malux20 17.01.2013 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 i bierzesz odpowiedzialnośća przy używanych jak będzie tak będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 17.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 6 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 No to są jakieś jaja. hmm. mozesz mnie naprostowac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 17.01.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 u mnie . defrost , jak codzien A masz grzałki włączone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 17.01.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 a jakby mu reaktor z czarnobyla mu proponowali ukraincy w dresach to też byś to sciągnoł?to nie ja to oni- bo to żli ludzie byli pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 17.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 hmm. mozesz mnie naprostowac ? Sorry. To tak skrótem o temacie "instalator/klient". Ale Ciebie też spytam: Czemu jako inwestor nie wiesz nawet jakie urządzenie masz otrzymać jako rekompensatę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A informacje o kotłach o sposobie ogrzewania... nic nie mówiłeś ??? Tak samo jak o mocy pompy pamiętasz jak poinformowałeś że firma x zaproponowała ci Atlantic-a tri 16 i taką byś chciał?? Rozumiem, ze do mnie Co ma kociol do PC? Tyle ze nie niechce syfu. Raz Dwa. Pan X wczesniej zaproponowal mi tez TRI 16 a Ty dales oferte nizsza. Aaaaa to ja MAM sie znac ? oka . to zakonczmy Tu juz rozmowe. ... PS. nie idz w ta TA strone. mowilem razy kilka. ale ponioslo wilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A masz grzałki włączone ? nauczylem sie jak wylaczyc sostware. sam ! i nie rebia mi juz bo liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Sorry. To tak skrótem o temacie "instalator/klient". Ale Ciebie też spytam: Czemu jako inwestor nie wiesz nawet jakie urządzenie masz otrzymać jako rekompensatę Hmm, jakby powiedziec Zawsze wychodzilem z zalozenia, ze krawiec kraje, piekarz chleb piecze etc. nie znam sie. moge ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 17.01.2013 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 6 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArturWi 17.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 nauczylem sie jak wylaczyc sostware. sam ! i nie rebia mi juz bo liczniku Tak sobie pomyślałem,że jakby były włączone to temp.zasilania by tak nie spadała i pompa nie musiałaby nadrabiać na siłę. Mocno odbija się to na liczniku z włączonymi grzałkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 17.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 nie idz w ta TA strone. mowilem razy kilka. ale ponioslo wilka Następnym razem rzuć monetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 17.01.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 17.01.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Roboty, nerwów itd. Ci nie szkoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Mariusz jest problem - nie chcesz aby pompa miała tyle defrostów... I ok człowiek próbuje jakoś to zmienić. Chcę zrobić najpierw znaleźć gdzie ci "ucieka ciepło" na parterze a potem zobaczyć jak to naprawić - zmienić. Potem co zrobić z pompą i jak ją dopasować do tego budynku. Co do Naszej rozmowy - to fakt nie będę przytaczał co i jak bo to było dawno i ... Jeżeli nie chcesz takiej drogi to zdzwońmy się i ustalimy jak to ma być...[/quote Ale co ma teraz uciekanie ciepla. ? i naprawianie ? do PC ? ze wk***y spytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 17.01.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hmm, jakby powiedziec Zawsze wychodzilem z zalozenia, ze krawiec kraje, piekarz chleb piecze etc. nie znam sie. moge ? MOŻESZ. Możesz też zaguglać i przeczytać o nim choćby opinie innych użytkowników takowego urządzenia:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Tak sobie pomyślałem,że jakby były włączone to temp.zasilania by tak nie spadała i pompa nie musiałaby nadrabiać na siłę. Mocno odbija się to na liczniku z włączonymi grzałkami ? Artur szcze, grzalki miale RAZ wlaczoen bez mojej wiedzy prze .. 'Odkrylem' i wylaczylem. byo ze jakos 5h gadaly wg sterownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 17.01.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Mariusz jest problem - nie chcesz aby pompa miała tyle defrostów... I ok człowiek próbuje jakoś to zmienić. Chcę zrobić najpierw znaleźć gdzie ci "ucieka ciepło" na parterze a potem zobaczyć jak to naprawić - zmienić. Potem co zrobić z pompą i jak ją dopasować do tego budynku. Co do Naszej rozmowy - to fakt nie będę przytaczał co i jak bo to było dawno i ... Jeżeli nie chcesz takiej drogi to zdzwońmy się i ustalimy jak to ma być...[/quote Ale co ma teraz uciekanie ciepla. ? i naprawianie ? do PC ? ze wk***y spytam ? Umówcie się teraz na termomodernizację budynku;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Mariusz jest problem - nie chcesz aby pompa miała tyle defrostów... I ok człowiek próbuje jakoś to zmienić. Chcę zrobić najpierw znaleźć gdzie ci "ucieka ciepło" na parterze a potem zobaczyć jak to naprawić - zmienić. Potem co zrobić z pompą i jak ją dopasować do tego budynku. Co do Naszej rozmowy - to fakt nie będę przytaczał co i jak bo to było dawno i ... Jeżeli nie chcesz takiej drogi to zdzwońmy się i ustalimy jak to ma być... Miki juz to przerabialismy jedna PC wymieniona nie wiedziec czemu a teraz wiemy. lipa. tak byc musi. szkoda ze u mnie ... bez wiedzy ze defrosty byc musza .,. uuuu ' Edytowane 18 Stycznia 2013 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 17.01.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Następnym razem rzuć monetą kogo chciales podniesc na duchu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts