pionan 28.01.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ty to naprawdę czy to miał być żart:confused: A czeskiego nie kupuje bo jest do dupy a nie suchy;) bo nie wiesz gdzie kupować . Przyjedż do mnie na zDolny Śląsk, zawiozę Cię do Arnoltic w CZ na uhli sklad, zobaczysz na własne oczy co to znaczy suchy węgiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 28.01.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 bo nie wiesz gdzie kupować . Przyjedż do mnie na zDolny Śląsk, zawiozę Cię do Arnoltic w CZ na uhli sklad, zobaczysz na własne oczy co to znaczy suchy węgiel LUDZIE ja chcę o węglu zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 28.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 LUDZIE ja chcę o węglu zapomnieć I tego sie bedziemy trzymac. Kilka postow wczesniej pytalem czy jest wersja wodna takiego zaworu pneumatycznego. Ktos cos wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pionan 28.01.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 LUDZIE ja chcę o węglu zapomnieć to po kiego ch..a pytasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 28.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) I tego sie bedziemy trzymac. Kilka postow wczesniej pytalem czy jest wersja wodna takiego zaworu pneumatycznego. Ktos cos wie ? a jaki chciałeś ten zawór? mieszający czy odcinający wszystkie gałęzie na raz? coś takiego? http://www.introl.pl/pl/katalog/Introl_armatura_zawory_mieszajace/zawor_38 Edytowane 28 Stycznia 2013 przez Sławek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 28.01.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 a jaki chciałeś ten zawór? mieszający czy odcinający wszystkie gałęzie na raz? coś takiego? http://www.introl.pl/pl/katalog/Introl_armatura_zawory_mieszajace/zawor_38 Odcinajacy. X ---> zamykam na Y badz na Z . Oraz w druga strone X <----- przyjmuje z Y badz z Z. Taki rozsadny cenowo nie typowy 3D za 100 czy 150 pln. Zawsze mozna uzyc 4x zwykly kulowy niby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Miej litosc... Dopisałem specjalnie dla Ciebie conieco, żebyś zrozumiał Wyrywając słowa z kontekstu mógłbym też ciekawie Cię pocytować, ale "nie o to loto" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.01.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Ty to naprawdę czy to miał być żart:confused: A czeskiego nie kupuje bo jest do dupy a nie suchy;) Sprawdź to i napisz co się nie zgadza ... Zależy gdzie leży [przed zakupem i po] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.01.2013 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 'Palilem' ekogroszkami wszelakimi lat kilka. Ta technika wiele nie da aczkolwiek jej nie probowalem. Tak czy siak mam nadzieje, ze jednak jej nie sprawdze. Nie próbowałeś a już wiesz, że niewiele da - ot prorok - zapraszam na pokaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 28.01.2013 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Przed wsypaniem najlepiej taki węgiel wykąpać. Nie należy używać do tego celu żeli pod prysznic z niższej półki! Skoro lubisz to czemu nie - ja wolę kupować już wykąpany przez fachowców w tej dziedzinie [w kopalni nazywa się to płukanie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 28.01.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Dopisałem specjalnie dla Ciebie conieco, żebyś zrozumiał Wyrywając słowa z kontekstu mógłbym też ciekawie Cię pocytować, ale "nie o to loto" Miej litosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 28.01.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) to po kiego ch..a pytasz?? Piotruś... tego ch..a schowaj tam gdzie jego miejsce i przeczytaj post suspencera z wczoraj z godz. 22.59. Edytowane 29 Stycznia 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 29.01.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A cuż tu tak cicho. Czyżby wszyscy czekali na wiadomość dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 29.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A cuż tu tak cicho. Czyżby wszyscy czekali na wiadomość dnia Arturo napięcie siega zenitu8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jasiek71 29.01.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A cuż tu tak cicho. Czyżby wszyscy czekali na wiadomość dnia he he ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.01.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ...ja coś czuję, że nic z tego nie będzie... pewnie miki przełożył dostawę na jesień bo odwilż idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.01.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Wszyscy czekają na zakończenie tego serialu. Serialu, który trwa już od kilku lat (prawie jak Moda na Sukces). A zwroty akcji były w tym czasie nieamowite. Ktoś pamięta początkowe odcinki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 29.01.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A cuż tu tak cicho. Czyżby wszyscy czekali na wiadomość dnia Wiadomość dnia była wczoraj dziś będzie wiadomość dnia drugiego. Swoją drogą takiego kuriera co w piątek dzwoni że będzie w poniedziałek a przyjeżdża we wtorek to na odchodne bym poszczuł jakimś pieskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.01.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Wszyscy czekają na zakończenie tego serialu. Serialu, który trwa już od kilku lat (prawie jak Moda na Sukces). A zwroty akcji były w tym czasie nieamowite. Ktoś pamięta początkowe odcinki? Normalnie opowiadasz... jak Regut1 bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.01.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ...powiem Wam, że smaczku rozwojowi akcji i pewnym jej zwrotom dodaje fakt, że przypadkiem dowiedziałem się, że pompy Atlantica były i są cały czas dostępne w zasadzie od ręki (max 3 dni) więc tak się zastanawiam czemu miała służyć ta zamiana na Panasa??? no ale o tym wie najlepiej autor scenariusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts