Regut1 01.02.2013 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przecież są solidni fachowcy, którzy nie ukrywają tego co robią, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 01.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 żyj dalej w swoim świecie ale masz rację, zrobię edycję stopki.... No zrób:) Napisz w stopce producenta mebli w kuchni, jaki masz tynk zewnętrzny, możesz dodać markę telewizora w salonie. Dopisz również całkowite zużycie wody i ilość szamba przez cały rok. Pomoże to innym bezinteresownie w wyborze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 01.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Przecież są solidni fachowcy, którzy nie ukrywają tego co robią, No i tych należy chwalić. Gdyby jeszcze zechcieli założyć profil byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 (edytowane) Gdyby nie FM bylbym w ciemnej ... aczkolwiek nie twierdze, ze z niej calkowicie wypelzlem jednakowoz 'dzieki' FM w nia wlazlem ... przed szkoda i po szkodzie glupi przed PC 'studiowalem' watki grzejacych tym co wyfedrowane. wiele nie zyskalem ale pewnie taki juz ze mnie nieudacznik Edytowane 1 Lutego 2013 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 01.02.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 No i tych należy chwalić. Gdyby jeszcze zechcieli założyć profil byłoby super Płatny profil - o tym mówisz?? A PO CO? Klientów mi nie brakuje, głównie regionalnych i z polecenia. Przez ponad 5 lat nie wydałem ANI ZŁOTÓWKI na żadną jakąkolwiek płatną reklamę pomp ciepła i jak dotąd nic na niebie i na ziemi nie wskazuje abym musiał. Nawet firmowa strona internetowa mi nie działa, nie mam czasu ani motywacji się tym zająć, mam wykupionych kilka domen ale sobie już lata leżą i odpoczywają. Żeby sobie tutaj poczytać i "pogadać" o dupie Maryni nie muszę, a po tej akcji z cenzurą i kasowaniem wpisów przez "górę" tym bardziej się odechciewa. A jak widzę stosunek do tych niektórych z płatnymi profilami, że to naganiacze i krwiopijcy, to ja dziękuję. Posiedzę sobie i popatrzę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mozesz zdradzic jakiej firmy pompy instalujesz? Czy dobrze mniemam, ze sa to gruntowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 01.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 jeden dzien nie bylem, a tu sie dzieje... tak sobie mysle, ze kilka osob z tego tematu moglaby wyjasniac ostatnie chwile lotu tu 154M, pewnie poszloby im duzo lepiej niz komisji millera czy nie byloby lepiej, gdyby kilku zainteresiwanych sledztwem zrobilo sobie osobny topic i tam wymienialo sie tajnymi danymi? ten topic nie ma juz nic wspolnego z pompami P-W. Dodam, zanim mnie posadzicie, ze kogos bronie - nie interesuje mnie miki, jego spolki, jego dzialalnosc, ani to czy nazywa sie piekny, brzydki czy macierewicz. dodam tez, ze tu na forum miki jest juz raczej spalony,a kto ma glowe na karku ten powinien wiedziec z kim robic interesy. to tyle w kwestii "sledztwa" Magnolia18 - czy przy obecnych temperaturach 4-7* pompka smiga lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 01.02.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Płatny profil - o tym mówisz?? A PO CO? A jak widzę stosunek do tych niektórych z płatnymi profilami, że to naganiacze i krwiopijcy, to ja dziękuję. Posiedzę sobie i popatrzę.... Będąc monterem bez płatnego profilu jesteś nie tylko naganiaczem i krwiopijca, ale także skrytobójcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 ... Magnolia18 - czy przy obecnych temperaturach 4-7* pompka smiga lepiej? Tak. Tzn. nie mialem czasu warte pelnic przy niej co do defrostow ale w domu cieplo. Jak dla mnie az za ... Przy czym wylaczylem obiegowke starego CO + kilka sugestii paru osob z FM. Obiegowka tez za sugestia ludzi z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 01.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Następny szczęśliwiec . Dużo was ??? Człowiek potrafi nazwisko zminić a co do piero nick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 01.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Mozesz zdradzic jakiej firmy pompy instalujesz? Czy dobrze mniemam, ze sa to gruntowki? Nie mogę, bo to by była reklama Jeszcze mnie zbanują, co prawda długo bym nie płakał, jedna paczka chusteczek z Biedronki (ups, reklama) by wystarczyła. Ale (chyba?) mogę powiedzieć że tylko gruntówki, po powietrzne odsyłam od zawsze do konkurencji, jest silna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 01.02.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Masz rację co do konkurencji w powietrznych pomp ciepła.Jak zadałem pytanie że jestem takową zainteresowany to na prywatną skrzynkę dostałem wiele ofert współpracy od instalatorów którzy są tutaj jako użytkownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 01.02.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 jeden dzien nie bylem, a tu sie dzieje... tak sobie mysle, ze kilka osob z tego tematu moglaby wyjasniac ostatnie chwile lotu tu 154M, pewnie poszloby im duzo lepiej niz komisji millera czy nie byloby lepiej, gdyby kilku zainteresiwanych sledztwem zrobilo sobie osobny topic i tam wymienialo sie tajnymi danymi? ten topic nie ma juz nic wspolnego z pompami P-W. Dodam, zanim mnie posadzicie, ze kogos bronie - nie interesuje mnie miki, jego spolki, jego dzialalnosc, ani to czy nazywa sie piekny, brzydki czy macierewicz. dodam tez, ze tu na forum miki jest juz raczej spalony,a kto ma glowe na karku ten powinien wiedziec z kim robic interesy. to tyle w kwestii "sledztwa" Magnolia18 - czy przy obecnych temperaturach 4-7* pompka smiga lepiej? Też wysłałem zapytanie do miki121 ale nie dostałem oferty. Dostałem informację zwrotną że na 2013 rok nie posiadają żadnych wolnych terminów i odesłał mnie do w sprawie pomp wihajstra i hydrauliego i jeszcze ktoś a w sprawie rekuperacji do kangaxx i michal_l. Jak kogoś nicka przekręciłem to przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 01.02.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Jak zadałem pytanie że jestem takową zainteresowany to na prywatną skrzynkę dostałem wiele ofert współpracy od instalatorów którzy są tutaj jako użytkownicy. Gadaj,to będzie ciekawe Mam kilka typów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 01.02.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Też wysłałem zapytanie do miki121 ale nie dostałem oferty. Dostałem informację zwrotną że na 2013 rok nie posiadają żadnych wolnych terminów i odesłał mnie do w sprawie pomp wihajstra i hydrauliego i jeszcze ktoś a w sprawie rekuperacji do kangaxx i michal_l. Jak kogoś nicka przekręciłem to przepraszam. uuuuu kooperacja sie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 01.02.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Szczerze mówiąc mi to nie przeszkadza a prywatne wiadomości to prywatne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 01.02.2013 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 uuuuu kooperacja sie robi a jaśniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 01.02.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Szczerze mówiąc mi to nie przeszkadza a prywatne wiadomości to prywatne prywatne to prywatne, wiec podajesz je na forum? najz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 01.02.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 to była odpowiedź do kolegi arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 01.02.2013 23:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 Nie mogę, bo to by była reklama Jeszcze mnie zbanują, co prawda długo bym nie płakał, jedna paczka chusteczek z Biedronki (ups, reklama) by wystarczyła. Ale (chyba?) mogę powiedzieć że tylko gruntówki, po powietrzne odsyłam od zawsze do konkurencji, jest silna Skoro tak, to moze przeslij mi na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts