Gość Konto usunięte_12* 15.01.2011 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Czy ktoś wie, dlaczego w żadnym sklepie nie można kupić samego zbiornika spłuczki, jedynie w komplecie ze stelażem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 16.01.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 Bo producent musi więcej zarobić. .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
crab 17.01.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Jeśli chodzi Tobie o dolnopłuki to są one normalnie dostępne w sklepach. Tylko raczej w tych z hydrauliką bo markety sprzedają bardziej chodliwy towar. Jeśli chodzi o same zbiorniki do zabudowy bez stelaża to jest to towar bardzo kiepsko sprzedawalny, do zastosowań "specjalnych", dlatego nie ma ich w żadnym sklepie. Z tego co wiem u serwisantów grohe możesz takie zamówić, jak zadzwonisz na infolinię to podadzą najbliższego w okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte_12* 18.01.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Jeśli chodzi Tobie o dolnopłuki to są one normalnie dostępne w sklepach. Tylko raczej w tych z hydrauliką bo markety sprzedają bardziej chodliwy towar. Jeśli chodzi o same zbiorniki do zabudowy bez stelaża to jest to towar bardzo kiepsko sprzedawalny, do zastosowań "specjalnych", dlatego nie ma ich w żadnym sklepie. Z tego co wiem u serwisantów grohe możesz takie zamówić, jak zadzwonisz na infolinię to podadzą najbliższego w okolicy. No tak, ale miałem nadzieję, że dostanę krajowy (choćby KOŁO), bo ani Grohe, ani Geberit mnie nie interesują (tak samo spłukują, a horrendalna drożyzna ). Ciekaw jestem, co by było, gdyby w czasie transportu lub montażu potłukło się taki zbiornik. Wtedy przyszłoby tkupować tylko cały NOWY komplet??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts