miki121 29.12.2012 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no wiem ale nie można było powiedzieć że zostałeś bez ogrzewanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.12.2012 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 chyba, jednak nie... popatrz na cytowany watek, tam juz 'zwalone; cytowanie bylo .. ale spytalem. jesli sadzisz jednak ze do mnie. masz prawo Moment, moment... chyba się nie oburzasz? Ja nie sięgnąłem do źródła, więc nie patrzyłem czyja to była wypowiedź, a ja nic szczególnego tam nie napisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.12.2012 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Oni handluja inna marka, wiec Zubadan prawie nie ma defrostow nadrobilam kilkanaście stron Twoich wypocin i cieszę się że o mnie nie zapomniałeś :) miło z Twojej strony. Mitsubishi odszrania się jak najbardziej ale trochę inaczej niż atlantic Czytałam że bardzo rożsmieszyło Cię to jak napisalam że M hotel kończy. Ciesze się że udało mi sie wprowadzić Cie w dobry nastrój a mój M ów hotel skończył a hotel pracuje i właściciel zadowolony oczywiście jak zechcesz podam linka do hotelu będziesz nawet mógł zadzwonić do włąściciela i spradzić. Tylko nie wiem czy nastrój Ci się nie spieprzy... dwa tygodnie temu zaczoł kolejny hotel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 29.12.2012 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no wiem ale nie można było powiedzieć że zostałeś bez ogrzewanie taaaa chcialbys dosta TE rachunki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.12.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 do mnie bylo Ana. to do mnie mialo byc ? no jasne przecież teksty lepsze niż u Bareji A z tym zaproszeniem do kościoła to w kontekście tej tacy dla księdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 29.12.2012 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Moment, moment... chyba się nie oburzasz? Ja nie sięgnąłem do źródła, więc nie patrzyłem czyja to była wypowiedź, a ja nic szczególnego tam nie napisałem ale w zadnym wypadku dlaczego mialbym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 29.12.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no jasne przecież teksty lepsze niż u Bareji A z tym zaproszeniem do kościoła to w kontekście tej tacy dla księdza lo matko ... Ana... ale chyuab pomylilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.12.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 lo matko ... Ana... ale chyuab pomylilas Zdesperowanemu sprzedawcy wolno się pomylić No widocznie pompy Atlantica lepiej się sprzedają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 29.12.2012 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) taaaa chcialbys dosta TE rachunki ? Mariusz,przyrównaj poniższą tabelkę do swojego domu i sprawa będzie jasna z rachunkami. Powinno być podobnie jak poniżej. No widocznie pompy Atlantica lepiej się sprzedają Atlantic i Panasonic są w podobnej cenie,Zubadan baaaardzo odbiega od tego Edytowane 29 Grudnia 2012 przez ArturWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.12.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ale ja nie piszę o powiększeniu COP a tylko o konieczności odmrażania. 150m3/h plusowej temperatury puścić na chłodnicę non stop ? Jednostka była by oszroniona mimo to ? Laikiem jestem i się nie znam.Sprawdzę to u siebie Nie wiem,sprawdzę najpierw u siebie jak to będzie funglać Taki mam plan. nieźle kombinujesz dokladnie tak mam zrobione od trzech lat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.12.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Zdesperowanemu sprzedawcy wolno się pomylić No widocznie pompy Atlantica lepiej się sprzedają hahahahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Tylko nie wiem czy nastrój Ci się nie spieprzy... dwa tygodnie temu zaczoł kolejny hotel.... Rzobawilas/les mnie ta swoja "kryptoreklama" Jesli chodzi o pompy PW to jestes dla mnie teraz wiatrgodna/y jak "Prawda" za czasow glebokiego ZSRR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 29.12.2012 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) nieźle kombinujesz dokladnie tak mam zrobione od trzech lat ... A widzisz,jako inwestor to ja przyłożyłem się do "zdrady M" ale też jako inwestor z tego co widzę mam dobre wizje czyli dla mnie plus To tylko dla sceptyków mojego drugiego image i moich wymysłów na "dobry dom" Edytowane 29 Grudnia 2012 przez ArturWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.12.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Rzobawilas/les mnie ta swoja "kryptoreklama" Jesli chodzi o pompy PW to jestes dla mnie teraz wiatrgodna/y jak "Prawda" za czasow glebokiego ZSRR. Nie słyszałeś o takiej akcji "Za 2 lata Zubadan w każdym hotelu."? Edytowane 29 Grudnia 2012 przez r19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 29.12.2012 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 wykres pewnie nie uwzględnia poboru pompy obiegowej oraz odmrażania?7 kW od -5°C, nieźle ale to woda na młyn co mają glębowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.12.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 lo matko ... Ana... ale chyuab pomylilas a to nie Ty pisałeś bo z cytatu tak mi wyglądało? ehe. jak tu przyznac w okolicy, ze zabawka za kilkadziesiat kilo pln jest malo co warta a ich smieciuchy i inne slimakowce groszkowe ida jak wsciekle przy minus 30 a czujne sasiedzkie oko te blizsze a i te dalsze w mig wychwyci, ze stojacy samochod serwisowy to nie odwiedziny na kawke. czekam, kiedy ksiadz na kazaniu zapoda, ze te 'diabelskie' urzadzenie nic nie warte a bylo dac na tace. ale twardy bede jak Tommy Lee Jones w Sciganym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 29.12.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ale dlaczego nie ME to fajny produkt Montuje ich klimy i reku i mogę powiedzieć tylko same + Pompy są bardzo fajne ale nie zawsze cenowo klient się znajdzie Chociaż ostatnio NIBE i ich lodówki - które kiedyś uznawałem za drogie się bardzo dobrze sprzedają Więc kto wie ludzi nie raz mogą wydać trochę więcej kasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 29.12.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 wykres pewnie nie uwzględnia poboru pompy obiegowej oraz odmrażania? 7 kW od -5°C, nieźle ale to woda na młyn co mają glębowce pompę tak defrostów nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Nie słyszałeś o takiej akcji "Za 2 lata Zubadan w każdym hotelu."? Ale niech bedzie. Mi to nie przeszkadza zupelnie, tylko to "parowkowe skrytozerstwo" jest jakies takie odstreczajace. Wiadomosci tez skromne (moze M za malo podpowiada albo za rzadko sie podmieniaja). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 29.12.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Mariusz,przyrównaj poniższą tabelkę do swojego domu i sprawa będzie jasna z rachunkami. Powinno być podobnie jak poniżej. [ATTACH=CONFIG]157044[/ATTACH] Atlantic i Panasonic są w podobnej cenie,Zubadan baaaardzo odbiega od tego Arturo Tabela mi NIC nie mowi. mozesz jak Krowie przy rowie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts