Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a ty skąd się urwałeś miałeś przynajmniej raz w ręce narzędzia do takiej roboty bo ja mam codziennie i czasami jak mi się trafia typ wyedukowany na forum to mam kupę śmiechu z chłopakami na budowie

To co? 10 rocznie czy zapitalasz przy chłodniach:confused: Ja mam ręce nie skalane fizyczną pracą i czasami jak gadam z fachowcami to mi one opadają:p

Edytowane przez twaro

Miki nie idź tą drogą.... Bo tu co najwyżej czeka cie niegrożna pyskówka z klientami. Inwestorzy od pana mkm ze śląska mogą zakładać betonowe lakierki.:wiggle:

No ale do tego musieliby liczyć cop do piątego miejsca po przecinku.

Taka tradycja na śląsku że ma być porządnie a wiadomo że jak porządnie to nie będzie tanio.

Niestety polska tradycja to tanio i byle jak.

No ale do tego musieliby liczyć cop do piątego miejsca po przecinku.

Taka tradycja na śląsku że ma być porządnie a wiadomo że jak porządnie to nie będzie tanio.

Niestety polska tradycja to tanio i byle jak.

No dobra. Skoro się już znamy to napisz jaką PC-PW polecałbyś Magnolii i ile by to kosztowało?:popcorn:

To co? 10 rocznie czy zapitalasz przy chłodniach:confused: Ja mam ręce nie skalane fizyczną pracą i czasami jak gadam z fachowcomi to mi one opadają:p

Skalane pracą fizyczną - to już wszystko mi o tobie mówi to sobie skalaj możne wtedy będzie cię stać na coś dobrego.

Szczerze mówiąc wolę z chłopakami robić na budowie niż przeprowadzać gadki z mądrymi inaczej.

"I zobaczyli że dobre są...":evil:

Mówiłem weź się do pracy to będzie cię stać tak to jest w tym kraju naprodukowali lemingów, a robić nie ma komu tylko by szyny prostowali jak w zmiennikach chyba

A tak poważnie modernizacja takich instalacji to ciężki dla portfela i niewdzięczny temat ciekawe czym się kierował miki że to wziął chyba jeszcze nie wie że czasami warto odpuścić albo woli ilość od jakości.

a ty skąd się urwałeś miałeś przynajmniej raz w ręce narzędzia do takiej roboty bo ja mam codziennie i czasami jak mi się trafia typ wyedukowany na forum to mam kupę śmiechu z chłopakami na budowie

Dobrze wiedzieć, jaki masz stosunek do klientów.

Najlepiej się z nich śmiać.

No ale jak jest się sflustrowanym i ma się pretensje do całego świata, że trzeba zapieprzać to cóż..... trzeba się było uczyć.

Skalane pracą fizyczną - to już wszystko mi o tobie mówi to sobie skalaj możne wtedy będzie cię stać na coś dobrego.

Szczerze mówiąc wolę z chłopakami robić na budowie niż przeprowadzać gadki z mądrymi inaczej.

ja też nie skalałem fizyczną pracą, myślałem że to forum tylko dla intelektualistów, shit.... ale skucha

proponuje opanować w praktyce znaczenie słowa "IRONIA" i wypuszczanie pacjenta... nie tylko wy na budowie macie zlew z wyedukowanych

serdecznie pozdrawiam (to nie ironia - na początek pomogę)