Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A jężeli sSiwy nie potrafisz szukać w KRS-ie to nie pisz głupot.

Nazywasz głupotą pierwotny zapis, przed zmianą w grudniu 2012r. http://www.imsig.pl/pozycja/2012/181/KRS/189551,CIEP%C5%81Y_DOM_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84

A jaki jest kuń - to każdy widzi

Podaj NIP i (lub) REGON, bo jakoś nigdzie nie jest przypisany (może być na PW, wtedy nie upublicznię). Jeśli jest inaczej odszczekam grubymi czerwonymi literami, to co napisałem w tym zakresie (czyli działalności spółki).

Edytowane przez sSiwy12
dopisałem, podaj ........

Nazywasz głupotą pierwotny zapis, przed zmianą w grudniu 2012r. http://www.imsig.pl/pozycja/2012/181/KRS/189551,CIEP%C5%81Y_DOM_SP%C3%93%C5%81KA_Z_OGRANICZON%C4%84_ODPOWIEDZIALNO%C5%9ACI%C4%84

A jaki jest kuń - to każdy widzi

Panowie, rozluźnijcie sie, po co ta spinka ? Na rozluźnienie mogę Wam przesłać zdjęcie dekarza, ładny był z niego chłopak :yes:

Wiesz wiem jedno że spółka działa.

Do wszystkich klientów zostały ST24 zostały wysłane aneksy do umów i pisma informujące o przejęciu świadczeń gwarancyjnych instalacji wykonanych przez firmę Ciepły Dom Sp. z o.o

nadal nie potwierdziłeś , że pomorski MG i Ty to dwie różne osoby...

a w aneksach poinformowaliście klientów, że od momentu jak podpiszą te aneksy to wasza odpowiedzialność za roszczenia finansowe wobec nich zamknie się kwotą 20 tys zł?

czyli tak na prawdę oznacza to tylko tyle, że jak coś pójdzie nie tak to mogą Was wszystkich pocałować w ....

ja bym takiego aneksu nie podpisał...

Lobby moje nie jest rozbudowane.

Mnie Pan oskarżą o kłamstwa a sam kłamał na tym forum pisząc że nie odebrałem faktury korekty podpisanej przez Pana.

Dostał Pan propozycję zamiany atlantica na nibe tak jak i kolega rewo66 aby zamknąć temat ale Pan mówi że to są bajki a u kolego rewo66 ta pompa działa już ponad dwa tygodnie.

Naprawdę myśli Pan, że jak powtórzy swoje bajki 100 x na tym forum to nabiorą one znamion prawdy?? Proszę pokazać mi dowód Pana propozycji, że w tej samej cenie zamontuje mi droższą pompę Nibe, bo ja ani takiej propozycji od Pana nie usłyszałem ustnie ani tym bardziej na piśmie. Pana opowieści, że ktoś tam coś tam to jak już mówiłem i pisałem na tym forum, między bajki można włożyć. I informuję Pana oraz również innych forumowiczów, że do tej pory nie uzyskałem zwrotu całej kwoty wynikające z wezwania do zapłaty z dnia 27.12.2012 r. Ponadto informuję również, że do tej pory pomimo wielokrotnych wezwań nie otrzymałem dokumentacji wykonanych prac - jeśli Pan nie wie, to takie działanie kwalifikuje się do definicji "działania na szkodę klienta" i jest to działanie z premedytacją skoro wielokrotnie deklarował Pan i Pana żona iż jesteście w posiadaniu pełnej dokumentacji wykonanych prac. I proszę tu nie straszyć forumowiczów sądem ani prokuratorem bo to Pańskie postępowanie kwalifikuje się do działań tych instytucji.

czyli niedługo w KRS będzie to widoczne?

to na pewno poprawi nastrój klientom z aneksami...

powiedz dlaczego nie Ty jesteś w zarządzie ani nie jesteś wspólnikiem skoro tylko Ty wypowiadasz się na tematy spółki, czemu nie Artur, który jest v-ce prezesem tylko Ty - osoba postronna?

powiedz wreszcie raz na zawsze czy pomorski MG i Ty to jedna i ta sama osoba???

REGON albo NIP tej działającej nowej firmy - proszę.

Bardzo chcę przeprosić, a trochę mnie czas nagli, bo od poniedziałku przez kilka dni nie będę miał Netu - a jak wtedy żyć z poczuciem wyrządzonej komuś krzywdy.

Jak to tajemnica - proszę na PW - nie upublicznię numeru.

Ta osoba to pewnie ktoś zaufany i bezstronny :)? Ja też mam osoby ( i nie tylko osoby), które są świadkami Pana "uczciwego" podejścia do klienta + plus podpisane przez Pana umowy, których Pan nie zamierza jak widzę respektować. O Pana profesjonaliźmie w stylu wiercenie kanałów w nadprożu nawet nie wspomnę. Widzę, że idzie Pan w zaparte. I dobrze, bo dzięki temu będzie ciekawiej...