Redakcja 01.02.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 To jest forum konsumenckie, więc opinie o kontaktach z wykonawcami, także negatywne są jego treścią. Ale gdy są wpisy: "chama wsadzić do pudła za takie przekręty"; albo drwiny z nazwiska wykonawcy, a firma alarmuje że dostaje groźby sms-em - to reagujemy. Nic ponadto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 01.02.2013 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Odpisze albo nie odpisze, to zapewne zależy od jednej rzeczy, a jak nie wiadomo o co to pewnie o kasę. A to kolego jest nie fair wobec potencjalnych klientów tego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia Krzysiek 01.02.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) ... a ja mam mieszane uczucia co do pana Michała... bo z jednej strony... facet mi pomógł a z drugiej ma obsuwy... w realizacji zadania ... ehhh Moim zdaniem zaczynacie się nakręcać bo (o najwyższa i najpiękniejsza i najmądrzejsza ... wstaje z kolan) REDAKCJA niepotrzebnie dolała oliwy. Patrząc na to trochę (o ile potrafię) obiektywnie to facet ma trochę wad jak każdy człowiek i co za tym idzie wykonawca, ale wy go zdemonizowaliście, ale może się myle. Ja bym nie był taki jednoznaczny w ocenach jak Wy. Ja faceta dość neutralnie oceniam. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Kasia & Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Droga redakcjo, jaka firma?jeszcze raz powtarza, w wyszukiwarkach firm taka firma nie istnieje więc to wygląda na kolejną próbę wprowadzenia klientów w błąd, ciekawe tylko w jakim celu? Proszę odpowiedzieć czy pozwalacie na umieszczanie reklam na swoich stronach przez fikcyjne firmy? Edytowane 1 Lutego 2013 przez Sławek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.02.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 I wielkie jebud ! Groźby, sms,.... - czyli ktoś czyta FM i dla jaj wysyła groźby, a winni jesteśmy my ? Rence mi opadły, szczena oparta o podłogę - dłużej już nie mogę. To pisałem ja - upadły anioł tego Forum. W tej sprawie FINITO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.02.2013 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Droga redakcjo, jaka firma? jeszcze raz powtarza, w wyszukiwarkach firm taka firma nie istnieje więc to wygląda na kolejną próbę wprowadzenia klientów w błąd, ciekawe tylko w jakim celu? Proszę odpowiedzieć czy pozwalacie na umieszczanie reklam na swoich stronach przez fikcyjne firmy? My nie badamy, czy to firma. Zawsze reagujemy jak forum staje się "sprawiedliwością bez sądu", a tutaj doszło do nadużyć. Rolą Redakcji jest dawać tamę takim sytuacjom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 My nie badamy, czy to firma. Zawsze reagujemy jak forum staje się "sprawiedliwością bez sądu", a tutaj doszło do nadużyć. Rolą Redakcji jest dawać tamę takim sytuacjom. jak możecie w ogóle publicznie przyznać, że nie badacie wiarygodności firm, które płacą Wam te 400 zł za profil płatny to może załóżcie mi taki profil pod nazwą, np : "tanie pompy ciepła sp z oo" , ja jutro uruchomię stronę www a od przyszłego tyg będę pobierał zaliczki od forumowiczów na markowe pompy ciepła po wyjątkowo korzystnych cenach Proszę o podanie nr konta do przelewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.02.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 symptomatyczny jest też fakt szybkiego wymoderowania wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?49581-TR%C3%93JMIASTO-i-POMORSKIE-Czarna-lista-wykonawc%C3%B3w/page4 jeszcze chwilę temu były tam dane.... ciekawe, 4,5 roku nikomu to nie przeszkadzało, a nagle zaczął to być problem....super.... Co jest grane? Czyszczone jest wszystko w pośpiechu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.02.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 jak możecie w ogóle publicznie przyznać, że nie badacie wiarygodności firm, które płacą Wam te 400 zł za profil płatny to może załóżcie mi taki profil pod nazwą, np : "tanie pompy ciepła sp z oo" , ja jutro uruchomię stronę www a od przyszłego tyg będę pobierał zaliczki od forumowiczów na markowe pompy ciepła po wyjątkowo korzystnych cenach Proszę o podanie nr konta do przelewu... Wiesz, ogłoszenia w gazetach działają na podobnych zasadach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Liwko, ale to nie jest anonimowa gazeta, sami zdają sobie sprawę jaką mają siłę marketingową...przecież wystarczy poprosić o dawny wpis do ewidencji czy krs, bo tutaj na prawdę jest pole do nadużyć jakby się ktoś uparł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.02.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Oszczędzę Redakcji szukania - został jeszcze jeden (i kilka innych) Natknąłęm się na ciekawy artykuł, polecam. Zwłaszcza komentarze http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35610,5237421.html Temat dla prokuratury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 01.02.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 no...post #151 to ten co chwilę wcześniej był #152...sam zobacz oczywiście - print screen ma się dobrze..... Jak go wlepisz to Cię zbanują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tank102 01.02.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Prawie wszyscy rzucili na mikiego. ale przecież umowa jest zawsze podpisywana przez dwie strony. Zawsze nalezy negocjować uważnie zapisy umowy, nikt na siłę nie wyciągnął piniedziędzy i nikt za danego klijenta nie wpłacił zaliczki.To każdy sam podpisał wynegocjonowaną umowę (ciekawe z jakimi zapisami: czyli termin wykonania, kary umowne, ewentualne zaliczki, zwrot piniedzy z nie wywiązania się z umowy instalatora, czy Inwestora).Dlatego też powtarzam, czytajmy co podpisujemy, i płaćmy dopiero wtedy jak będzie zainstalowane, a nie w ciemno.Ja jak słyszę o zaliczce to od razu zapala mi się czerwona żarówka.Dlatego jestem na razie zadowlony z użytkowania TRI 11 zamontowanej wiadomo przez kogo, w cenie najlepszej jaką można było uzyskać w Polsce północno-wschodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.02.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Biegam po necie ladnych kilkanascie latek, ale na tak żenującą postawę administracji na żadnym Forum się nie natknąłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.02.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jak go wlepisz to Cię zbanują. Przecież jest wlepiony - jeszcze dycha, a banan za taką sprawę to zaszczyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Prawie wszyscy rzucili na mikiego... a nie wydaje Ci się dziwne, że tutaj funkcjonuje wiele firm i jakoś wszyscy się na nie nie rzucają? może coś jest na rzeczy? podobają Ci się te linkowane artykuły albo wypowiedzi nietkórych forumowiczów na temat współpracy? bo mi osobiście nie bardzo... co oczywiście nie oznacza, że Twoja Tri będzie źle grzała tyle, że może Tobie się po prostu udało bez żadnych problemów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 01.02.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ale jednak są również pozytywne wpisy na temat mikiego.Byłbym ostrożny z osądami. Wiadomo, że jeden niezadowolony zrobi większą rozpierduchę niż setka zadowolonych.Większość z was, tzn. atakujących montuje i sprzedaje PC.Też macie jakiś swój interes, żeby utopić mikiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 01.02.2013 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jezeli MP to MG to dla mnie to jest koniec tematu. Kto chce z nim robic interesy to prosze bardzo. Przeciez nikomu nie zabronimy.Miki nigdy nie zaprzeczyl, ze to wdzystko o nim chociaz wielokrotnie prosilem o sprostowanie. Nie tylko zreszta ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jezeli MP to MG to dla mnie to jest koniec tematu. On sam kiedyś, przyparty do muru to potwierdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 dokładnie, jeżeli to nie on to oznacza jakąś totalną pomyłkę, ale gdyby tak było to już dawno by to wyprostował (przynajmniej ja bym tak zrobił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts