lukasza 25.01.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Dokładnie,wyszła z Wa-wy w piątek tydzień temu,a dzisiaj zadzwonił "kurier" z zastrzeżonego z prośbą o adres dostawy do mnie na budowę,ma być w poniedzialek Jeśli uznać ze tydzień zaczyna sie w poniedziałek a kończy w niedziele to kurier z Warszawy jedzie do Ciebie 10 dni. Noooo nawet PKP Cargo jest szybsze. Liczę życzliwie że bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Magnolia Mam nadzieję że flaszka zostaje? Hmm. a sadziles ze wygram ? te flaszke co i tak razem mielibysmy zrobic ? Ja wiedzialem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 dyliżansem wiezie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.01.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 3 takie stoją na moim dawnym osiedlu na dachach budynków uslugowych. Budynki typowe pląby, 3 pietra (parter + 2). Duże bydlaki ale czyżby używali to do grzania jak w granicy maja cieplik a do ogrzania ok 400-500m2? Chyba nie to ... do chlodzenia? Muszę tam sie podpytac. Btw: piękne i dobre maszy! Ale drogie i na forum za dużo od prywatnych praktyków sie o nich nie dowiemy. Co do ceny to masz racje. W zeszlym roku dostalem wycene takiej jednostki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Jeśli uznać ze tydzień zaczyna sie w poniedziałek a kończy w niedziele to kurier z Warszawy jedzie do Ciebie 10 dni. Noooo nawet PKP Cargo jest szybsze. Liczę życzliwie że bedzie. A moze przez tydzien juz u kogos pracowala, ale zostala zabrana na serwis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasza 25.01.2013 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Co do ceny to masz racje. W zeszlym roku dostalem wycene takiej jednostki. Ile? Mi za komplet krzyki coś koło 44 k i czułem ze do 40 k by zeszli. Z tego co pamietam to dobierali mi na zapotrzebowanie 11000 kWh na co i cwu rocznie, a w zimę przy -20, na zasilaniu w podłodze miało być 37* dla 22,5* w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 w poniedziałek będzie wszystko okno ale są inni z zaliczkami jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Hmm. a sadziles ze wygram ? te flaszke co i tak razem mielibysmy zrobic ? Ja wiedzialem. Przyznam się że czasami cię nie łapię. To głównie dzięki dyskusji wokół twojego problemu (z Pc i mikim)rozgorzała prawdziwa dyskusja o PC-PW. To dzięki temu zmieniam podejście do tematu. Mój żartobliwy ton wypowiedzi wynika z tego że mam czas do podjęcia decyzji o sposobie ogrzewania. Na śląsk mam 200km. flaszka zostaje:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.01.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ile? Mi za komplet krzyki coś koło 44 k i czułem ze do 40 k by zeszli. Z tego co pamietam to dobierali mi na zapotrzebowanie 11000 kWh na co i cwu rocznie, a w zimę przy -20, na zasilaniu w podłodze miało być 37* dla 22,5* w domu Za 8.4 KW jednostke z kotlownia zazyczyli sobie 46.5 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 mam nadzieję ze jeszcze jej nie skresliłes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Za 8.4 KW jednostke z kotlownia zazyczyli sobie 46.5 k Za tą kasę masz odwierty z niezłą PC. OPTIMUM:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 25.01.2013 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 (edytowane) Dokładnie,wyszła z Wa-wy w piątek tydzień temu,a dzisiaj zadzwonił "kurier" z zastrzeżonego z prośbą o adres dostawy do mnie na budowę,ma być w poniedziałek.. Kuźwa co wy macie za kurierów że przesyłka idzie dwa tygodnie? Nigdy mi się nie zdażyło żeby coś szło dłużej niż trzy dni. A zapomniałem przepraszam kiedyś obiektyw sprowadzałem z HK ale w 10 dni był u mnie. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez plusfoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 25.01.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kuźwa co wy macie za kurierów że przesyłka idzie dwa tygodnie? W życiu nie miałem takiej sytuacji. Żadna firma kurierska nie pozwoli sobie na takie jaja. Ja w to zwyczajnie nie wierzę. Arturo, duży już jesteś chłopak... A co tam, nawet faktury zwykłym listem badziewną zacofaną Pocztą Polską wędrują krócej niż tydzień. Co dopiero kurier. Ja bym się na Twoim miejscu Arturo wcale nie "chwalił" :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 25.01.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 mam nadzieję ze jeszcze jej nie skresliłes Dla mnie to za duza cena, poza tym jest to powietrzna pompa ciepla. Zamierzam zainwestowac w gruntowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 25.01.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kuźwa co wy macie za kurierów że przesyłka idzie dwa tygodnie? To napewno sprawka mikiego. Wiem z priva że do jednego z klientów nie przyjechał bo w nawigacji nie było takiej miejscowości... błahłahła:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Kuźwa co wy macie za kurierów że przesyłka idzie dwa tygodnie? Nigdy mi się nie zdażyło żeby coś szło dłużej niż trzy dni. A zapomniałem przepraszam kiedyś obiektyw sprowadzałem z HK ale w 10 dni był u mnie. Nie kurier tylko "kurier", bo dzwonil z zastrzezonego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Przyznam się że czasami cię nie łapię. To głównie dzięki dyskusji wokół twojego problemu (z Pc i mikim)rozgorzała prawdziwa dyskusja o PC-PW. To dzięki temu zmieniam podejście do tematu. Mój żartobliwy ton wypowiedzi wynika z tego że mam czas do podjęcia decyzji o sposobie ogrzewania. Na śląsk mam 200km. flaszka zostaje:rolleyes: Ja nie mam problemu. Ja mam TRI16 ktora musze nauczyc posluszenstwa dla Pana. Pytalem czy ktos cos moze podpowiedziec. Ty zas korzystasz. Z czego jestem zadowolony. Mnie nie bylo dane. Wtedy. Flaszka. Odnioslem wrazenie, iz nic nie pomoglem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 25.01.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ja zawsze będę powtarzał że powietrzne to max 15 tyś cena a zaczną się sprzedawać za 10-12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 25.01.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Ide spac, bo myszka juz irkowi dzisiaj chyba nie odpowie. Mi chyba zreszta tez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 25.01.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 ja zawsze będę powtarzał że powietrzne to max 15 tyś cena a zaczną się sprzedawać za 10-12 ktore ? za 10 to daj ze 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts