Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

Normalnie cenzura :( Nawet admin nie pofatygował się by podać powody moderacji :(

Mojego posta tez wywalil. Taka "kryptomoderacja" nie wplywa dobrze na piszacych i jak bedzie powtarzana, to bede chyba p...il takie cenzurowane "forum".

To ze ktos kupuje platny profil, nie moze liczyc na "admministracyjna ochrone" tegoz.:)

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To ze ktos kupuje platny profil, nie moze liczyc na "admministracyjna ochrone" tegoz.:)

Teoretycznie nie powinno tak być.

Ale są równi i równiejsi, tak w życiu jak i na forum jak widać.

Dlaczego grzejnikowy bogusław bujał się parę lat na zwykłym profilu oficjalnie występując ze swoją marką? Bo zasilał konto regularnie (za reklamy na stronie).

Że przeważnie pisał bzdury to już inna sprawa.

Gość Arturo72
:D moze Zajaczek mi przyniesie. Bo Mikolaj juz byl :(

Nic nie da wymiana pompy na mocniejszą jeśli chodzi o rachunki, będziesz miał je podobne i albo je zaakceptujesz albo pozostaje wungiel ;)

Mocniejsza pompa da tylko pewność grzania w niskich temperaturach bez grzałki i tyle.

Czy opłaca się wydać kilkanaście tys.zł więcej za taką wygodę to tylko pytanie do Ciebie :)

Edytowane przez Arturo72

A ja mam znajomego który już 2 tydzień czeka na części do swojego pieca gazowego (markowego), więc różnie bywa z tymi częściami ...

1. Widać koledze sie nie spieszy bo by wziął innego instalatora i pewnie miałby w tydzień, albo nie chce do paczki dopłacić. A przy Pc to instalatorow u mnie np. wielu nie ma, nie ma w czym wybierać

2. 2 tyg to lepiej niż czekanie miesiącami ... nawet na zakup nawet nowej pompy

3. I ze mu nie zaproponowali zakupu nowego pieca za 50% ... Dziwne, może nie ma gazu na gwarancji i nie może na takie "super" traktowanie liczyć.