ArturWi 29.12.2012 23:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Nie słyszałeś o takiej akcji "Za 2 lata Zubadan w każdym hotelu."? Jeśli chodzi o Zubadana to nawet ja w to uwierzyłem aczkolwiek jestem ciężki w temacie wiary Zubadan u mnie poległ ze względu na kasę,gdyż jest nie porównywalnie droższy w stosunku do innych pomp,aczkolwiek miki121 uważa ją za wzór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.12.2012 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) Nie słyszałeś o takiej akcji "Za 2 lata Zubadan w każdym hotelu."? Jest taka ewentualność posunę się dalej w mieście w ktorym mieszkam jest 9 kościołów w dwóch pracują już Zubki. Jak ja uwielbiam to Waszą zawiść W tym roku też zostala otwarta nowa siedziba firmy, powierzchnia biurowa 360m jak myślicie czym ogrzewana? a i w domku 3 rok śmiga iiiilegancko no to teraz czekam wyżywajcie się. Pixis ostatnio narzekal że go z eko wywalili bo wkuuuu***** wszystkich dla podniesienia swego ego to się może popisać Edytowane 30 Grudnia 2012 przez ana-76 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 29.12.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 No ZUBADAN i NIBE to górna półka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 29.12.2012 23:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 a to nie Ty pisałeś bo z cytatu tak mi wyglądało? ehe. jak tu przyznac w okolicy, ze zabawka za kilkadziesiat kilo pln jest malo co warta a ich smieciuchy i inne slimakowce groszkowe ida jak wsciekle przy minus 30 a czujne sasiedzkie oko te blizsze a i te dalsze w mig wychwyci, ze stojacy samochod serwisowy to nie odwiedziny na kawke. czekam, kiedy ksiadz na kazaniu zapoda, ze te 'diabelskie' urzadzenie nic nie warte a bylo dac na tace. ale twardy bede jak Tommy Lee Jones w Sciganym ... Ana. no ja. chyba. i do tego masz jakis problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 29.12.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no i pewnie "Capacity at compressor maximum frequency" - ciekawe kiedy sprężara albo falownik wyleci w kosmos jak będzie miesiąc albo dwa szedł na full, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.12.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Rzobawilas/les mnie ta swoja "kryptoreklama" Jesli chodzi o pompy PW to jestes dla mnie teraz wiatrgodna/y jak "Prawda" za czasow glebokiego ZSRR. wiarygodnA o ile dobrze widzę płci nie zmieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 29.12.2012 23:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 hahahahah zle ZAS cytujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 29.12.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 no i pewnie "Capacity at compressor maximum frequency" - ciekawe kiedy sprężara albo falownik wyleci w kosmos jak będzie miesiąc albo dwa szedł na full, Wiesz jedna na 40 innych miała taki problem więc nie rób z tego tragedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Pixis ostatnio narzekal że go z eko wywalili bo wkuuuu***** wszystkich dla podniesienia swego ego to się może popisać Uuuuu, zle mnie tu oceniasz. Nigdy nie kopie lezacego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 29.12.2012 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 No ZUBADAN i NIBE to górna półka szkoda jak decydowalem, tego mi nie mowiles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.12.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 wiarygodnA o ile dobrze widzę płci nie zmieniłam Ale ja nie wiem kto pisze. Ty czy "Twoj M". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 29.12.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Ana. no ja. chyba. i do tego masz jakis problem ? łomatko a czy ja napisałam że mam z tym problem???? czytałam kilkanaście wcześniejszych stron i bawiłam się przednie z Twoich tekstów przy tym wymiękłam i się odezwałam bo gadasz niczym bareja (KOMPLEMENT!) gdybys nie zakumał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 29.12.2012 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 (edytowane) szkoda jak decydowalem, tego mi nie mowiles a mówiłem ale także mówiłem o cenie i różnica była znaczna w twoim przypadku.... i wiele razy pisałem że z ATLANTICIEM, DAIKINEM I ZUBADANEM jest jak z samochodami: ZUBADAN AUDI DAIKIN VW ATLANTIC SKODA... Każdy wybiera na co ma kasę i na ile może sobie pozwolić I każda z nich da radę i będzie działać Edytowane 30 Grudnia 2012 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 30.12.2012 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Uuuuu, zle mnie tu oceniasz. Nigdy nie kopie lezacego. ale ja nie leżę siędzę sobie wygodnie na kanapie to uważaj musisz nóżkę wyżej zadrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 30.12.2012 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 ATLANTIC SKODA... Trabant miki, Trabant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 30.12.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 ale ja nie leżę siędzę sobie wygodnie na kanapie To Ci sie tak tylko wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 30.12.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 TRABANTA to ty masz w swojej kotłowni uważaj bo myszki białe ci karton z obudowy zjedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 30.12.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Ale ja nie wiem kto pisze. Ty czy "Twoj M". i dreczy Cię to strasznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 30.12.2012 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 (edytowane) Arturo Tabela mi NIC nie mowi. mozesz jak Krowie przy rowie ? Przede wszystkim dokładne wyliczenie zapotrzebowania domu na ciepło przy odpowiedniej temperaturze zasilania,to jest bardzo ważne. TRI16 ma przy -5st.C i 60st.C ma moc tylko 10,5kW. Jakie ma Twój dom zapotrzebowanie na moc ? Może większe,może mniejsze ? Jeśli będziemy to wiedzieli,będziemy wiedzieli co szwankuje lub czy ma to z tym związek. Edytowane 30 Grudnia 2012 przez ArturWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 30.12.2012 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 i dreczy Cię to strasznie? Wcale, ale wole sie ubezpieczyc, zeby sie "ono" nie obrazilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts