twaro 27.01.2013 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Myślę że raczej to: http://www.pompaciepla.net/profile.php?mode=viewprofile&u=713[/quote No masz racje. Przedstawiciel Panasonica i nie robi tylu błędów:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.01.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dostalem korekte na maila od Miki ( zna moj mail wyprzedzam pytania ) Zasugerowalem aby ja jednak zamiescil. Fak faktem, dokument istnieje, data grudniowa, podpis odbiorcy ( Zbigniew K/dalej nieczytelne/ ) ... i prosze mnie wiecej nie meczyc w tej materii Generalnie nie wiem czemu ma to sluzyc. Jestes adwokatem diabla? To moze jeszcze jakas wypowiedz w kwestii pomowien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 27.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 27.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Dostalem korekte na maila od Miki ( zna moj mail wyprzedzam pytania ) Zasugerowalem aby ja jednak zamiescil. Fak faktem, dokument istnieje, data grudniowa, podpis odbiorcy ( Zbigniew K/dalej nieczytelne/ ) ... i prosze mnie wiecej nie meczyc w tej materii Czyli co? Miki będzie się kontaktował z forum za Twoim pośrednictwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 27.01.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 27.01.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Generalnie nie wiem czemu ma to sluzyc. Jestes adwokatem diabla? To moze jeszcze jakas wypowiedz w kwestii pomowien... Zejdz ze mnie Mowie co dostalem. Tylko tyle. Rownie dobrze 'papier' moglby nie istniec ( moze dostane Syrene 105 za to ) albo byc popularna w naszym kraju 'falszywka' - nie mnie oceniac. Przyszlo, mowie, ze jest i tyle. PS. Syrenka to oczywiscie zarcik dla mniej ... ( NIBE czy ME czy bukietu kwiatow badz flaszki tez nie mam przyobiecanej ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 27.01.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Czyli co? Miki będzie się kontaktował z forum za Twoim pośrednictwem? oj NIE nie ma takiej opcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 27.01.2013 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 27.01.2013 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Kolego R19 z Tobą kwestię pomówień wyjaśnię już niedługo osobiście To nie jest straszenie tylko grzeczna informacja. Już się boję co będzie jak zaczniesz straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 27.01.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Edytowane 3 Lutego 2013 przez miki121 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 27.01.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A idąc torem klasyki gatunku filmowego: Mówię grzecznie : Nie chcę mi się z Tobą gadać . Are you talking to me? Are you talking to me? P.S Będziemy tęsknić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.01.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Nie straszę tylko informuję Po prostu chcę dać szansę poszerzenia wiedzy i odkrycia prawdy przez kolegę R19 A idąc torem klasyki gatunku filmowego: Mówię grzecznie : Nie chcę mi się z Tobą gadać Ten post traktuje jako ostatni na tym forum. Jeżeli któryś z wszechwiedzących kolegów mam problem to zapraszam dane są na stronie. Przeslac Ci adres Juz dawno chcialem poszerzyc wiedze, jak to nazywasz.... Nawet kilkukrotnie prosilem, ale sie nie doczekalem... Zawsze wymijajace odpowiedzi sie pojawialy z duza liczba usmieszkow. A to czy wyslales fakture, paczke czy pompe to mnie i tak teraz srodnio interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 27.01.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wracając do tematu pompy ciepła powietrza-woda mam pytanie do fachowców. Przymierzam się do budowy małego domu w Polsce ( okolice Mazur ).Dokładnie z pracowni Z500 projekt Z1329 i stoję przed dylematem wyboru źródła ciepła.Według tego magicznego OZC wychodzi mi jakieś 3kW więc pytanie pojawia się jaką wybrać pompę czy powietrze-woda czy grunotwa???No i jaką moc??Dom będzie wykorzystywane przez najbliższych kilkanaście lat maksymalnie 2-3 tygodnie na rok i zależy mnie na czymś co będzie bezobsługowe.Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.01.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Magnolia.... No nie wierze..... Nazwales nas hienami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 27.01.2013 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Wracając do tematu pompy ciepła powietrza-woda mam pytanie do fachowców. Przymierzam się do budowy małego domu w Polsce ( okolice Mazur ). Dokładnie z pracowni Z500 projekt Z1329 i stoję przed dylematem wyboru źródła ciepła. Według tego magicznego OZC wychodzi mi jakieś 3kW więc pytanie pojawia się jaką wybrać pompę czy powietrze-woda czy grunotwa??? No i jaką moc?? Dom będzie wykorzystywane przez najbliższych kilkanaście lat maksymalnie 2-3 tygodnie na rok i zależy mnie na czymś co będzie bezobsługowe. Dzięki za odpowiedź. Może być klimatyzator z funkcją grzania i jakiś grzejnik elektryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 27.01.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Zależy mi na ciepłej podłodze:)Plus ogrzewanie wody do mycia w jednej bryle.Więc klimatyzacja raczej nie wchodzi w rachubę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 27.01.2013 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Magnolia.... No nie wierze..... Nazwales nas hienami? Nie sa to moje slowa !! Pytanie nie trzyma poziomu ( tez gatunek filmowy a czy klasyka ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 27.01.2013 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 (edytowane) Zależy mi na ciepłej podłodze:) Plus ogrzewanie wody do mycia w jednej bryle. Więc klimatyzacja raczej nie wchodzi w rachubę. Możesz zrobić gruntówkę albo powietrzną .Ale z powietrzną jest problem .Mogą ukraść . A podłoga i tak nie będzie ciepła przy takim OZC. Tak wygląda powietrzna VVVVV Koszt około 25000 zł(zależnie od ilości cwu) Edytowane 27 Stycznia 2013 przez hydraulik_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 27.01.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 A podłoga i tak nie będzie ciepła przy takim OZC. Dobre, dobre (można okna otworzyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 27.01.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Myślałem o czymś takim:http://www.systemogrzewania.pl/LG_therma.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts