Magnolia18 01.02.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Nic nie mówię bo nie ma narazie zużycia i defrostów Okazało się,że ława pod jednostkę zewnętrzną była wylana pod Atlantica 100x40,Panasonic zewnętrzny ma inne wymiary i muszę dolać do ławy 15cm po szerokosci. Jutro dolewam,pierwszy montaż i uruchomienie w poniedziałek. Tylko z lawa problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Tylko z lawa problem ? Nie byłem dzisiaj na budowie z mikim ale z tego co wiem przez fona główny powód to ława i przez to brak możliwości zainstalowania jednostki zewnętrznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a jednostka będzie stała bezpośrednio na ławie czy na jakiejś dodatkowej konstrukcji? bo jak na dodatkowej to można było to obejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Nie byłem dzisiaj na budowie z mikim ale z tego co wiem przez fona główny powód to ława i przez to brak możliwości zainstalowania jednostki zewnętrznej. Powiadasz, info telefoniczne ? Ze tez te nowoczesne telefony tak potrafia wypaczyc przekaz, ehhh. Do dzis tesknie za starymi fonami. Tfu, tfu ale zeby nie bylo, iz Cap na wypas wyjdzie jak juz po ptokach bedzie. Wiosna wkrotce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.02.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 a jednostka będzie stała bezpośrednio na ławie czy na jakiejś dodatkowej konstrukcji? bo jak na dodatkowej to można było to obejść... Ja opowiadam się za dodatkową konstrukcją.Czy dało się obejść czy nie tego nie wiem,nie znam się Powiadasz, info telefoniczne ? Ze tez te nowoczesne telefony tak potrafia wypaczyc przekaz, ehhh Wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamzzz 01.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Powazne oskarzenia. Eeee tam od razu oskarżenia. To mi sie pierwsze nasuwa na myśl. Zbyt niewiarygodne są dla mnie tłumaczenia redakcji. Chyba ze miki ma jakieś ekstra konto premium albo redakcji tak żalezy na tych kilkuset złotych na rok. Może to dobry sposób na wykasowanie firmy z czarnej listy wykonawców. Zakładamy sobie płatny profil i redakcja co nieco wtedy wyczysci. Porażka jak dla mnie. Widać tylko kasa sie liczy. Ja tu sobie pisze a i tak może to usuną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 01.02.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Grzejniki w wiekszosci teraz od gory do dolu CALE gorace. Bo cieplej ? w sensie na dworze ( polu ) ? Jesli tak to ta PCi u mnie abla/funguje do ok. 0* a pozniej tylko mina nadrabia ale co komu do jemu a jemu do komu ? No to masz coś podobnego do chińskiej Scroll Panasonic. Niech zerknę, powietrzna monoblock, po co Ci lepszy, skoro to coś, co masz, nie działa poniżej ZERA. 19KW z dostawą na plac 8,3k + montaż Edytowane 1 Lutego 2013 przez klaudiusz_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 01.02.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 hehe...prawie jak Robin Hood (tylko, że tamten odbierał bogatym a rozdawał biednym ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Ja opowiadam się za dodatkową konstrukcją.Czy dało się obejść czy nie tego nie wiem,nie znam się Wal śmiało Co prawda po 22 juz .. ale takie seksualne wprost zadania? wszak to nie koncert zyczen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 01.02.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 To jest forum konsumenckie, więc opinie o kontaktach z wykonawcami, także negatywne są jego treścią. Ale gdy są wpisy: "chama wsadzić do pudła za takie przekręty"; albo drwiny z nazwiska wykonawcy, a firma alarmuje że dostaje groźby sms-em - to reagujemy. Nic ponadto. Redakcja wierzy na slowo, ze firma dostaje grozby smsem? To kpiny sa. A dlaczego Redakcja nie wierzy, ze klient to oszust jest? Skoro Redakcja nie weryfikuje wiarygodnosci klienta to na jakiej podstawie wypowiada sie o wiarygodnosci innych forumowiczow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 01.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Może czas się przenieść z wymianą poglądów na konkurencyjne portale??? Już miałem podać linki, ale pewnie wykasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Eeee tam od razu oskarżenia. To mi sie pierwsze nasuwa na myśl. Zbyt niewiarygodne są dla mnie tłumaczenia redakcji. Chyba ze miki ma jakieś ekstra konto premium albo redakcji tak żalezy na tych kilkuset złotych na rok. Może to dobry sposób na wykasowanie firmy z czarnej listy wykonawców. Zakładamy sobie płatny profil i redakcja co nieco wtedy wyczysci. Porażka jak dla mnie. Widać tylko kasa sie liczy. Ja tu sobie pisze a i tak może to usuną Kasa ? 400pln ? No prosze Cie. To co gotowi beda zrobic za 4K pln ? Zabic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No to masz coś podobnego do chińskiej Scroll Panasonic. Niech zerknę, powietrzna monoblock, po co Ci lepszy, skoro to coś, co masz, nie działa poniżej ZERA. 19KW z dostawą na plac 8,3k + montaż Ale ja nie mowilem, ze NIE dziala. Dziala ale siakos kulawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamzzz 01.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Może czas się przenieść z wymianą poglądów na konkurencyjne portale??? Już miałem podać linki, ale pewnie wykasują. Śmiało możesz podać. Może ktoś będzie szybszy i skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 01.02.2013 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Może czas się przenieść z wymianą poglądów na konkurencyjne portale??? Już miałem podać linki, ale pewnie wykasują. Np na to - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
klaudiusz_x 01.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Śmiało możesz podać. Może ktoś będzie szybszy i skorzysta Było już kilka razy. Nawet w zeszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Np na to - super Ale TY pierwszy, OK ? a inni za Toba jak w dym, hehehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 01.02.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 po co...tylko bana dostaniesz, szkoda by było... a przecież nikt NAS nie zmusi żeby tutaj pisać....a bez nas, forumowiczów, forum przestanie być forum.... Forum bez kilku montażystów i szczęśliwych użytkowników znających przypadkowo DTRki do trzech miejsc po przecinku przeżyje:) O to akurat Ty się nie martw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.02.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Redakcja wierzy na slowo, ze firma dostaje grozby smsem? To kpiny sa. A dlaczego Redakcja nie wierzy, ze klient to oszust jest? Skoro Redakcja nie weryfikuje wiarygodnosci klienta to na jakiej podstawie wypowiada sie o wiarygodnosci innych forumowiczow? Typowy formuowicz nie karmi swinki skarbonki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 01.02.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Forum bez kilku montażystów i szczęśliwych użytkowników znających przypadkowo DTRki do trzech miejsc po przecinku przeżyje:) O to akurat Ty się nie martw forum pewnie tak ale tematy o pompach już raczej kiepsko:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts