mkm silesia 21.01.2013 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Dobrze wiedzieć, jaki masz stosunek do klientów. Najlepiej się z nich śmiać. No ale jak jest się sflustrowanym i ma się pretensje do całego świata, że trzeba zapieprzać to cóż..... trzeba się było uczyć. A gdzie ty widzisz frustrację. jak gość głupio pyta to głupio odpowiadam z roboty za biurkiem sam zrezygnowałem bo pierdzenie w stołek codziennie przez 8h w czterech ścianach to nie dla mnie życzę Ci też odwagi wzięcia losu we własne ręce. Poza tym klient podejmując decyzję też powinien przynajmniej posłuchać krytycznie co kto ma do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 21.01.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 ja też nie skalałem fizyczną pracą, myślałem że to forum tylko dla intelektualistów, shit.... ale skucha proponuje opanować w praktyce znaczenie słowa "IRONIA" i wypuszczanie pacjenta... nie tylko wy na budowie macie zlew z wyedukowanych serdecznie pozdrawiam (to nie ironia - na początek pomogę) No właśnie ironia ty nie zrozumiałeś mojej prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 21.01.2013 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No właśnie ironia ty nie zrozumiałeś mojej prawda nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 21.01.2013 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Szczerze mówiąc wolę z chłopakami robić na budowie niż przeprowadzać gadki z mądrymi inaczej. Jak to mawiaja Anglicy: "Wsrod slepcow jednooki jest krolem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flisiu 21.01.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No właśnie ironia ty nie zrozumiałeś mojej prawda Pytanie do Pana mkm silesia : po co Ty w ogole sie tutaj zalogowales ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 21.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pytanie do Pana mkm silesia : po co Ty w ogole sie tutaj zalogowales ?? 1) Żeby napisać jak to bardzo gardzi ludźmi pracującymi głowami i jak bardzo lubi naśmiewać się z klientów, którzy nie posiadają takiej wiedzy jak on. 2) Żeby zareklamować pompy, które sprzedaje, a przy których nawet Atlantic powinien się wstydzić (COP -25/45 - 1,9). 3) Żeby odwrócić uwagę od tematów w wątku. Coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 21.01.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 a jak ty to nazywasz o oświecony? a ty skąd się urwałeś miałeś przynajmniej raz w ręce narzędzia do takiej roboty to sobie skalaj możne wtedy będzie cię stać na coś dobrego. Mówiłem weź się do pracy to będzie cię stać tak to jest w tym kraju naprodukowali lemingów, a robić nie ma komu tylko by szyny prostowali jak w zmiennikach chyba To nie jest ironia głupcze. To jest chamstwo. I tyle w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 21.01.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Piter719, możesz napisać jak zużycie w takie mrozy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 21.01.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Oczywiscie tu masz racje, ale w przypadku kontroli skarbowej takie korekty (zwlaszcza na znaczna kwote) sa od razu "podejrzane" (dla urzednikow przedsuiebiorcy to z definicji banda zlodzieji i kretaczy - co najwyzej nie zlapanych jeszcze). Musisz miec mozliwosc udowodnienia, ze klient wie o takiej korekcjie. Najczesciej udaje sie to bez problemu, bo jest jakis przelew ze zwrotem kwoty lub jakas korespondencja, ale jak masz podpis klienta, to unikasz takich "poszukiwan" i udowadnianie, ze nie jestes wielbladem. Ja wszelkie korekty staram sie miec podpisane przez odbiorce, ale to tylko i wylacznie dla wlasnego "bezpieczenstwa". Nie mam zamiaru pozniej sie kopac z koniem. Pyxis ma duzo racji. Bardzo duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 21.01.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 może coś na temat główny.Wimy ,że jedna nie działa jak klient chce .A reszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tank102 21.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Działa. Ostrołęka-Antonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 21.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 21.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Działa. Ostrołęka-Antonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tank102 21.01.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 jeszcze nie, dopiero na jesień 2013 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 21.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 może coś na temat główny. Wimy ,że jedna nie działa jak klient chce .A reszta No niezła jazda w tym wątku. Działa ale oblodzony dół ma. hydraulik zakładać ten modół grzewczy czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter719 21.01.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Czyli dokładnie tak samo jak przy -3 Czy parownik jest faktycznie zaszroniony przed defrostem? calutki biały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 21.01.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 No niezła jazda w tym wątku. Działa ale oblodzony dół ma. hydraulik zakładać ten modół grzewczy czy nie? Mogę tobie wysłać fotki z aktualnie działających tri .Zero oblodzenia. Tylko w jednym wypadku jest trochę lodu bo zamontowano na postumencie z utrudnionym odpływem . Ale jak masz kłopot to załóż kabel i włącz w razie potrzeby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter719 21.01.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Piter719, możesz napisać jak zużycie w takie mrozy? jak chodzi całą dobę to ok 60kwh, ostatania doba - 22.00 wczoraj do 22.00 dzisiaj ( temp w nocy -20*, w dzień -12*) to 65 kwh. temp w domu 22 na dole i 21 na górze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HAL9000 21.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Ciekawe co piszesz pod słowem TANIO Tutaj co druga osoba zarzuca mi że strzyże klientów jak owieczki Ale spoko mogę strzyc To się nie nazywa strzyżenie, ale zupełnie inaczej panie forumowiczu wielki sercem i spoko cały czas Pan to robi. Wciąż czekam na przelew za pompę, której Pan nie dostarczył, pomimo otrzymanej zapłaty. Wie Pan jak się to nazywa? Chyba stworzę osobny wątek odnośnie Pana wyjątkowej osoby. Edytowane 21 Stycznia 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 21.01.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts