mik37 29.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czytam ten wątek od paru miesięcy bo chce się jak najwięcej dowiedzieć o pompach ciepła powietrze woda ale widze że po zlinczowaniu mikiego będą się tu wypowiadac tylko mądrale które takiej pompy w ogóle nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.01.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 A inwestor ? Jego kasa ? jeszcze się nie przekonałeś że mają go w du.ie kasa Panie kasa się liczy i nic więcej jaki tam inwestor:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 29.01.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 to cytat z 04/12/11. Szkoda, ze Arturo nie chciał wejść w zakład ze mną wtedy Czekaj czekaj, do grudnia trochę miesięcy A teraz mają wejść do sprzedaży telewizory 4K (podwójne Full HD) i taki 40" będzie kosztował na razie z kilkadziesiąt tysięcy. Mógłbyś przegrać zakład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 29.01.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czytam ten wątek od paru miesięcy bo chce się jak najwięcej dowiedzieć o pompach ciepła powietrze woda ale widze że po zlinczowaniu mikiego będą się tu wypowiadac tylko mądrale które takiej pompy w ogóle nie mają. właściwie masz rację bo ja kiedy chciałem uzyskać odpowiedź to dostałem info w stylu ile mam kasy i dlaczego chcę ją wydać czy to jest ważne? chcę poradę techniczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 29.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czytam ten wątek od paru miesięcy bo chce się jak najwięcej dowiedzieć o pompach ciepła powietrze woda ale widze że po zlinczowaniu mikiego będą się tu wypowiadac tylko mądrale które takiej pompy w ogóle nie mają. Jeśli chcesz się dowiedzeć, to pytaj. Pisze tu wiele użytkowników, a Miki nie był jedynym instalatorem, który się tu udzielał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 29.01.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ...no tak... bez mikiego ten świat już nie jest taki sam... zatem spieszmy się słuchać najmądrzejszych Doradców bo tak szybko odchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 29.01.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ...no tak... bez mikiego ten świat już nie jest taki sam... zatem spieszmy się słuchać najmądrzejszych Doradców bo tak szybko odchodzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamyk68 29.01.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czytam ten wątek od paru miesięcy bo chce się jak najwięcej dowiedzieć o pompach ciepła powietrze woda ale widze że po zlinczowaniu mikiego będą się tu wypowiadac tylko mądrale które takiej pompy w ogóle nie mają. Dobra rada : Kup pompę od mikiego i zacznij się merytorycznie wypowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 29.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Czytam ten wątek od paru miesięcy bo chce się jak najwięcej dowiedzieć o pompach ciepła powietrze woda ale widze że po zlinczowaniu mikiego będą się tu wypowiadac tylko mądrale które takiej pompy w ogóle nie mają. Poczytaj głupolu ze zrozumieniem:wtf: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 29.01.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 to jak dostanę odpowiedź na pytanie o vaillancie??proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik37 29.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Do kupna jeszcze mi zostala daleka droga. Ten czas wykorzystuje na czytanie tego wątku i widzę jak zaśmiecają go własciciele gruntówek albo Ci co w ogóle pompy nie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piter719 29.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Do kupna jeszcze mi zostala daleka droga. Ten czas wykorzystuje na czytanie tego wątku i widzę jak zaśmiecają go własciciele gruntówek albo Ci co w ogóle pompy nie mają. ja mam. tak jak w stopce. jestem zadowolony. montował ........ i wszystko było i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 29.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 ja mam. tak jak w stopce. jestem zadowolony. montował ........ i wszystko było i jest ok. Nie wypowiadaj imienia jego nadaremno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 29.01.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Arturo to i ja dolaczam sie do gratulacji. Pompa wyglada zajefajnie, mam nadzieje ze spelni Twoje oczekiwania. Nie mozemy sie juz doczekac Twoich pierwszych uwag po jej uruchomieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pomarszczonyfred 29.01.2013 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Poczytaj głupolu ze zrozumieniem:wtf: Forumowicz TO Brzmi DUMNIE! więcej takich wypowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 30.01.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Forumowicz TO Brzmi DUMNIE! więcej takich wypowiedzi! Czy ten monitoring który masz w stopce można podpiąć do każdej pompy ciepła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 30.01.2013 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 to jak dostanę odpowiedź na pytanie o vaillancie?? proszę Zapomnij tutaj dostaniesz co najwyżej opinie ludzi którzy zrobili sobie instalacje podłogową do pieca potem podpięli pompę powietrzna i są bardzo zdziwieni że nie działa jak gruntowa - moc powietrznej dobrali w stosunku do gruntowej jak 1 do 1 przy +7. I to czasami w ogóle sukces że mają instalację podłogową - ale zapytaj o parametry tych podłogówek - odpowiedź przecież to podłogówka i działa ale zero pojęcia jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 30.01.2013 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Zapomnij tutaj dostaniesz co najwyżej opinie ludzi którzy zrobili sobie instalacje podłogową do pieca potem podpięli pompę powietrzna i są bardzo zdziwieni że nie działa jak gruntowa - moc powietrznej dobrali w stosunku do gruntowej jak 1 do 1 przy +7. I to czasami w ogóle sukces że mają instalację podłogową - ale zapytaj o parametry tych podłogówek - odpowiedź przecież to podłogówka i działa ale zero pojęcia jak. Czyli co? Wiesz, ale nie powiesz? A może mamy zrobić zrzutkę, żeby opłacić twoją wiedzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 30.01.2013 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 Zapomnij tutaj dostaniesz co najwyżej opinie ludzi którzy zrobili sobie instalacje podłogową do pieca potem podpięli pompę powietrzna i są bardzo zdziwieni że nie działa jak gruntowa - moc powietrznej dobrali w stosunku do gruntowej jak 1 do 1 przy +7. I to czasami w ogóle sukces że mają instalację podłogową - ale zapytaj o parametry tych podłogówek - odpowiedź przecież to podłogówka i działa ale zero pojęcia jak. chrzanisz jak potłuczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 30.01.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 właściwie masz rację bo ja kiedy chciałem uzyskać odpowiedź to dostałem info w stylu ile mam kasy i dlaczego chcę ją wydać czy to jest ważne? chcę poradę techniczną. A nie wpadłeś na to, że to bardzo dobre pytanie ? W zależności od tego czego oczekujesz, i za jaką kasę - można dobrać (zaproponować) konkretne rozwiązanie techniczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts