malux20 17.01.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 to dziwne ale ja jestem zadowolony ostatnio z pompy:pbierze mędzy 12-14 kwh doba na samo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 17.01.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 to dziwne ale ja jestem zadowolony ostatnio z pompy:p bierze mędzy 12-14 kwh doba na samo co To jest faktycznie dziwne Nie czujesz jakby to był pierwszy raz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 17.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 no cudów nie oczekuję defrosty mam w nosie zużycie w tym tygodniu to max 15 kwh na dobę [ale plus 20-25 kg brykietu w tygodnuy]już teraz po trzymaniu temperatury widzę że jak w taniej taryfie przez wekend przegrzeję chałupę to spokojnie dojadę do piątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 17.01.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Bedziesz pol tygodnia mieszkał w przegrzanej chałupie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 17.01.2013 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Bedziesz pol tygodnia mieszkał w przegrzanej chałupie ? Spokojnie, malux zamieszka, to szybko zweryfikuje swoje teorie. Ja tez maialem wiele "ciekawych" pomyslow. Zycie jest bezlitosne. I zuzycie bedzie inne i palenia w kominku mniej, albo prawie wcale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 17.01.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 no cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Miki2 proste slowanieslownosc i obiecuje. Ktore jest Ci blizsze ?Bo SAM zapowiedziales sie, ze DZIS bedziesz ( nie wiedziec po co a ja dzien kolejny stracilem oczekujac ... ) i .. jak zwykle Jakbym mial 26 dni urlopu to juz wybralbym rok do przodu ... edit. wku***y na maxa edit2.@ArturWitez tak dzialasz ? Edytowane 17 Stycznia 2013 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 17.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Spokojnie, malux zamieszka, to szybko zweryfikuje swoje teorie. Ja tez maialem wiele "ciekawych" pomyslow. Zycie jest bezlitosne. I zuzycie bedzie inne i palenia w kominku mniej, albo prawie wcale.... Moge tylko potwierdzic. Na poczatku zabawy z piecem przegrzalem dom o 2 stopnie tak do 25, nie dalo sie wytrzymac nawet pare godzin, idealniejest jak utrzymujemy dokladnie te same warunki caly czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 17.01.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Miki 2 proste slowa K...wa m...c! Mi te jakos lepiej pasuja. "Koprolalia" jest tu chyba na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 17.01.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Moge tylko potwierdzic. Na poczatku zabawy z piecem przegrzalem dom o 2 stopnie tak do 25, nie dalo sie wytrzymac nawet pare godzin, idealniejest jak utrzymujemy dokladnie te same warunki caly czas. U mnie sa wahniecia 0,7*C i to jest tak na granicy tego, zeby nie czuc sie jeszcze niekomfortowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 17.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 mag przepraszam że to napiszę ale o co wam chodzi?w czym teraz problem?pewnie pompa chodzi tak jak może. oczywiście ja uważam termowizję po sprzedaniu pompy lekkim chamstwemto tak jakby ktoś ci starał powiedzieć że to twoja wina z pompą..jaki jest stan faktyczny na dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 17.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) @ArturWi tez tak dzialasz ? Nie Może dlatego,że ja patrzę z punktu widzenia inwestora aktualnie budującego i każde spóźnienie się ekipy,olanie mnie czy danie ciała przez nią wyprowadza mnie podobnie z równowagi Edytowane 17 Stycznia 2013 przez ArturWi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 17.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nie Może dlatego,że ja patrzę z punktu widzenia inwestora aktualnie budującego i każde spóźnienie się ekipy,olanie mnie czy danie ciała przez nią wyprowadza mnie podobnie z równowagi Widze, ze jestescie z mikim w "szorstkiej przyjazni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nie Może dlatego,że ja patrzę z punktu widzenia inwestora aktualnie budującego i każde spóźnienie się ekipy,olanie mnie czy danie ciała przez nią wyprowadza mnie podobnie z równowagi Chcesz cos dodac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 17.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Miki 2 proste slowa nieslownosc i obiecuje. Ktore jest Ci blizsze ? Obydwa zna. Jedno nadużywa. a instalator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 K...wa m...c! Mi te jakos lepiej pasuja. "Koprolalia" jest tu chyba na miejscu to jest ... j dzis czara osiagnela sczyt, jeszcze sie nie przelala ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Obydwa zna. Jedno nadużywa. a instalator? Jednego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 17.01.2013 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Widze, ze jestescie z mikim w "szorstkiej przyjazni" Mówię jak mam Kilka ekip nie zarobiło u mnie na budowie,chociaż miało szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Mówię jak mam Kilka ekip nie zarobiło u mnie na budowie,chociaż miało szanse a jak krowie przy rowie ? mozesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Nie Może dlatego,że ja patrzę z punktu widzenia inwestora aktualnie budującego i każde spóźnienie się ekipy,olanie mnie czy danie ciała przez nią wyprowadza mnie podobnie z równowagi ta Capem ( wamac ale nazwa ) dotrze kiedys ? i zapodasz dane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts