Gość Pepeg z Gumy 26.06.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 W dodatku ze Ślonska. Gdzie to wgule jest? Wgule , to jak stoisz tyłkiem do Bałtyku to na wprost a potem letko w prawo od Jasnej Góry, bo to Zdolny Ślonsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 26.06.2015 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 A, to już wiem, to on musi w okolicach Sosnowca być. Bo Sosnowiec tam na dole mapy jest wszędzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.06.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 A, to już wiem, to on musi w okolicach Sosnowca być. Bo Sosnowiec tam na dole mapy jest wszędzie. Jak z Sosnowca to nie Ślązok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.06.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 No to poszalałem z wiankami... z osobą na poniższym zdjęciu... efekt mizerny... ciężki zawał serca i leżę w szpitalu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiek 26.06.2015 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 No to poszalałem z wiankami... z osobą na poniższym zdjęciu... efekt mizerny... ciężki zawał serca i leżę w szpitalu... Ty w szpitalu? Jeśli to prawda, to wracaj chlopie do zdrowia. ps.mam rozumieć ze zakonnica Ci zaszkodzila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.06.2015 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Żarty se robisz... Ołowiane te wianki były? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.06.2015 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Jakie żarty, całkowicie poważnie... ze szpitalem i zawałem. Intensywne życie mi zaszkodziło... a nawrócona zakonnica mi tylko życie uratowała Adam poznajesz w zakonnicy Kasię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 26.06.2015 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 26.06.2015 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 "...poznajesz w zakonnicy..." Gały kilka razy przecierałem kułakiem, bo mi sie cuś wydawało...Żyjesz? Weź się nie wygłupiaj i zdrowiej! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 27.06.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Jakie żarty, całkowicie poważnie... ze szpitalem i zawałem. Intensywne życie mi zaszkodziło... a nawrócona zakonnica mi tylko życie uratowała Adam poznajesz w zakonnicy Kasię Piwsko, papierochy, latanie za zakonnicami...no i masz! Szlaban! Na dupcenie tyż...(przynajmniej na tydzień) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 27.06.2015 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 Z pierwszymi dwoma punktami się zgadzam ... trzeci.... trzy dni jestem w szpitalu... za trzy dni chyba wyjdę i wychodzi tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam_mk 27.06.2015 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2015 "za trzy dni chyba wyjdę " Zuch chłopak!I proszę - bez nawrotów!!! Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mturdus 28.06.2015 04:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Z pierwszymi dwoma punktami się zgadzam ... trzeci.... trzy dni jestem w szpitalu... za trzy dni chyba wyjdę i wychodzi tydzień Ty się ciesz, że siostrzyczki, zakonne opuściły szpitale. Powrotu do zdrowia życzę. PS. Ciężka choroba to taka naturalna okazja do nawrócenia się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.06.2015 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 ps. Już dwa razy księdza przegoniłem... szykuję się na następną okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.06.2015 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 http://ksiazki.wp.pl/tytul,Przeczytaj-fragment-ksiazki-Czy-Bog-wybaczy-siostrze-Bernadetcie-Justyny-Kopinskiej,wid,21308,wiadomosc.html?ticaid=1151ff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.06.2015 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 28.06.2015 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 28.06.2015 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Tiaaa , ile milionów ludzi zginęło poczynając od średniowiecza , w imię Boga..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.06.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Wszyscy giną w imię Boga....no może Pepeg nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 28.06.2015 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2015 Wszyscy giną w imię Boga....no może Pepeg nie... I od DHMO. [h=2]Zakazać DHMO![/h]Niewidzialny zabójcaMonotlenek diwodoru (ang. "dihydrogen monoxide", w skrócie DHMO) jest bezbarwny, bezwonny, nie ma smaku i zabija corocznie nieprzeliczone tysiące ludzi. Większość tych zgonów jest spowodowana niezamierzonym wprowadzeniem DHMO do płuc, lecz niebezpieczeństwa związane z tą substancją nie ograniczają się do przypadków inhalacji. Przedłużony kontakt z zestaloną postacią DHMO powoduje rozlegle zniszczenia tkanek. Objawy spożycia DHMO mogą obejmować nadmierne pocenie się, zwiększenie ilości oddawanego moczu, a nawet zaburzenia samopoczucia, nudności, wymioty i zaburzenia równowagi elektrolitycznej organizmu. Pozbawienie dostępu do DHMO oznacza dla osób uzależnionych pewną śmierć. Monotlenek diwodoru: jest niekiedy określany jako kwas protonowy i jest głównym składnikiem kwaśnych deszczów, przyczynia się do zwiększenia efektu szklarniowego na Ziemi, może być przyczyną poważnych poparzeń, współuczestniczy w procesach erozji gleb, przyspiesza korozję i rdzewienie wielu metali, może spowodować awarię urządzeń elektrycznych, zmniejsza skuteczność działania hamulców samochodowych, został wykryty w komórkach nieuleczalnych nowotworów złośliwych, Zanieczyszczenie osiągnęło rozmiary epidemii! Duże ilości monotlenku diwodoru zostały znalezione we właściwie wszystkich strumieniach, jeziorach i zbiornikach współczesnej Ameryki. Ale skażenie nie ogranicza się do jednego kraju i przybrało zasięg globalny: substancje te znaleziono nawet w lodzie Antarktydy. W dolinach wielkich rzek DHMO powoduje niekiedy zniszczenia idące w miliony dolarów.Pomimo zagrożeń, DHMO jest wciąż używany jako rozpuszczalnik i czynnik chłodniczy w przemyśle, w reaktorach jądrowych, w produkcji pianek z tworzyw sztucznych, jako opóźniacz zapłonu na wiele sposobów podczas okrutnych doświadczeń na zwierzętach, podczas rozprowadzania pestycydów; nawet po starannym spłukaniu otoczenie pozostaje zanieczyszczone DHMO, jako dodatek do "szybkiej żywności" i innych produktów żywnościowych. Fabryki zrzucają odpadowy DHMO do rzek i oceanów i nie udaje się tego w żaden sposób powstrzymać, ponieważ ta praktyka jest wciąż legalna. Wpływ DHMO na dziką przyrodę jest również przeogromny i nie wolno nam tego dłużej ignorować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts