zieli 07.12.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 (edytowane) Ty po co sie wybijasz ? nie do Ciebie a wyzej tak czy owak ... Ty wiesz A Ty co sfrustrowany inwestor ? miało być tak pięknie a jest jak zawszę ! i wylewasz swe żale na forum? P.S emotikony wyraz nastroju, używany przez użytkowników internetu nie zawsze słowo pisane jest najważniejsze troszkę luzu:bye: Edytowane 7 Grudnia 2012 przez zieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 07.12.2012 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 no jakoś pompa śmiga ale jest problem ze zmianą sterownika zamiast T75 powstał pomysł zamiany na T78 ale problem jest z komunikacją pomiędzy nadajnikiem a odbiornikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 07.12.2012 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 wlasnie do Ciebie sie odnioslem , pozwolilem to czy wylewam zale, czy tez sie odnosze to moja osobista sprawa, jegomosciu nieznajomy takie maje zbojnickie prawo jednakowoz zaznacze, iz odnosze sie do czegos co Tobie mily Panie nic do tego, chyba ze sie myle bo wlasnie uderzyle w TE strune ? Nie mam przyjemnosci w polemike wchodzic z Panem. Zyczac dnia milego, odpowiedzi nie oczekuje. A Ty co sfrustrowany inwestor ? miało być tak pięknie a jest jak zawszę ! i wylewasz swe żale na forum? P.S emotikony wyraz nastroju, używany przez użytkowników internetu nie zawsze słowo pisane jest najważniejsze troszkę luzu:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.12.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 eee szk0da godaac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 08.12.2012 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 zamiast T75 powstał pomysł zamiany na T78 ale problem jest z komunikacją pomiędzy nadajnikiem a odbiornikiem Mogą być ściany, a mogą zakłócenia. Co kabelek, to kabelek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.12.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 ale kabelek działa jak smycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 08.12.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 a to tak czesto trzeba kopac w ustawieniach, ze musi byc pod reka? a moze zejscie do piwnicy to juz za duzy wysilek dla niektorych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 08.12.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 ale kabelek działa jak smycz Może do odbiornika można byłoby zainstalować dodatkową mocniejszą antenę, może kawałek druta jako antena podciągnąć na piętro - zwykle takie zabiegi pomagały - nawet jeśli nie ma odpowiedniego wyjścia na zewnątrz to trochę nawiniętego drutu po obudowie może poprawić komunikację między urządzeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 08.12.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 ja mam takie same odczucia w tym temacie - dodam, że też mam sterownik przy PC w piwnicy Jeżeli ktoś już ma taki sterownik to czemu ma z niego niekorzystac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.12.2012 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Sterownik jest na parterze a główny użytkownik mieszka na piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 08.12.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 TROCHĘ MI SIĘ ROBI LODOWISKO PRZED POMPĄtak sobie myślę obok pompy mam kanalizęmożnaby podłączyć do niej skropliny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.12.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Można tylko trzeba pamiętać o izolacji i jakimś kablu grzejnym najlepiej z termostatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tank102 08.12.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 "Panie kolego miki121!Dla Boga, panie kolego miki121! Larum grają! Nieprzyjaciel w granicach! A ty się nie zrywasz, klamotów i instrukcji nie chwytasz? Do samochodu nie siadasz? Co się stało z tobą, kolego instalatorze? Zaliś swej dawnej przypomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawisz z instrukcją i zaawansowaną technologią” Pomp Powietrznych”.Pogrążyłeś nas, kolego instalatorze, odwróciłeś od nas oblicze Twoje i w moc niewiedzy technicznej nas podałeś. Niezbadane Twoje wyroki, lecz kto, o kolego, teraz opór niewiedzy mu stawi?Kolego dobrotliwy! nie opuszczaj nas! okaż miłosierdzie Twoje! ześlij nam nauczyciela, ześlij nauczyciela pogromcę naszej technicznej niewiedzy, niech tu przyjdzie, niech stanie między nami, niech podniesie upadłe serca nasze, ześlij go kolego miki121!..." Na stojaka, stojaka już czas....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 08.12.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 ło co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.12.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 (edytowane) A będziecie okładać ten beton czymś ??? Czy tak zostanie goły??? Sam nie rozumiem tego wierszyka Edytowane 8 Grudnia 2012 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 08.12.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 (edytowane) "Panie kolego miki121! Dla Boga, panie kolego miki121! Larum grają! Nieprzyjaciel w granicach! A ty się nie zrywasz, klamotów i instrukcji nie chwytasz? Do samochodu nie siadasz? Co się stało z tobą, kolego instalatorze? Zaliś swej dawnej przypomniał cnoty, że nas samych w żalu jeno i trwodze zostawisz z instrukcją i zaawansowaną technologią” Pomp Powietrznych”. Pogrążyłeś nas, kolego instalatorze, odwróciłeś od nas oblicze Twoje i w moc niewiedzy technicznej nas podałeś. Niezbadane Twoje wyroki, lecz kto, o kolego, teraz opór niewiedzy mu stawi? Kolego dobrotliwy! nie opuszczaj nas! okaż miłosierdzie Twoje! ześlij nam nauczyciela, ześlij nauczyciela pogromcę naszej technicznej niewiedzy, niech tu przyjdzie, niech stanie między nami, niech podniesie upadłe serca nasze, ześlij go kolego miki121!..." Na stojaka, stojaka już czas....... Ale o co chodzi ? Jestem do dyspozycji jeśli coś w instrukcji obsługi nie jasne Edytowane 8 Grudnia 2012 przez ArturWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.12.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Dzisiaj w Łodzi miałem ciekawą awarię Drugi raz w ciągu kilku miesięcy trafił nam się walnięty kabel położony przez klienta do kotłowni.. Pierwszy raz w Prostkach narobił Piotrowi bałaganu trafiony kable a teraz pojawił mi się taki numer w Łodzi.. Kurcze zastanawiam się jak te kable opuszczają fabrykę z przebiciem między żyłami:( Dobrze że przebicie było międzyfazowe a nie np. faza z uziomem Ale i tak 600km i cały dzień w plecy ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.12.2012 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Ale o co chodzi ? Jestem do dyspozycji jeśli coś w instrukcji obsługi nie jasne Kolega Tank102 był na szkoleniu w samym Atlantic-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymek98 09.12.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 (edytowane) a to tak czesto trzeba kopac w ustawieniach, ze musi byc pod reka? a moze zejscie do piwnicy to juz za duzy wysilek dla niektorych? Nie to nie duży wysiłek ale jak chcesz podkręcić temperaturę w domu o np 2 stopnie bo ci troszkę chłodno to po co iść do piwnicy jak możesz to zrobić w parę sekund. U mnie będą 2 na parterze i na piętrze, tylko właśnie do zmiany temperatury będą służyć. A jeśli chodzi o ustawienia to mogło by ich nie być w sterownikach a tylko na pompie. Edytowane 9 Grudnia 2012 przez Szymek98 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.12.2012 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Fakt Ale ogólnie można przeżyć sterownik na parterze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts