Jacekss 29.01.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 no w końcu się udało... to powodzenia w montażu btw. jak to się mówi czym bardziej upragniony i oczekiwany towar tym większa radość z jego posiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.01.2013 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Arturo ciesze sie Twoim szczesciem. No i Kozy Jutro i pojutrze dzialacie ? W czwartek bede w orce to mam rzut beretem do Ciebie. btw. faktycznie ten hydrobox Atlantica znacznie ladniejszy ale po prawdzie to jakby u mnie mial dzialac zajerzyscie to moglby wygladac jak sterowanie w SW badz SNR od KRUGow Działamy od jutra,zapraszam,wpadaj,jestem codziennie do 19.00 na budowie Namiary na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 29.01.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Gdybym to nie ja się kontaktował w sprawie dostawy,też bym nie uwierzył No spoko, ale to już nie ma kierowca przy sobie telefonu? Ja jak zamawiam części to przeważnie kurier dzwoni przed dostawą czy kogoś zastanie, a w takich sytuacjach jak Twoja to już chyba oczywiste że się dzwoni... Chyba że nikt nie podał nr tel. do odbiorcy :/ Nic to, grunt że koza odpocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 29.01.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jezeli firma weszla przebojem na rynek a forum uczynila medium pozyskiwania klientow to nie powinna byc transparentna? Zarzucasz mi, ze chcialem wiedziec, czy nie zostane oszukany? Czy to nie jest hipokryzja? Dla mnie temat skonczony. Jak to napisal Pyxis... Kazdy nawet sredniointeligentny zdanie sobie wyrobil. Teraz bedziesz czytal o pompie Arturo, bo to bedzie hicior. Jeżeli chcesz nie chcesz dać się oszukać, to zawierasz odpowiednią umowę, która w należyty sposób Cię zabezpiecza. Jeżeli firma nie będzie chciała jej podpisać to możesz uznać, że nie jest godna uwagi. Nikogo nie chce bronić, ale zwróc uwagę, ze gdybys nie mial racji (i nie chodzi mi tylko o mikiego, ale i innych fachowcow, ktorzy są na forum) to opinia wyrobiona przez posty osob takich jak ty bardzo szybko sie robi negatywna iw tym momencie slowa pyxisa (swoja droga bardzo prawdziwe) takze znajduja zastosowanie i przez to ktos moze stracic klientow/prace/pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 29.01.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Nikogo nie chce bronić, ale zwróc uwagę, ze gdybys nie mial racji (i nie chodzi mi tylko o mikiego, ale i innych fachowcow, ktorzy są na forum) . Jakoś dziwnym trafem w całym FM nie przeczytałem jednego złego słowa nt. Wihajstra czy Hydrauli:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.01.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jeżeli chcesz nie chcesz dać się oszukać, to zawierasz odpowiednią umowę, która w należyty sposób Cię zabezpiecza. Jeżeli firma nie będzie chciała jej podpisać to możesz uznać, że nie jest godna uwagi. Nikogo nie chce bronić, ale zwróc uwagę, ze gdybys nie mial racji (i nie chodzi mi tylko o mikiego, ale i innych fachowcow, ktorzy są na forum) to opinia wyrobiona przez posty osob takich jak ty bardzo szybko sie robi negatywna iw tym momencie slowa pyxisa (swoja droga bardzo prawdziwe) takze znajduja zastosowanie i przez to ktos moze stracic klientow/prace/pieniadze. Nie chce walkowac juz tego tematu bo pewnych rzeczy nie rozumiesz lub nie chcesz zrozumiec. Adiqq ci napisal o co chodzilo. Jezeli nie bylo podstaw sie czepiac to wystarczyloby kilka slow na zadane pytania i byloby pewnie po sprawie. Rzekomo chcesz o pompach a sam drazysz przedstawiajac szemrane argumenty. Widac po ktorej stronie stoisz, bo odmawiasz klientowi prawa do rzetelnej informacji, a troszczysz sie jedynie o sprzedawce. Jeszcze raz powtorze. Byly pytania. Odpowiedzi nie. Gdzie tu sa pomowienia? No chyba, ze chodzi o wygarniecie kilku klamstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.01.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Jeżeli chcesz nie chcesz dać się oszukać, to zawierasz odpowiednią umowę, która w należyty sposób Cię zabezpiecza. Jeżeli firma nie będzie chciała jej podpisać to możesz uznać, że nie jest godna uwagi. Nikogo nie chce bronić, ale zwróc uwagę, ze gdybys nie mial racji (i nie chodzi mi tylko o mikiego, ale i innych fachowcow, ktorzy są na forum) to opinia wyrobiona przez posty osob takich jak ty bardzo szybko sie robi negatywna iw tym momencie slowa pyxisa (swoja droga bardzo prawdziwe) takze znajduja zastosowanie i przez to ktos moze stracic klientow/prace/pieniadze. ..wiesz co? nie wszyscy chcą wpłacać zaliczki w wys kilkunastu tys niepewnym firmom mimo, że umowa ich zabezpiecza... umowa to tylko świstek papieru a kilkanaście tys to konkretny cash z którym można iść do sklepu i sobie je wydać... drugą rzeczą jest to, że jeżeli wybiera się taką drogę pozyskiwania klientów jak miki czyli kreowanie się na wielkiego guru na FM i nakłanianie w co drugim poście do korzystania ze swoich usług, to trzeba mieć świadomość, że ten kij ma dwa końce i wystarczy jedna wpadka i czar pryśnie co właśnie miało miejsce... w tym światku kłamstwo ma baaardzo krótkie nogi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.01.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Ta daaammm..: Mordka się cieszy,koza też,że dostała swojego "capa" ...wypada pogratulować cierpliwości i cieszyć się z dobrego zakończenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Gratulacje Arturo!!! Zamontuj sobie podlicznik tarczowy, będzie teraz na czym noże ostrzyć Żartuje Od opluwania do posiadania droga była wyboista i kręta, ale jak mówią, tylko krowa nie zmienia poglądów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.01.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Gratulacje Arturo!!! Zamontuj sobie podlicznik tarczowy, będzie teraz na czym noże ostrzyć Żartuje Od opluwania do posiadania droga była wyboista i kręta, ale jak mówią, tylko krowa nie zmienia poglądów Spoko Poglądów nie zmieniam,uważałem i uważam dalej,że pompy ciepła za 50-70tys.zł to...cieżka rzecz do zrozumienia sensu takiej inwestycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Spoko Poglądów nie zmieniam,uważałem i uważam dalej,że pompy ciepła za 50-70tys.zł to...cieżka rzecz do zrozumienia sensu takiej inwestycji Ale ceny pospolitej lodówki też nie osiągnęły a łyknąłeś Ten dzień trzeba jakoś na forum zapisać złotymi zgłoskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Poglądów nie zmieniam,uważałem i uważam dalej.... Czyli groteski ciag dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 29.01.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 proponuję osobny wątek, nazwa do przegłosowania w nim złote mysli Arturo począwszy od tych najbardziej zamierzchłych, prądowych, przez "lodówkowe", aż po teraźniejszość zaręczam że będzie bardzo popularny Bez "Disney World" (miki) to się nie uda8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 29.01.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Bez "Disney World" (miki) to się nie uda8-) Uwazaj, bo w mysl zasady, ze najlepsza obrona jest atak mozesz stac sie celem jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 29.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 proponuję osobny wątek, nazwa do przegłosowania w nim złote mysli Arturo począwszy od tych najbardziej zamierzchłych, prądowych, przez "lodówkowe", aż po teraźniejszość zaręczam że będzie bardzo popularny Post sprzed dwóch lat z tego wątku: Ja jako zagorzały przeciwnik PCi wszelakiego rodzaju w tak kosmicznych cenach(aczkolwiek PCi jako taka jest ok) ,jeśli byłbym zmuszony/zaszantażowany/mobingowany do wyboru PCi to za kwotę 35tys.zł wybrałbym jednak gruntową pompę ciepła z odwiertami Zalety takiej pompy przeważają nad pompami p-w. Wg mnie max.cena za PCi p-w jaką można by było zapłacić to max.10-15tys.zł Nie wierzę w "cudowną" pracę Zubadana(innych p-w) przy -25st.C.,nierealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 29.01.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ....... i przez to ktos moze stracic klientow/prace/pieniadze. A inwestor ? Jego kasa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 29.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na temat urządzeń mitsubishi electric zubadan kontra geoTHERM plus VWL S vaillanta?Która będzie lepszym wyborem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 29.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czy ktoś może coś więcej powiedzieć na temat urządzeń mitsubishi electric zubadan kontra geoTHERM plus VWL S vaillanta? Która będzie lepszym wyborem? Ana! Wołają cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 29.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Tak od Ana76 mam już namiary na jej M Ale mi chodzi jeszcze o jakieś info na temat vaillanta. Bo oczami mogę go brać choćby i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.01.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Bo za dwa lata PCi będą w cenie dzisiejszego LCD 40 cali to cytat z 04/12/11. Szkoda, ze Arturo nie chciał wejść w zakład ze mną wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts