Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

miki nie rezygnuj z forum. Jak przestanies tu zaglądac to wszyscy się otworzą i po tobie. A tak masz nas w garści. Coś tam jeszcze do zrobienia, gwarancja 5 lat nikt nic nie piśnie!!!

Z tego co pamietam to juz ktos zwracal wczesniej uwage na na forum by swoje pretensje wyrazac na privie.

Teraz zaczynam rozumiec dlaczego.

Moze miki ma troche racji, on bedzie odpowiadal za to czy Twoje reku bedzie dzialalo w 100 %.

Pracuje w branzy budowlanej i tez unikam wykonania zlecenia wedlug zyczen investora do ktorego nie jestem w 100% przekonany.

Z tego co pamietam to juz ktos zwracal wczesniej uwage na na forum by swoje pretensje wyrazac na privie.

Teraz zaczynam rozumiec dlaczego.

Moze miki ma troche racji, on bedzie odpowiadal za to czy Twoje reku bedzie dzialalo w 100 %.

Pracuje w branzy budowlanej i tez unikam wykonania zlecenia wedlug zyczen investora do ktorego nie jestem w 100% przekonany.

No komment.

Witam,

akurat w tym temacie nie za bardzo jestem wdrożony,także nie odpowiem na pytanie ale podrąże temat u źródła i na pewno dam znać.

Prawda z polską wersją instrukcji jest taka,że Atlantic Polska nie rozesłał jeszcze do swoich parterów ni foldera ni konkretnej informacji an temat tego zasobnika.

Co do zdarzających się opóźnień probujemy to rozwiązywać w jak najszybszym czasie.

Zatrudniliśmy dodatkową ekipę do prac istalatorskich,pracujemy 7 dni w tygodniu po 16 a czasami po 20h ale sam montaż pomp odbywa się tylko i wyłącznie przez Michała,także proszę o chwilę cierpliwości.

Ja też się chętnie dowiem o tych zasobnikach z atlantica, jestem na etapie wyboru i nie mogę się zdecydować. Na stronie ich oczywiście nie ma i czekam już od poniedziałku na przedstawiciela co miał mi na maila przysłać ofertę...

Ja też się chętnie dowiem o tych zasobnikach z atlantica, jestem na etapie wyboru i nie mogę się zdecydować. Na stronie ich oczywiście nie ma i czekam już od poniedziałku na przedstawiciela co miał mi na maila przysłać ofertę...

http://www.dedietrich.pl/Produkty/Katalog-produktow/Technika-domowa/Pompy-ciepla/BEPC-300

ten sam zasobnik tylko inna naklejka