Gość Arturo72 25.01.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Arturo72 dla ciebie podstawą było grzanie prądem:P Dokładnie tak Gdybym jak większość inwestorów kąpał się pod prysznicem to byłby Kospel 12kW i bojler 140l Ale ja mam tylko wannę i zużycie na cwu będzie większe niż na c.o To może da do myślenia inwestorom Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 twaro:stirthepot: rozwiń to bo ja nieangielski jestemznaczy się że krynce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 twaro:stirthepot: rozwiń to bo ja nieangielski jestem znaczy się że krynce? W sądzie cię ukręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 sam jestem ciekaw co się będzie działo dalej ale myślę żęe ta bajka nie będzie miała dobrego zakonczeniaartur faktycznie ja już siedziałbym w żywcu przy prezesowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 a Ty ? Ja dzięki temu wątkowi przestałem wierzyć w UFO;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 W sądzie cię ukręcą e tam. Sie przyzna, ze palil brykietem, przyzna do winy zanizania zuzycia. Jako niska spolecznie szkodliwosc czynu dostanie po uszach tylko. Ewentualnie zamiatanie jako odpracowanie szkody... nie wiem jaka konkurencja Go wezmie jako palacza, ale gdzies tam gdzie zechca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.01.2013 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 No nie przesadzaj z designem,no może jednostka zewnętrzna jest "dla oka" Dla mnie wśród jednostek wewnętrznych jeśli chodzi o design prym wiedzie jednak Atlantic łącznie z wyglądem sterownika No jestem ciekawy jakby Zubadan się sprawdził u Ciebie,Daikin i Panas wg mnie podobnie do Atlantica. Dla mnie prym w designie wiedzie Alpha-Innotec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Bedzie dobrze. Wszak Arturo mowil, ze monitorowal dostawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 e tam. Sie przyzna, ze palil brykietem, przyzna do winy zanizania zuzycia. Jako niska spolecznie szkodliwosc czynu dostanie po uszach tylko. Ewentualnie zamiatanie jako odpracowanie szkody... nie wiem jaka konkurencja Go wezmie jako palacza, ale gdzies tam gdzie zechca Magnolia:lol:. Dobre, dobre:D A tak swoją drogą to ponawiam pytanie: Istnieje w Polsce instalator godny polecenia:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 25.01.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dokładnie tak Gdybym jak większość inwestorów kąpał się pod prysznicem to byłby Kospel 12kW i bojler 140l Ale ja mam tylko wannę i zużycie na cwu będzie większe niż na c.o To może da do myślenia inwestorom Zainwestuj 200 zł w parawan i słuchawkę prysznicowa i kap sie w wannie jak pod prysznicem a w samej wannie od swieta. I takim sposobem możesz odsprzedać Capa i wrócić do Kospel 12kW! Ja Ci wielkiemu zwolennikowi pradu i grzania prądem, przyszłemu sprzedawcy tych urządzeń (?) za te 200 zł kupię prawan i sluchawke, c.o. będzie większe od cwu "To może da do myślenia inwestorom ;)" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dokładnie tak Gdybym jak większość inwestorów kąpał się pod prysznicem to byłby Kospel 12kW i bojler 140l Ale ja mam tylko wannę i zużycie na cwu będzie większe niż na c.o To może da do myślenia inwestorom A może Arturo kąpcie się w jednej wodzie- od najmłodszego do najstarszego;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 mój nie jest godny uwagi bo jakiś pewnie partacz za 850 zł ten brykiet -to cała prawda o mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ja dzięki temu wątkowi przestałem wierzyć w UFO;) Powoli. Watek jest o .. PC - PW ? rajt ?? i o tym bedzie jak mniemam. Ze ja jako maly kosmita smialem sie odezwac, iz moja TRI grzeje ale jakos kulawo ? Tylko chcialem spytac. Zasiegnac info jak inni robia / maja ( wiem wiem na eko tak moglem robic. tu nie, ) Nie czepiajac sie Michasia, bo nie mam natenczas tego zamiaru, moge spytac i taki chociazby ( bez urazy za uzyte porownanie ) Chcialbympompe od 'reki' zaspiewa mi .. Tak jak kiedys ktos pytal ze mu za szybko grzeje o godzine. O to musze pytac Michala ? Nie! A ze spytalem ze zle sie dzieje wg mnie ( bo Hydrauli powie ze tak ma byc ) to tez zle ? Forum jak sama nazwa wskazuje sluzy do wymiany mysli. Azaliz sie myle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 25.01.2013 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dla mnie prym w designie wiedzie Alpha-Innotec;) 3 takie stoją na moim dawnym osiedlu na dachach budynków uslugowych. Budynki typowe pląby, 3 pietra (parter + 2). Duże bydlaki ale czyżby używali to do grzania jak w granicy maja cieplik a do ogrzania ok 400-500m2? Chyba nie to ... do chlodzenia? Muszę tam sie podpytac. Btw: piękne i dobre maszy! Ale drogie i na forum za dużo od prywatnych praktyków sie o nich nie dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 A może Arturo kąpcie się w jednej wodzie- od najmłodszego do najstarszego;) gdzie to juz bylo On czyli MAz, zona, dzieci w sztukach powiedzmy 4, nastepnie tesciowa ( kolejnosc obowiazkowa ) w tej samej wodzie ze zart oczywiscie. ale pozniej ktos dodal ze po dzieciach pies ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Powoli. Watek jest o .. PC - PW ? rajt ?? i o tym bedzie jak mniemam. Ze ja jako maly kosmita smialem sie odezwac, iz moja TRI grzeje ale jakos kulawo ? Tylko chcialem spytac. Zasiegnac info jak inni robia / maja ( wiem wiem na eko tak moglem robic. tu nie, ) Nie czepiajac sie Michasia, bo nie mam natenczas tego zamiaru, moge spytac i taki chociazby ( bez urazy za uzyte porownanie ) Chcialbympompe od 'reki' zaspiewa mi .. Tak jak kiedys ktos pytal ze mu za szybko grzeje o godzine. O to musze pytac Michala ? Nie! A ze spytalem ze zle sie dzieje wg mnie ( bo Hydrauli powie ze tak ma byc ) to tez zle ? Forum jak sama nazwa wskazuje sluzy do wymiany mysli. Azaliz sie myle ? Ale zacząłem wierzyć w NOL`e:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 25.01.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dla mnie prym w designie wiedzie Alpha-Innotec;) No ba,ale ta cena Bedzie dobrze. Wszak Arturo mowil, ze monitorowal dostawe. Dokładnie,wyszła z Wa-wy w piątek tydzień temu,a dzisiaj zadzwonił "kurier" z zastrzeżonego z prośbą o adres dostawy do mnie na budowę,ma być w poniedziałek.. Zainwestuj 200 zł w parawan i słuchawkę prysznicowa i kap sie w wannie jak pod prysznicem a w samej wannie od swieta. I takim sposobem możesz odsprzedać Capa i wrócić do Kospel 12kW! " Nie,komfort mieszkania przede wszystkim Nie będę zmianiał przyzwyczajeń z ostatnich 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ale zacząłem wierzyć w NOL`e:P Magnolia Mam nadzieję że flaszka zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 pełna konspira to ty ją kupiłeś bezpośrednio czy przez kolegę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dokładnie,wyszła z Wa-wy w piątek tydzień temu,a dzisiaj zadzwonił "kurier" z zastrzeżonego z prośbą o adres dostawy do mnie na budowę,ma być w poniedziałek.. Ale ze zarcisz? a widze KURIER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts