Chef Paul 23.06.2015 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ... Nie top Paula w zupie. Dobry to człek, a i zupy byłoby szkoda. no ... chyba nie proponujesz barszczu pomidorowego było by to chyba szczytem perwersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.06.2015 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 no pacz Pan ... to ja z wdzięczności z serduchem na dłoni ... ... za karę dostaniesz wynalazki NS-a, barszcz pomidorowy z ogórkiem małosolnym i sos z majonezu kieleckiego, smalcu i syropu klonowego Pies trącał menu, jestem na diecie. Za samo Twoje wino i cygaro masz u mnie i tak szansę na beatyfikację wraz z obrządkiem. No, może tylko jeden mały gołąbek babciny z Kórnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 24.06.2015 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 a kto to gołąbki w Kórniku czyma ? I do tego babciowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 24.06.2015 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 tylko czy? a nie więcej ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.06.2015 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 a kto to gołąbki w Kórniku czyma ? I do tego babciowe. A co to, z kreską "o" Ci nie konweniuje ? Spytaj Paula czy Mu to "u" zawadza? Kórnik to nie byle jaki kurnik. My w Pyrlandii są wrażliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.06.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Nazwany już zostałem chamem to i adekwatnie się zachowuję, puszczam focha, wietrzę podstęp i ogólnie jestem dla otoczenia niemiły. widzę, że zabolało. nie przekręcaj jednak rzeczywistości, chamem nie stałeś się w momencie nazwania cię nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.06.2015 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 widzę, że zabolało. nie przekręcaj jednak rzeczywistości, chamem nie stałeś się w momencie nazwania cię nim. Spokojnie Kopernik. Chama wyzywanie nie boli a od zaklinania rzeczywistości... niestety ty jesteś tu największym specjalistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 24.06.2015 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wracając do tematu.Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami i Przemocą uważa, że Robert Biedroń znieważył św. Jana Pawła II.- Bezprawnie usunął ze swojego gabinetu wizerunek świętego, który jest obiektem czci religijnej. Chroni go Kodeks Karny. Obraz pojawił się tam z woli Rady Miasta, a Biedroń ściągnął go po cichu, nie zapytał nikogo o zdanie - mówi Ryszard Nowak, prezes stowarzyszenia. Zachowanie prezydenta miasta tak zbulwersowało stowarzyszenie, że złożyło w tej sprawie zawiadomienie do Prokuratury Okręgowej w Słupsku. - Dokument przesłaliśmy we wtorek rano. Rozmawiałem już z sekretarką prokuratora i wiem, że otrzymali tę informację od nas. Wycofamy swoje zawiadomienie, jeśli prezydent przywróci obraz na jego dotychczasowe miejsce - dodaje Nowak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 24.06.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wracając do tematu. Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami i Przemocą uważa, że Robert Biedroń znieważył św. Jana Pawła II. . Mam wrażenie ,że ta organizacja połączona z Sejmową Komisją Przeciwdziałania Ateizacji nabiera nareszcie coraz większego znaczenia. W ubiegłym roku była Golgota Picnic a wcześniej odwołane koncerty Behemota. Pominę indeks dzieł muzycznych gdzie królują sataniści z Pink Floyd i Led Zepplin. Jestem za! A gdyby zupeeełnie przypadkiem jakiś maluczki obejrzał i grzech mamy gotowy. A nie daj bóg spodoba mu się i wciągnie w to zgorszenie innych. To zaraźliwe jak homoseksualizm. Czas najwyższy zadecydować za naród, czym kultura i sztuka ma się zajmować. Takie coś co prawda już było kiedyś, ale czemu nie wrócić do dobrych wzorców z 45r. skoro tamta metoda zdawała egzamin ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Greengaz 24.06.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Boże. Gilmour. The Wall, Page,Plant - Whole Lotta Love. Pamietam dyskusje nt. słów skierowanych do szatana w „Stairway to Heaven” odtwarzanych od tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 24.06.2015 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 A co to, z kreską "o" Ci nie konweniuje ? Spytaj Paula czy Mu to "u" zawadza? Kórnik to nie byle jaki kurnik. My w Pyrlandii są wrażliwe. ... nawet bardzo wrażliwe (choć przez niektórych uznawane jako "wraże" ) ... menu poprawiłem, "gołąbek" wstawiłem ps - coś się taki dietetyczny zrobił ? ... boję się nawet myśleć z jakiego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 25.06.2015 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Wracając do tematu. Ogólnopolski Komitet Obrony przed Sektami i Przemocą uważa, że Robert Biedroń znieważył św. Jana Pawła II. - Bezprawnie usunął ze swojego gabinetu wizerunek świętego, który jest obiektem czci religijnej. Chroni go Kodeks Karny. Obraz pojawił się tam z woli Rady Miasta, a Biedroń ściągnął go po cichu, nie zapytał nikogo o zdanie - mówi Ryszard Nowak, prezes stowarzyszenia. Zachowanie prezydenta miasta tak zbulwersowało stowarzyszenie, że złożyło w tej sprawie zawiadomienie do Prokuratury Okręgowej w Słupsku. - Dokument przesłaliśmy we wtorek rano. Rozmawiałem już z sekretarką prokuratora i wiem, że otrzymali tę informację od nas. Wycofamy swoje zawiadomienie, jeśli prezydent przywróci obraz na jego dotychczasowe miejsce - dodaje Nowak. Widzisz i nie grzmisz. To była inwokacja, z dedykacją dla Pepega. At meritum Rada miasta, z naszych - nie moje miasto, to, mam nadzieję, nie moje podatki - ale jednak naszych podatków, decyduje o wystroju wnętrza gabinetu :mad:Jest gdzieś do znalezienia opublikowana w necie stosowna uchwała? A Komitet Obrony to sobie właśnie chronionym przez Kodeks Karny wizerunkiem mentalny zad podtarł. W pełnym majestacie prawa i ze świętą nieświadomością, co czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.06.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Puszczę se wianek i nie tylko, a jużci. Jedno mnie martwi Stanisławie, że to Ty właśnie o najważniejszej części obrzędu tej nocy zapomniałeś. Mam tu na myśli powszechną ruję i porubstwo, które clou programu stanowią dzisiejszego wieczora. Szczerze powiedziawszy to nie zapomniałem, nawet przeczytałem takie słowa gdzieś w necie, ale za diabła nie moglem sobie przypomnieć do czego to wszystko służy i z czym się je, dlatego machnąłem reką. To chyba niezbyt smaczne przyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 25.06.2015 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 A na czym polega? I hindus nie bedzie zbawiony? I co wtedy? Mnie ksiądz uczył, że nawet Indianie będą zbawieni, jeśli szczerze wierzą w Manitou. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.06.2015 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 To chyba niezbyt smaczne przyprawy. Wręcz przeciwnie, zwłaszcza dla hedonistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 25.06.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 A co to, z kreską "o" Ci nie konweniuje ? Spytaj Paula czy Mu to "u" zawadza? Kórnik to nie byle jaki kurnik. My w Pyrlandii są wrażliwe. Bardzo mi konweniuje. To taki żart był. Kiepski zresztą. Albo nie - bo Dorka podchwyciła Żeby nie było - Pyrlandię bardzo uważam , Babcia Marianna pochodziła z poznańskiego i piękne czasy vis-a vis (i a propos) Dominikanów w Poznaniu spędzałam . Mam nadzieję, że wypowiedziałam się rzeczowo i w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.06.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Bardzo mi konweniuje. To taki żart był. Kiepski zresztą. Albo nie - bo Dorka podchwyciła Dorka podchwyci wszystko , zwłaszcza co drugiemu nie na rękę. Ale, ale... dominikanie poznańscy, nie daj Boże, czasów vis-a vis, niczem gniazdo bocianie na gruszy , Ci nie popsowali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.06.2015 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Dorka podchwyci wszystko , zwłaszcza co drugiemu nie na rękę. Wreszcie się ktoś na mnie poznał. BTW> Też mam sentyment do Poznania. I okolic. I, tak panie redaktorze, chcę pozdrowić, szczególnie te okolice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 25.06.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Wreszcie się ktoś na mnie poznał. . Żeby nie wyjść ze swojej tutaj roli powiem , jakże skromnie : wieeem, w końcu nieźle znam się na ludziach. Dołanczam się do pozdrowień Pyrlandii z agnostycznego Ślonska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 25.06.2015 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Żeby nie wyjść ze swojej tutaj roli powiem , jakże skromnie : wieeem, w końcu nieźle znam się na ludziach. Gdybyś nie był taki chamski i zarozumiały to byś zaprzeczył. Jażem się już była otrząsnęła z pierwszego wstrząsu, a ty plujesz jadem i nienawiściom. Agnostyczną. W dodatku ze Ślonska. Gdzie to wgule jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts