczny co godzina wklepania posta. Kolega ćwiczy się nieudolnie w erystyce a ja jestem tylko bezczelnie namolny. Temat zasadniczy (oprócz rzecz jasna nieskończonej mnogości memów an-buda)dawno się przecież wyczerpał. Czas najwyższy na zwyczajną napierdalankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnikoPL 22.06.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wiesz. Jestem 'innowierca' oficjalnie, na papierze. Mnie temat nigdy nie dotyczył, jestem elementem tego tłumu który zawsze się pojawia gdy spotyka się dwóch kolesi z nadmiarem testosteronu i niedoborem zdrowego rozsądku by spotkanie zakończyć w jakiś cywilizowany sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 22.06.2015 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Wiesz. Jestem 'innowierca' oficjalnie, na papierze. Mnie temat nigdy nie dotyczył, jestem elementem tego tłumu który zawsze się pojawia gdy spotyka się dwóch kolesi z nadmiarem testosteronu i niedoborem zdrowego rozsądku by spotkanie zakończyć w jakiś cywilizowany sposób. Cecha charakteru jakże szlachetna i jakże przy tym mało pragmatyczna. Na niedobór zdrowego rozsądku nie powoływałbym się w sytuacjach gdy nikomu nie grozi śmierć lub kalectwo. Ja się znakomicie bawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 23.06.2015 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dostarczając przy tym wyśmienitej zabawy kilku innym osobom. A że bawisz się czyimś kosztem - a niech weźmie i oderwie paluszki od klawiatury, przestanie być uczestnikiem zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.06.2015 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dostarczając przy tym wyśmienitej zabawy kilku innym osobom. A że bawisz się czyimś kosztem - a niech weźmie i oderwie paluszki od klawiatury, przestanie być uczestnikiem zabawy. Wybacz, stosujesz dosyć dziwną i trochę mało czytelną formę stylistyczną. Domyślam się ,że ta fikuśna figura semantyczna miała mieć charakter wychowawczo-edukacyjny. Lubię mentorów zwracających się w przestrzeń bezosobowo, którzy swojski paternalizm mylą z siłą argumentu, przydając sobie przy tym tak znacznej powagi i dojrzałości. Poproszę o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 23.06.2015 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Oj, nie zrozumieliśmy się.Ja się dobrze bawię, czytając Twoje wypowiedzi. Natomiast mam pewne podejrzenia, że taki jeden uczestnik dyskusji bawi się trochę gorzej. I tu faktycznie pojawiła się sugestia skierowana do tegoż, że, w przeciwieństwie do piaskownicy, tu dość łatwo przestać być ofiarą - wystarczy nie zabierać głosu. Co do stylu mentorskiego, proszę Cię bardzo. Niektórzy balansują na granicy wulgarności, inni przekraczają granicę głupoty, a są i tacy co własne myśli wyrażają najlepiej cudzymi rysunkami. A ja bezosobowo rzucam swoje wstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 23.06.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Oj, nie zrozumieliśmy się. Ja się dobrze bawię, czytając Twoje wypowiedzi. Natomiast mam pewne podejrzenia, że taki jeden uczestnik dyskusji bawi się trochę gorzej. I tu faktycznie pojawiła się sugestia skierowana do tegoż, że, w przeciwieństwie do piaskownicy, tu dość łatwo przestać być ofiarą - wystarczy nie zabierać głosu. Co do stylu mentorskiego, proszę Cię bardzo. Niektórzy balansują na granicy wulgarności, inni przekraczają granicę głupoty, a są i tacy co własne myśli wyrażają najlepiej cudzymi rysunkami. A ja bezosobowo rzucam swoje wstawki. Ależ zrozumieliśmy się chyba, chociaż styl Twój mnie lekko do gleby przycisnął . Nazwany już zostałem chamem to i adekwatnie się zachowuję, puszczam focha, wietrzę podstęp i ogólnie jestem dla otoczenia niemiły. Nawet przychylnego mi Paula nieraz bym w zupie utopił , chociaż skurczybyk dobrze gotuje i zaprasza (lizus jeden) na wyżerkę z wyszynkiem. Jeśli się dobrze bawisz, to pięknie a i Twój styl bezosobowy , jak pisałem, lekko mnie rajcuje a przecież gruboskórnego to i tak nie boli. Głowa do góry, mimo kwaśności tonu i szorstkości moich wypocin szczerze podziwiam różnorodność gatunku ludzkiego, wraz z jego szczególnymi eksponatami mentalnymi, które jak g... (znaczy glina) lubią się przykleić. Twardym trzeba być jak kupa na mrozie, na czułości należy sobie najpierw w pocie dłoni zapracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 23.06.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Przeceniasz ten gatunek z jego różnorodnością. Liczysz, że ktoś przez kontrast do chama, nazwie Cię arbiter elegantiarum, abyś również mógł się adekwatnie zachować? Nie top Paula w zupie. Dobry to człek, a i zupy byłoby szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 23.06.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Jeszcze dwa, trzy wieczory i będziecie szczebiotać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 23.06.2015 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ... Nawet przychylnego mi Paula nieraz bym w zupie utopił , chociaż skurczybyk dobrze gotuje i zaprasza (lizus jeden) na wyżerkę z wyszynkiem. ... no pacz Pan ... to ja z wdzięczności z serduchem na dłoni ... ... za karę dostaniesz wynalazki NS-a, barszcz pomidorowy z ogórkiem małosolnym i sos z majonezu kieleckiego, smalcu i syropu klonowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts