Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale jednak są również pozytywne wpisy na temat mikiego.

Byłbym ostrożny z osądami. Wiadomo, że jeden niezadowolony zrobi większą rozpierduchę niż setka zadowolonych.

Większość z was, tzn. atakujących montuje i sprzedaje PC.

Też macie jakiś swój interes, żeby utopić mikiego

Nie badzmy smieszni. Tu nie chodzi o tych dwoch czy trzech biezacych niezadowolonych klientow. Bo takich prawie kazdy znajdzie. Tu chodzi o wyjasnienie przeszlosci. Bo jak mozna zaufac komus kto juz robil przekret tyle, ze w "innym zyciu".

Jezeli ktos pisze, ze to co bylo kiedys go nie interesuje jest po prostu hipokryta.

powiem szczerze, że czytając wypowiedź Michała Gołucha w jednym z linków jestem w stanie uwierzyć, że on i nasz mikuś to jedno ciało bo ewidentnie w obu przypadkach widać kłopoty z opanowaniem języka polskiego (który nota bene do najłatwiejszych nie należy) ...

bardzo dużo pojawia się tutaj cech wspólnych i jak jeszcze któraś z osób, która widziała osobiście mikusia potwierdzi, że jest słusznej postury (przy tuszy) to już uwierzę na 100% bo chyba aż takie zbiegi okoliczności raczej się nie zdarzają...

"Nigdy nie nazywalem sie Goluch".

Przez gardlo nie przeszlo. Z powodu focha? Nie rozumiem dlaczego czlowiek, ktory nie ma nic do ukrycia nie chce wypowiedziec prostego zdania.

Przeciez wyjasnial to w odpowiedzi na moja dygresje, dlaczego go rodzony ojciec nie wyklal po takich zmianach nazwiska. Pisal, jak sie nazywal wczesniej a jak teraz. Nie wiem czy pisal prawde, ale zaprzeczyl wyraznie, ze kiedykolwiek nazywal sie Goluch.

Posta nie ma, bo Wszechmocny sie bawil z baza.

Najciekawsze jest to, że miki121 niby wie co robi. Ja osobiście wybrałem go jako wykonawcę wiecie dlaczego ... ? Bo odpowiedział mi na każde moje pytanie - i wyglądało to sensownie. Jednakże później było tylko gorzej, masakra mikiego 1,2,3 ... 999. Teraz mam innego wykonawcę, który próbuje wyprostować, naprawić i ogarnąć temat. I wiem, że na zwykły piec gazowy i pompę P-W do c.w.u. nie trzeba czekać pół roku.

A ja o mało co nie podpisałem umowy na montaz pompy z cieply dom spółka zoo. Włosy mi na głowie stają na samą myśl o problemach które mógłbym mieć. W tym przypadku wycinanie niewygodnych wpisów przez moderatorow jest bardzo podejrzane i myśle ze opłacone pod stołem. Gdyby było tak jak tłumaczy to moderator to co jeszcze robią te wszystkie czarne listy wykonawców?

A ja o mało co nie podpisałem umowy na montaz pompy z cieply dom spółka zoo. Włosy mi na głowie stają na samą myśl o problemach które mógłbym mieć. W tym przypadku wycinanie niewygodnych wpisów przez moderatorow jest bardzo podejrzane i myśle ze opłacone pod stołem. Gdyby było tak jak tłumaczy to moderator to co jeszcze robią te wszystkie czarne listy wykonawców?

Powazne oskarzenia.

Gość Arturo72
Arturo. Jak tam CAPek... gania koze ? Nic nie mowisz

Nic nie mówię bo nie ma narazie zużycia i defrostów ;)

Okazało się,że ława pod jednostkę zewnętrzną była wylana pod Atlantica 100x40,Panasonic zewnętrzny ma inne wymiary i muszę dolać do ławy 15cm po szerokosci.

Jutro dolewam,pierwszy montaż i uruchomienie w poniedziałek.

Edytowane przez Arturo72

To jest forum konsumenckie, więc opinie o kontaktach z wykonawcami, także negatywne są jego treścią. Ale gdy są wpisy: "chama wsadzić do pudła za takie przekręty"; albo drwiny z nazwiska wykonawcy, a firma alarmuje że dostaje groźby sms-em - to reagujemy. Nic ponadto.
Szanowna Redakcjio,

Skoro raczyłaś,-łeś juz sie ujawnić bardzo proszę o podanie powodów moderacji moich postów dotyczących kolegi "myszki" i jego wspólnika. Jeżeli jest jakiś problem w odtworzeniu ich treści to bardzo chętnie służe pomocą.