Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Beatyfikacja Jana Pawła II

Ew-ka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Pepeg z Gumy
zgadza się, żeby nie było, że masz tylko samych klakierów. nie każdemu musi się podobać ten styl obrażania.

Trochę to smutne co mówisz, bo akurat taka motywacja świadczy o jakichś głębokich kompleksach.

Ze swojej strony jednak dziękuję.

Twój głos odwołujący się do mojej pokory w tym całym poszukiwaniu taniego poklasku, jest mi tak bardzo potrzebny :lol2:

Jakże mi wstyd ,że jestem taki próżny :D

gdzie Ty dziś Stasiu wianek znajdziesz ? ... chyba u niemowląt :)

z tej okazji wzorem Pepega (chyba), szaty pokutne przywdziewam, ... cygaro przednie i szklanica może w pokucie nie przeszkodzą ;)

Franciszka by pytać ... choć on teraz globalnie zajętym :( ...ale przecież wianki w dzisiejszych czasach, to również problem globalny ;)

Gość Pepeg z Gumy
Się popraw! Własnie dzisiaj masz doskonałą okazję pomodlić się po swojemu (po pogańsku) w noc Kupały. Możesz też puścić wianek i/lub poszukać gdzieś kwiatu paproci. Odpust za to dostaniesz i będziesz mógł od jutra chodzić prosto.

Puszczę se wianek i nie tylko, a jużci.

Jedno mnie martwi Stanisławie, że to Ty właśnie o najważniejszej części obrzędu tej nocy zapomniałeś.

Mam tu na myśli powszechną ruję i porubstwo, które clou programu stanowią dzisiejszego wieczora.

Puszczę se wianek i nie tylko, a jużci.

Jedno mnie martwi Stanisławie, że to Ty właśnie o najważniejszej części obrzędu tej nocy zapomniałeś.

Mam tu na myśli powszechną ruję i porubstwo, które clou programu stanowią dzisiejszego wieczora.

tiaaaaa :) ... sto wianków dla każdego męczennika :) ... jesteś męczennikiem choć na jeden ? ;)

ps - po wypowiedzi poniżej, ... widzę, że jesteś :) ;)

Edytowane przez Chef Paul

Twój głos odwołujący się do mojej pokory w tym całym poszukiwaniu taniego poklasku, jest mi tak bardzo potrzebny :lol2:

Jakże mi wstyd ,że jestem taki próżny :D

naiwnością było sądzić, że się łudziłem twoją przemianą. czy ty faktycznie myślisz, że ja staram się cokolwiek zmienić w twoim beznadziejnym przypadku? niestety bufonada sięgnęła tutaj apogeum.

Gość Pepeg z Gumy
naiwnością było sądzić, że się łudziłem twoją przemianą. czy ty faktycznie myślisz, że ja staram się cokolwiek zmienić w twoim beznadziejnym przypadku? niestety bufonada sięgnęła tutaj apogeum.

Niestety muszę stwierdzić w tym momencie, że nie potrafisz przeczytać nawet 2 zdań z właściwym zrozumieniem, o wyczuciu ironii czy kpiny nie wspominając.

Ja na prawdę ani nic nie myślę na twój temat ( zwłaszcza twój), ani o co się starasz.

Szkoda zupełnie na to prądu zwłaszcza, gdy ktoś, tak jak ty, ma włączony na stałe ogranicznik.:bye:

Gość Pepeg z Gumy
Jeszcze chwila i potwierdzi się Prawo Godwina. Sukcesywnie chłopcy do tego dążycie

Rozumiem , że Twoje obecne zainteresowanie mordobiciem ma charakter równie symboliczny co godzina wklepania posta.

Kolega ćwiczy się nieudolnie w erystyce a ja jestem tylko bezczelnie namolny.

Temat zasadniczy (oprócz rzecz jasna nieskończonej mnogości memów an-buda)dawno się przecież wyczerpał.

Czas najwyższy na zwyczajną napierdalankę.

Gość Pepeg z Gumy
Wiesz. Jestem 'innowierca' oficjalnie, na papierze. Mnie temat nigdy nie dotyczył, jestem elementem tego tłumu który zawsze się pojawia gdy spotyka się dwóch kolesi z nadmiarem testosteronu i niedoborem zdrowego rozsądku by spotkanie zakończyć w jakiś cywilizowany sposób.

Cecha charakteru jakże szlachetna i jakże przy tym mało pragmatyczna.

Na niedobór zdrowego rozsądku nie powoływałbym się w sytuacjach gdy nikomu nie grozi śmierć lub kalectwo.

Ja się znakomicie bawię.

Gość Pepeg z Gumy
Dostarczając przy tym wyśmienitej zabawy kilku innym osobom. A że bawisz się czyimś kosztem - a niech weźmie i oderwie paluszki od klawiatury, przestanie być uczestnikiem zabawy. :yes:

Wybacz, stosujesz dosyć dziwną i trochę mało czytelną formę stylistyczną. Domyślam się ,że ta fikuśna figura semantyczna miała mieć charakter wychowawczo-edukacyjny.

Lubię mentorów zwracających się w przestrzeń bezosobowo, którzy swojski paternalizm mylą z siłą argumentu, przydając sobie przy tym tak znacznej powagi i dojrzałości.

Poproszę o więcej.

Oj, nie zrozumieliśmy się.

Ja się dobrze bawię, czytając Twoje wypowiedzi. Natomiast mam pewne podejrzenia, że taki jeden uczestnik dyskusji bawi się trochę gorzej. I tu faktycznie pojawiła się sugestia skierowana do tegoż, że, w przeciwieństwie do piaskownicy, tu dość łatwo przestać być ofiarą - wystarczy nie zabierać głosu.

Co do stylu mentorskiego, proszę Cię bardzo. Niektórzy balansują na granicy wulgarności, inni przekraczają granicę głupoty, a są i tacy co własne myśli wyrażają najlepiej cudzymi rysunkami. A ja bezosobowo rzucam swoje wstawki.

Gość Pepeg z Gumy
Oj, nie zrozumieliśmy się.

Ja się dobrze bawię, czytając Twoje wypowiedzi. Natomiast mam pewne podejrzenia, że taki jeden uczestnik dyskusji bawi się trochę gorzej. I tu faktycznie pojawiła się sugestia skierowana do tegoż, że, w przeciwieństwie do piaskownicy, tu dość łatwo przestać być ofiarą - wystarczy nie zabierać głosu.

Co do stylu mentorskiego, proszę Cię bardzo. Niektórzy balansują na granicy wulgarności, inni przekraczają granicę głupoty, a są i tacy co własne myśli wyrażają najlepiej cudzymi rysunkami. A ja bezosobowo rzucam swoje wstawki.

Ależ zrozumieliśmy się chyba, chociaż styl Twój mnie lekko do gleby przycisnął .

Nazwany już zostałem chamem to i adekwatnie się zachowuję, puszczam focha, wietrzę podstęp i ogólnie jestem dla otoczenia niemiły.

Nawet przychylnego mi Paula nieraz bym w zupie utopił , chociaż skurczybyk dobrze gotuje i zaprasza (lizus jeden) na wyżerkę z wyszynkiem.

Jeśli się dobrze bawisz, to pięknie a i Twój styl bezosobowy , jak pisałem, lekko mnie rajcuje a przecież gruboskórnego to i tak nie boli.

Głowa do góry, mimo kwaśności tonu i szorstkości moich wypocin szczerze podziwiam różnorodność gatunku ludzkiego, wraz z jego szczególnymi eksponatami mentalnymi, które jak g... (znaczy glina) lubią się przykleić.

Twardym trzeba być jak kupa na mrozie, na czułości należy sobie najpierw w pocie dłoni zapracować.

...

Nawet przychylnego mi Paula nieraz bym w zupie utopił , chociaż skurczybyk dobrze gotuje i zaprasza (lizus jeden) na wyżerkę z wyszynkiem.

...

no pacz Pan ... to ja z wdzięczności z serduchem na dłoni ...

... za karę dostaniesz wynalazki NS-a, :) barszcz pomidorowy z ogórkiem małosolnym i sos z majonezu kieleckiego, smalcu i syropu klonowego ;)