Magnolia18 25.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Mylisz sie, zaskoczyli uuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 z roboty wrócił to chłop, zaraz będzie M hmm. wybacz ciekawosc ma ... azaliz oswiecisz tluszcze kimze jest chlop ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 25.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 miałem na myśli temperaturę wewnętrzną....tyle pisałaś o komforcie i jak to ciepło w domu macie, a masz niższą temperaturę niż ja łojtam drobiazgowy taki jesteś a nie doczytałeś że dla mnie temperatura komfortowa to 22,5 i 25 w łazience?. napisałam że dopiero 20 bo (w kontekście że wczesna pora jeszcze) nie zauważyłam że przed 25 nie dałeś minusa i pomyślałam, że o temp zewnętrznej mówisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 25.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 wszystko bardzo pięknie, ale dalej nie napisałaś tej ceny.... bo i nie napisze, nie raz ktoś tu linkiem do strony rzucił (NIE JA!) pisz do biura napewno wycenę dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 25.01.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 hmm. wybacz ciekawosc ma ... azaliz oswiecisz tluszcze kimze jest chlop ? nie wnikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 25.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 wszystko bardzo pięknie, ale dalej nie napisałaś tej ceny.... Hehe... czar prysnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 hmm. wybacz ciekawosc ma ... azaliz oswiecisz tluszcze kimze jest chlop ? Chłop zarabia a M przytula;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Chłop zarabia a M przytula;) Skad wiesz, ze przytyla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Skad wiesz, ze przytyla? Bo mąż ładniej brzmi niż chłop;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 nie wnikaj Czuje sie malo poinformowany. Skoro gwarantowalas a gawiedz mnie uczy, ze winienem poznac wszelkie aspekty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 25.01.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Mitsubishi pisze się przez H, bez C. Warto wiedzieć jaki sprzęt się ma masz rację, zwykla literówka PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Będzie nie tylko naklejka,będzie monitorig fizyczny i wirtualny Za dużo mnie to kosztowało Przykujesz sie do agregatu? A wogole to widzialesz juz swoja pompke? /troche glupio to brzmi/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 nie wiedziałem, że to takie trudne....podać cenę za konkretny model+montaż+kotłownia..... Nie chce byc adwokatem diabla. Ale Za sprzet pewnie mozna na JUZ podac cene ale montaz ? rozne scenerie moga byc. Poza tym pewnie cena a cena ... Jak rzuca Cene dla tluszczy to sie zlekniemy pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 25.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 nie wiedziałem, że to takie trudne....podać cenę za konkretny model+montaż+kotłownia..... ja nie sprzedaje więc Ci nie podam... no bo co ja Ci mogę powiedzieć? że kotłownia, kotłowni nie równa? Ja robię w zupelnie innej branży i mogę Ci wycenić moją uslugę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Przykujesz sie do agregatu? A wogole to widzialesz juz swoja pompke? /troche glupio to brzmi/ Dlaczego glupio ? Ja swoja zobaczylme dopiero po 2 dniach jak mi rozorano ogrod. Byly przylacza, sterowniki sriki i inne pitu a LONEJ nie bylo. Jak sie pojawila to 2 dni czekania na zbiornik CWU zas bylo ... i minal tydzien. Ludziow moich juz nie bylo i Miki SAM dzwigal 300L zbiornik na plerach. Howgh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dlaczego glupio ? Ja swoja zobaczylme dopiero po 2 dniach jak mi rozorano ogrod. Byly przylacza, sterowniki sriki i inne pitu a LONEJ nie bylo. Jak sie pojawila to 2 dni czekania na zbiornik CWU zas bylo ... i minal tydzien. Ludziow moich juz nie bylo i Miki SAM dzwigal 300L zbiornik na plerach. Howgh Glupio, bo wszystko ma podobno podloze seksualne Myszka podobno mikra nie jest, wiec pewnie dala rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ja nie sprzedaje więc Ci nie podam... no bo co ja Ci mogę powiedzieć? że kotłownia, kotłowni nie równa? Ja robię w zupelnie innej branży i mogę Ci wycenić moją uslugę :) jak kolwiek to brzmi, brzmi milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 25.01.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 nie wiedziałem, że to takie trudne....podać cenę za konkretny model+montaż+kotłownia..... aż wlizłam na stronę katalog Zubadan PUHZ-HRP71VHA2 -27420 brutto z 23% podatkiem Vat.cała reszta jest indywidualna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Glupio, bo wszystko ma podobno podloze seksualne Myszka podobno mikra nie jest, wiec pewnie dala rade. no mam. patrz moj wyzej post Szczerze. Piwnica u mie jest i to niezla. Ale tradycyjna niemiecka. 2m. Wejscie nie jest pasem startowym na Okeciu ( stad i nie chcialem kotla dzwigac ) i zakret ze schodow 90'. Zasobnik byl na styk ale prawie w pionie ... Ehhh co Wy wiecie o moim bunkrze Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 25.01.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 :) jak kolwiek to brzmi, brzmi milo hahaha i tak miało być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts