Sławek... 01.02.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 On sam kiedyś, przyparty do muru to potwierdził jesteś pewien na 100% Liwko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 01.02.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ale jednak są również pozytywne wpisy na temat mikiego. Byłbym ostrożny z osądami. Wiadomo, że jeden niezadowolony zrobi większą rozpierduchę niż setka zadowolonych. Większość z was, tzn. atakujących montuje i sprzedaje PC. Też macie jakiś swój interes, żeby utopić mikiego Nie badzmy smieszni. Tu nie chodzi o tych dwoch czy trzech biezacych niezadowolonych klientow. Bo takich prawie kazdy znajdzie. Tu chodzi o wyjasnienie przeszlosci. Bo jak mozna zaufac komus kto juz robil przekret tyle, ze w "innym zyciu". Jezeli ktos pisze, ze to co bylo kiedys go nie interesuje jest po prostu hipokryta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.02.2013 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Większość z was, tzn. atakujących montuje i sprzedaje PC. Też macie jakiś swój interes, żeby utopić mikiego Większość z 4 to 3. Na 100% wiem, że dwóch nie sprzedaje i nie dostarcza, ani nie montuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 01.02.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 On sam kiedyś, przyparty do muru to potwierdził Nie. Napisal, ze "kiedys pracowal dla pana G". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 01.02.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 tyle, że może Tobie się po prostu udało bez żadnych problemów.. Bo miarą firmy (instalatora) jest też to jak się zachowuje, kiedy coś nie zagra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ...dokładnie, każdy może popełnić błąd tylko trzeba umieć z niego wyjść z twarzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.02.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 jesteś pewien na 100% Liwko? Przyznał się że zmienił nazwisko. Na bank, ale za cholerę nie mogę teraz tego znaleźć. Nie zdziwił bym się gdyby to też było wycięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 01.02.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?171750-Pompy-ciep%C5%82a-powietrze-woda&p=5693023&highlight=go%C5%82uch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.02.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A nazwisko mam po żonie bo moje było Pokorzyński więc mając wybór pomiędzy Piękny i Pokorzyński wybrałem oczywisty A to mało czytelne ??? Pokorzyński. Tyle że czy to prawda... I czy to jedyna zmiana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 01.02.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 "Nigdy nie nazywalem sie Goluch".Przez gardlo nie przeszlo. Z powodu focha? Nie rozumiem dlaczego czlowiek, ktory nie ma nic do ukrycia nie chce wypowiedziec prostego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.02.2013 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A jeśli bym wierzył w reinkarnację to może 4 życia temu nazywałem się Gołuch nie wiem nie pamiętam No nie zaprzeczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 powiem szczerze, że czytając wypowiedź Michała Gołucha w jednym z linków jestem w stanie uwierzyć, że on i nasz mikuś to jedno ciało bo ewidentnie w obu przypadkach widać kłopoty z opanowaniem języka polskiego (który nota bene do najłatwiejszych nie należy) ...bardzo dużo pojawia się tutaj cech wspólnych i jak jeszcze któraś z osób, która widziała osobiście mikusia potwierdzi, że jest słusznej postury (przy tuszy) to już uwierzę na 100% bo chyba aż takie zbiegi okoliczności raczej się nie zdarzają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 01.02.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 "Nigdy nie nazywalem sie Goluch". Przez gardlo nie przeszlo. Z powodu focha? Nie rozumiem dlaczego czlowiek, ktory nie ma nic do ukrycia nie chce wypowiedziec prostego zdania. Przeciez wyjasnial to w odpowiedzi na moja dygresje, dlaczego go rodzony ojciec nie wyklal po takich zmianach nazwiska. Pisal, jak sie nazywal wczesniej a jak teraz. Nie wiem czy pisal prawde, ale zaprzeczyl wyraznie, ze kiedykolwiek nazywal sie Goluch. Posta nie ma, bo Wszechmocny sie bawil z baza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 01.02.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ale to juz chyba nie ma większego sensu, takie drążenie tematu... Jako forumowicz był nawet przydatny, jako instalator - cóż, niech to ocenią ci, którym montował PC i WM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irek_73 01.02.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Najciekawsze jest to, że miki121 niby wie co robi. Ja osobiście wybrałem go jako wykonawcę wiecie dlaczego ... ? Bo odpowiedział mi na każde moje pytanie - i wyglądało to sensownie. Jednakże później było tylko gorzej, masakra mikiego 1,2,3 ... 999. Teraz mam innego wykonawcę, który próbuje wyprostować, naprawić i ogarnąć temat. I wiem, że na zwykły piec gazowy i pompę P-W do c.w.u. nie trzeba czekać pół roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamzzz 01.02.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A ja o mało co nie podpisałem umowy na montaz pompy z cieply dom spółka zoo. Włosy mi na głowie stają na samą myśl o problemach które mógłbym mieć. W tym przypadku wycinanie niewygodnych wpisów przez moderatorow jest bardzo podejrzane i myśle ze opłacone pod stołem. Gdyby było tak jak tłumaczy to moderator to co jeszcze robią te wszystkie czarne listy wykonawców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Arturo. Jak tam CAPek... gania koze ? Nic nie mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 01.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 A ja o mało co nie podpisałem umowy na montaz pompy z cieply dom spółka zoo. Włosy mi na głowie stają na samą myśl o problemach które mógłbym mieć. W tym przypadku wycinanie niewygodnych wpisów przez moderatorow jest bardzo podejrzane i myśle ze opłacone pod stołem. Gdyby było tak jak tłumaczy to moderator to co jeszcze robią te wszystkie czarne listy wykonawców? Powazne oskarzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Arturo. Jak tam CAPek... gania koze ? Nic nie mowisz Nic nie mówię bo nie ma narazie zużycia i defrostów Okazało się,że ława pod jednostkę zewnętrzną była wylana pod Atlantica 100x40,Panasonic zewnętrzny ma inne wymiary i muszę dolać do ławy 15cm po szerokosci. Jutro dolewam,pierwszy montaż i uruchomienie w poniedziałek. Edytowane 1 Lutego 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 01.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 To jest forum konsumenckie, więc opinie o kontaktach z wykonawcami, także negatywne są jego treścią. Ale gdy są wpisy: "chama wsadzić do pudła za takie przekręty"; albo drwiny z nazwiska wykonawcy, a firma alarmuje że dostaje groźby sms-em - to reagujemy. Nic ponadto.Szanowna Redakcjio, Skoro raczyłaś,-łeś juz sie ujawnić bardzo proszę o podanie powodów moderacji moich postów dotyczących kolegi "myszki" i jego wspólnika. Jeżeli jest jakiś problem w odtworzeniu ich treści to bardzo chętnie służe pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts