Regut1 23.01.2013 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ciesz się puki możesz, bo rano może zniknąć Fajnie że jesteś Od pewnego czasu czytam o Twoich perypetiach. Postanowileś coś? Zostajesz przy swoim wyborze czy zmieniasz na większą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik37 23.01.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Wracając do pomp z Evi to Exotherm sprzedaje je za 19 tyś.Osiągi ma chyba te same co mecaterm.Rozmawiałem z facetem z exothermu i podobno jej zaletą jest to że to stosunkowo prosta pompa i w razie co każdy serwis może ją tanio naprawić.Nie wiem ile w tym prawdy ale pamiętam że przez forum przewinął się ktoś niezadowolony z tego ustrojstwa.Osiągi ma super i nie jest to klasyczny on/of bo ma chyba jakiś bieg czy biegi pośrednie.Ale to juz niech fachowcy sie wypowiadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1igor1 23.01.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 1. Widać koledze sie nie spieszy bo by wziął innego instalatora i pewnie miałby w tydzień, albo nie chce do paczki dopłacić. A przy Pc to instalatorow u mnie np. wielu nie ma, nie ma w czym wybierać 2. 2 tyg to lepiej niż czekanie miesiącami ... nawet na zakup nawet nowej pompy 3. I ze mu nie zaproponowali zakupu nowego pieca za 50% ... Dziwne, może nie ma gazu na gwarancji i nie może na takie "super" traktowanie liczyć. Śpieszy się, bo to jedyne źródło ciepła w domu, piec serwisuje serwis producenta, i czeka na części bo nie mają ich pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 23.01.2013 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 najśmieszniejsze jest to, że tam w tych postach moim zdaniem nie ma nic takiego co zasługiwałoby na moderację....dużo gorsze rzeczy były na forum i moderator nie reagował..... ciekawe czy google zindeksował FM....jak nie, a komuś ciekawość spać nie daje, to prosze o kontakt, mam screeny...przez przypadek miałem drugą sesję otwartą i jak matrix się popsuł to postanowiłem zapisać.... Dziękuję za wsparcie. Zawsze to raźniej gdy człowiek wie że nie jest sam. Fajnie że udało się zrobić zrzut z ekranu, ja mam wersje tekstową. Post, z racji kilku odesłań edytowałem w Word, bo forumowe narzędzie ma braki w tym zakresie. Z publikacją proponuje poczekać do czasu, aż poznamy stanowisko osoby, która zmoderowała post. Cały czas liczę, że to nastąpi. Swoją drogą, tak jak wcześniej wspominałem, to już drugi post w temacie, który zniknął z matrix-a wiec trudno mówić o przypadku. Z jednej strony jeżeli temat się wyłoży, osoby które poczują się oszukane, mogą mieć pretensje, że ktoś celowo współdziałał usuwając opinie w wątkach? Z drugiej strony kwestie wizerunkowe. Firma jest duża poważna, występuje do znanych osób i instytucji o patronat dla swoich akcji. Jeżeli sprawa cenzury się rozniesie i kilka osób to „polubi”, można mocno stracić na reputacji? Warto ponosić takie ryzyko? Osoby niezainteresowane przepraszam za offtopic ale całe zdarzenie miało miejsce w tym wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 23.01.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Dziękuję za wsparcie. Zawsze to raźniej gdy człowiek wie że nie jest sam. Fajnie że udało się zrobić zrzut z ekranu, ja mam wersje tekstową. Post, z racji kilku odesłań edytowałem w Word, bo forumowe narzędzie ma braki w tym zakresie. Z publikacją proponuje poczekać do czasu, aż poznamy stanowisko osoby, która zmoderowała post. Cały czas liczę, że to nastąpi. Swoją drogą, tak jak wcześniej wspominałem, to już drugi post w temacie, który zniknął z matrix-a wiec trudno mówić o przypadku. Z jednej strony jeżeli temat się wyłoży, osoby które poczują się oszukane, mogą mieć pretensje, że ktoś celowo współdziałał usuwając opinie w wątkach? Z drugiej strony kwestie wizerunkowe. Firma jest duża poważna, występuje do znanych osób i instytucji o patronat dla swoich akcji. Jeżeli sprawa cenzury się rozniesie i kilka osób to „polubi”, można mocno stracić na reputacji? Warto ponosić takie ryzyko? Osoby niezainteresowane przepraszam za offtopic ale całe zdarzenie miało miejsce w tym wątku. Zgadzam się z tym, że nie powinno to być w ten sposób zrobione. Jaki OT skoro post był w tym wątku. Tez czytałem tego posta i Adiq ma rację tam nic takiego nie było. Gdyby patrzec na to w ten sposób to 1/8 postów na tym forum nadawała by się do moderacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 23.01.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Ciesz się puki możesz, bo rano może zniknąć Fajnie że jesteś Od pewnego czasu czytam o Twoich perypetiach. Postanowileś coś? Zostajesz przy swoim wyborze czy zmieniasz na większą ? Jeszcze stoi i stac bedzie Czy zmieniam ? Nie zalezy to jedynie odemnie a poza tym kilka osob odradza jednak wymiane na wieksza. Mi sie wydaje ze nieco wieksza moze spokojniej pracowac i nie zylowac sie tak ( koszta pewnie podobne beda lub jakby dluzej odpoczywala to nieco nizsze. ciut jedynie ) jak TRI. Natenczas trzeba sie obslizgac do wiosny i poczynic kilka poprawek ( sugestia Mikiego ). Dobrze mowi Chcialbympompe, trzeba zamknac sezon grzewczy i go podsumowac. Wiedza z calego zakresu roznych temperatur bedzie dosc cenna. U mnie nie bylo jeszcze wiecej niz -10* ( sterownik zapamietal najnizsza temp. -9,7* - pewnie w nocy kiedys ), wieksze minusy za dnia niz -8* ( kilka h ) nie byly, zatem na razie mozemy wylacznie dywagowac co to cudo potrafi zdzialac u mnie. Cos tam brzecza w TV, ze moze sie -15* pojawic. Obadamy wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 23.01.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Przeciez Ty nie z Torunia Bez takich docinek, proszę Ja jestem z Torunia no i co? Z oszołomstwem, fanatyzmem, beretami i religią (jakąkolwiek) nie mam nic wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.01.2013 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 a u artura pompa odpalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 23.01.2013 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Jaka pompa?Koza żeruje i puszcza gazy. Żeby jej nie zaszkodziło :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 23.01.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) a u artura pompa odpalona? W piatek 18.01 pompy wyszły z Warszawy do Żywca. Ty byś dostał k...cy po miesiącu od zapłaty a co ja mam powiedzieć ? Czekam na pompę znacznie dłużej... I nici z "promocji" jak kasa tyle czasu zamrożona. Jeszcze ten tydzień wytrzymam i poczekam tak jak mówiłeś do 30.01,dnia dłużej nie wytrzymam,chociaż ze względu na tyle czekania i wzgląd na klienta dla wykonawcy powinien być to priorytet... Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 23.01.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Bez takich docinek, proszę Ja jestem z Torunia no i co? Z oszołomstwem, fanatyzmem, beretami i religią (jakąkolwiek) nie mam nic wspólnego To Ci sie tylko tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.01.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 po przeczytaniu ostatnich 20 stron napiszę DO TAK CZUŁEJ MATERII JAK POWIETRZNA NIE BRAĆ SPRZEDAWCY DALEJ OD SIEBIE NIŻ 50-100KMi kupować w realu z usługą niż w sieci a kolegę z prostek szczerze podziwiam kręciłem się ostatnio na warmiiw dzień -12 -13 w nocy -20 a gdzie suwałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 23.01.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 To Ci sie tylko tak wydaje Że co sugerujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 23.01.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 ale my tu mówimy o skrajnych przypadkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 23.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Kbab cos mi podpowiedzial ale ... ( chcialem testa zrobic )Atlantic, sterowanie, mozna wlaczyc grzalki TYLKO w okreslonych godzinach badz np tylko w taniej taryfie ?Przelecialem chyba wszystkie linie i albo slepak jestem albo nie ma takiej opcji. Mozna ustalic od jakiej temp. np. ze od -10* grzalki sie odpalaja dla CO ale godzin pracy jakos nie zauwazylem. Jest taka opcja dla CWU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 23.01.2013 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 NIe zauwazylem dzis Towich postow, Miki tez w krzakach Myslalem, ze z zaskoczenia wezmiecie FM i bedzie taaaaaaaadddammm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 23.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Że co sugerujesz? Poczekaj jeszcze pare latek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 23.01.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Gadaj wprost. Że niby mózg mi się zlasuje boi mam zaledwie kilka km do ul. Żwirki i Wigury? Czy jeszcze coś? Duży (wiekiem) jestem i się nie obrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 23.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 (edytowane) Gadaj wprost. Że niby mózg mi się zlasuje boi mam zaledwie kilka km do ul. Żwirki i Wigury? Czy jeszcze coś? Duży (wiekiem) jestem i się nie obrażam Jak wpadniesz w "odpowiednie srodowisko" za te nascie lat, to roznie moze byc (a to tuz za plotem). Bedziesz paciorki na antenie deklamowal Jak z gówna zrobić COŚ - jednak MOŻNA!!! BTW: Znasz? Edytowane 23 Stycznia 2013 przez Pyxis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 23.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2013 Kbab cos mi podpowiedzial ale ... ( chcialem testa zrobic ) Atlantic, sterowanie, mozna wlaczyc grzalki TYLKO w okreslonych godzinach badz np tylko w taniej taryfie ? Przelecialem chyba wszystkie linie i albo slepak jestem albo nie ma takiej opcji. Mozna ustalic od jakiej temp. np. ze od -10* grzalki sie odpalaja dla CO ale godzin pracy jakos nie zauwazylem. Jest taka opcja dla CWU. Nie masz wsparcia posprzedazowego? Gdzie Ty to kupiles? Na grouponie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts