Kicek26 15.01.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witam, mam taki problem pewnie dla nie których banalny, może ja też znam rozwiązanie ale wolę się upewnić .... Tak jak w załączniku mam komina ... tak więc 1. To wkład powietrzno-spalinowy do podłączenia kotła kond. <> tu pytanie jaki i jakiej firmy będzie dobry ? 2. Domyślam się że to wentylacja pomieszczenia gdzie będzie kocioł, chyba że się mylę, czy jest on potrzebny, w ścianie w tym pomieszczeniu również mam kratkę 3. To wetylacja salonu?? Czy jest potrzebna jeśli planuje went. mechaniczna z reku?? 4. Od spalin kominka ... tutaj również pytanie jaki będzie najlepszy do tego celu wkład? 5. To wentylacja WC którego i tak się pozbyłem także kanał zniknie gdyż nie będzie konieczny Z góry dziękuje za pomoc, szczególnie mi chodzi o 2 i 4 bo myślałem by je wywalić ale czy to jest zgodne z prawem lub póżniejszą wygodą i itp? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts