Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

To jest forum konsumenckie, więc opinie o kontaktach z wykonawcami, także negatywne są jego treścią. Ale gdy są wpisy: "chama wsadzić do pudła za takie przekręty"; albo drwiny z nazwiska wykonawcy, a firma alarmuje że dostaje groźby sms-em - to reagujemy. Nic ponadto.

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... a ja mam mieszane uczucia co do pana Michała... bo z jednej strony... facet mi pomógł a z drugiej ma obsuwy... w realizacji zadania ... ehhh

Moim zdaniem zaczynacie się nakręcać bo (o najwyższa i najpiękniejsza i najmądrzejsza ... wstaje z kolan) REDAKCJA niepotrzebnie dolała oliwy. Patrząc na to trochę (o ile potrafię) obiektywnie to facet ma trochę wad jak każdy człowiek i co za tym idzie wykonawca, ale wy go zdemonizowaliście, ale może się myle. Ja bym nie był taki jednoznaczny w ocenach jak Wy. Ja faceta dość neutralnie oceniam.

Edytowane przez Kasia & Krzysiek

Droga redakcjo, jaka firma?

jeszcze raz powtarza, w wyszukiwarkach firm taka firma nie istnieje więc to wygląda na kolejną próbę wprowadzenia klientów w błąd, ciekawe tylko w jakim celu?

Proszę odpowiedzieć czy pozwalacie na umieszczanie reklam na swoich stronach przez fikcyjne firmy?

Edytowane przez Sławek...

:jawdrop: I wielkie jebud !

Groźby, sms,.... - czyli ktoś czyta FM i dla jaj wysyła groźby, a winni jesteśmy my ?

Rence mi opadły, szczena oparta o podłogę - dłużej już nie mogę. To pisałem ja - upadły anioł tego Forum.

W tej sprawie FINITO

Droga redakcjo, jaka firma?

jeszcze raz powtarza, w wyszukiwarkach firm taka firma nie istnieje więc to wygląda na kolejną próbę wprowadzenia klientów w błąd, ciekawe tylko w jakim celu?

Proszę odpowiedzieć czy pozwalacie na umieszczanie reklam na swoich stronach przez fikcyjne firmy?

My nie badamy, czy to firma. Zawsze reagujemy jak forum staje się "sprawiedliwością bez sądu", a tutaj doszło do nadużyć.

Rolą Redakcji jest dawać tamę takim sytuacjom.

My nie badamy, czy to firma. Zawsze reagujemy jak forum staje się "sprawiedliwością bez sądu", a tutaj doszło do nadużyć.

Rolą Redakcji jest dawać tamę takim sytuacjom.

jak możecie w ogóle publicznie przyznać, że nie badacie wiarygodności firm, które płacą Wam te 400 zł za profil płatny

to może załóżcie mi taki profil pod nazwą, np : "tanie pompy ciepła sp z oo" , ja jutro uruchomię stronę www a od przyszłego tyg będę pobierał zaliczki od forumowiczów na markowe pompy ciepła po wyjątkowo korzystnych cenach

Proszę o podanie nr konta do przelewu...

symptomatyczny jest też fakt szybkiego wymoderowania wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?49581-TR%C3%93JMIASTO-i-POMORSKIE-Czarna-lista-wykonawc%C3%B3w/page4

jeszcze chwilę temu były tam dane....

ciekawe, 4,5 roku nikomu to nie przeszkadzało, a nagle zaczął to być problem....super....

Co jest grane? Czyszczone jest wszystko w pośpiechu??? :o

jak możecie w ogóle publicznie przyznać, że nie badacie wiarygodności firm, które płacą Wam te 400 zł za profil płatny

to może załóżcie mi taki profil pod nazwą, np : "tanie pompy ciepła sp z oo" , ja jutro uruchomię stronę www a od przyszłego tyg będę pobierał zaliczki od forumowiczów na markowe pompy ciepła po wyjątkowo korzystnych cenach

Proszę o podanie nr konta do przelewu...

Wiesz, ogłoszenia w gazetach działają na podobnych zasadach;)

Oszczędzę Redakcji szukania - został jeszcze jeden (i kilka innych)

Natknąłęm się na ciekawy artykuł, polecam. Zwłaszcza komentarze

http://miasta.gazeta.pl/trojmiasto/1,35610,5237421.html

Temat dla prokuratury

Prawie wszyscy rzucili na mikiego. ale przecież umowa jest zawsze podpisywana przez dwie strony.

Zawsze nalezy negocjować uważnie zapisy umowy, nikt na siłę nie wyciągnął piniedziędzy i nikt za danego klijenta nie wpłacił zaliczki.

To każdy sam podpisał wynegocjonowaną umowę (ciekawe z jakimi zapisami: czyli termin wykonania, kary umowne, ewentualne zaliczki, zwrot piniedzy z nie wywiązania się z umowy instalatora, czy Inwestora).

Dlatego też powtarzam, czytajmy co podpisujemy, i płaćmy dopiero wtedy jak będzie zainstalowane, a nie w ciemno.

Ja jak słyszę o zaliczce to od razu zapala mi się czerwona żarówka.

Dlatego jestem na razie zadowlony z użytkowania TRI 11 zamontowanej wiadomo przez kogo, w cenie najlepszej jaką można było uzyskać w Polsce północno-wschodniej.

Prawie wszyscy rzucili na mikiego...

a nie wydaje Ci się dziwne, że tutaj funkcjonuje wiele firm i jakoś wszyscy się na nie nie rzucają?

może coś jest na rzeczy?

podobają Ci się te linkowane artykuły albo wypowiedzi nietkórych forumowiczów na temat współpracy?

bo mi osobiście nie bardzo...

co oczywiście nie oznacza, że Twoja Tri będzie źle grzała ;)

tyle, że może Tobie się po prostu udało bez żadnych problemów..