mkm silesia 20.01.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 A ty co? Wpadłeś z kosmosu i zaczynasz od pouczania? Zastanów się. a ty skąd się urwałeś miałeś przynajmniej raz w ręce narzędzia do takiej roboty bo ja mam codziennie i czasami jak mi się trafia typ wyedukowany na forum to mam kupę śmiechu z chłopakami na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Mądre Miki nie idź tą drogą.... Bo tu co najwyżej czeka cie niegrożna pyskówka z klientami. Inwestorzy od pana mkm ze śląska mogą zakładać betonowe lakierki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) a ty skąd się urwałeś miałeś przynajmniej raz w ręce narzędzia do takiej roboty bo ja mam codziennie i czasami jak mi się trafia typ wyedukowany na forum to mam kupę śmiechu z chłopakami na budowie To co? 10 rocznie czy zapitalasz przy chłodniach:confused: Ja mam ręce nie skalane fizyczną pracą i czasami jak gadam z fachowcami to mi one opadają Edytowane 20 Stycznia 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 20.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Miki nie idź tą drogą.... Bo tu co najwyżej czeka cie niegrożna pyskówka z klientami. Inwestorzy od pana mkm ze śląska mogą zakładać betonowe lakierki. No ale do tego musieliby liczyć cop do piątego miejsca po przecinku. Taka tradycja na śląsku że ma być porządnie a wiadomo że jak porządnie to nie będzie tanio. Niestety polska tradycja to tanio i byle jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.01.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 No ale do tego musieliby liczyć cop do piątego miejsca po przecinku. Taka tradycja na śląsku że ma być porządnie a wiadomo że jak porządnie to nie będzie tanio. Niestety polska tradycja to tanio i byle jak. No dobra. Skoro się już znamy to napisz jaką PC-PW polecałbyś Magnolii i ile by to kosztowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 20.01.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 To co? 10 rocznie czy zapitalasz przy chłodniach:confused: Ja mam ręce nie skalane fizyczną pracą i czasami jak gadam z fachowcomi to mi one opadają Skalane pracą fizyczną - to już wszystko mi o tobie mówi to sobie skalaj możne wtedy będzie cię stać na coś dobrego. Szczerze mówiąc wolę z chłopakami robić na budowie niż przeprowadzać gadki z mądrymi inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 przeprowadzać gadki z mądrymi inaczej. Też cię pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 20.01.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 dobra pompa HT EVI 20kw z scrolem nie rotacyjną to coś 6k euro netto i nie wiem czy zyska coś oprócz braku roboty przy wonglu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 To się nazywa dezercja i kiedyś było karane śmiercią. A wojenka hula:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 20.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) I dla jasności dla wody 65oC przy -7oC ma 12,5kw i cop 1,4oczywiście można zrobić kaskadę Edytowane 20 Stycznia 2013 przez mkm silesia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 I dla jasności dla wody 65oC przy -7oC ma 12,5kw i cop 1,4 oczywiście można zrobić kaskadę "I zobaczyli że dobre są..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 20.01.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 "I zobaczyli że dobre są..." Mówiłem weź się do pracy to będzie cię stać tak to jest w tym kraju naprodukowali lemingów, a robić nie ma komu tylko by szyny prostowali jak w zmiennikach chyba A tak poważnie modernizacja takich instalacji to ciężki dla portfela i niewdzięczny temat ciekawe czym się kierował miki że to wziął chyba jeszcze nie wie że czasami warto odpuścić albo woli ilość od jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 20.01.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 20.01.2013 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 I dla jasności inwestor w domu 240m2 z pompą inwerter spr. rotacyjna podał mi pod licznik z grudnia 900kwh więc można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 20.01.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Mówiłem weź się do pracy to będzie cię stać tak to jest w tym kraju naprodukowali lemingów, a robić nie ma komu tylko by szyny prostowali jak w zmiennikach chyba. Człowieku o czym ty piszesz. Z tej komuny to wylądowałeś na łeb:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 20.01.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Jak to było określone wcześniej to miał być układ wspierany Pompa nie miała jedynym źródłem ciepła Na takie rzeczy warto mieć podkład np. symulacja z podpisem inwestora że się zapoznał z prognozowanymi wynikami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 21.01.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 a ty skąd się urwałeś miałeś przynajmniej raz w ręce narzędzia do takiej roboty bo ja mam codziennie i czasami jak mi się trafia typ wyedukowany na forum to mam kupę śmiechu z chłopakami na budowie Dobrze wiedzieć, jaki masz stosunek do klientów. Najlepiej się z nich śmiać. No ale jak jest się sflustrowanym i ma się pretensje do całego świata, że trzeba zapieprzać to cóż..... trzeba się było uczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 21.01.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Skalane pracą fizyczną - to już wszystko mi o tobie mówi to sobie skalaj możne wtedy będzie cię stać na coś dobrego. Szczerze mówiąc wolę z chłopakami robić na budowie niż przeprowadzać gadki z mądrymi inaczej. ja też nie skalałem fizyczną pracą, myślałem że to forum tylko dla intelektualistów, shit.... ale skucha proponuje opanować w praktyce znaczenie słowa "IRONIA" i wypuszczanie pacjenta... nie tylko wy na budowie macie zlew z wyedukowanych serdecznie pozdrawiam (to nie ironia - na początek pomogę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts