Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

żyj dalej w swoim świecie :)

ale masz rację, zrobię edycję stopki....

No zrób:)

Napisz w stopce producenta mebli w kuchni, jaki masz tynk zewnętrzny, możesz dodać markę telewizora w salonie.

Dopisz również całkowite zużycie wody i ilość szamba przez cały rok.

Pomoże to innym bezinteresownie w wyborze:P

Gdyby nie FM bylbym w ciemnej ... aczkolwiek nie twierdze, ze z niej calkowicie wypelzlem

jednakowoz 'dzieki' FM w nia wlazlem

... przed szkoda i po szkodzie glupi

przed PC 'studiowalem' watki grzejacych tym co wyfedrowane. wiele nie zyskalem

ale pewnie taki juz ze mnie nieudacznik :)

Edytowane przez Magnolia18

No i tych należy chwalić.

Gdyby jeszcze zechcieli założyć profil byłoby super

Płatny profil - o tym mówisz?? A PO CO? Klientów mi nie brakuje, głównie regionalnych i z polecenia.

Przez ponad 5 lat nie wydałem ANI ZŁOTÓWKI na żadną jakąkolwiek płatną reklamę pomp ciepła i jak dotąd nic na niebie i na ziemi nie wskazuje abym musiał.

Nawet firmowa strona internetowa mi nie działa, nie mam czasu ani motywacji się tym zająć, mam wykupionych kilka domen ale sobie już lata leżą i odpoczywają.

Żeby sobie tutaj poczytać i "pogadać" o dupie Maryni nie muszę, a po tej akcji z cenzurą i kasowaniem wpisów przez "górę" tym bardziej się odechciewa.

A jak widzę stosunek do tych niektórych z płatnymi profilami, że to naganiacze i krwiopijcy, to ja dziękuję. Posiedzę sobie i popatrzę....

jeden dzien nie bylem, a tu sie dzieje... :D

tak sobie mysle, ze kilka osob z tego tematu moglaby wyjasniac ostatnie chwile lotu tu 154M, pewnie poszloby im duzo lepiej niz komisji millera :D

czy nie byloby lepiej, gdyby kilku zainteresiwanych sledztwem zrobilo sobie osobny topic i tam wymienialo sie tajnymi danymi?

ten topic nie ma juz nic wspolnego z pompami P-W.

Dodam, zanim mnie posadzicie, ze kogos bronie - nie interesuje mnie miki, jego spolki, jego dzialalnosc, ani to czy nazywa sie piekny, brzydki czy macierewicz. dodam tez, ze tu na forum miki jest juz raczej spalony,a kto ma glowe na karku ten powinien wiedziec z kim robic interesy.

to tyle w kwestii "sledztwa"

Magnolia18 - czy przy obecnych temperaturach 4-7* pompka smiga lepiej?

Płatny profil - o tym mówisz?? A PO CO?

A jak widzę stosunek do tych niektórych z płatnymi profilami, że to naganiacze i krwiopijcy, to ja dziękuję. Posiedzę sobie i popatrzę....

Będąc monterem bez płatnego profilu jesteś nie tylko naganiaczem i krwiopijca, ale także skrytobójcą :D

...

Tak. Tzn. nie mialem czasu warte pelnic przy niej co do defrostow ale w domu cieplo. Jak dla mnie az za ...

Przy czym wylaczylem obiegowke starego CO + kilka sugestii paru osob z FM. Obiegowka tez za sugestia ludzi z FM

Mozesz zdradzic jakiej firmy pompy instalujesz? Czy dobrze mniemam, ze sa to gruntowki?

Nie mogę, bo to by była reklama :(

Jeszcze mnie zbanują, co prawda długo bym nie płakał, jedna paczka chusteczek z Biedronki (ups, reklama) by wystarczyła.

Ale (chyba?) mogę powiedzieć że tylko gruntówki, po powietrzne odsyłam od zawsze do konkurencji, jest silna ;)

jeden dzien nie bylem, a tu sie dzieje... :D

tak sobie mysle, ze kilka osob z tego tematu moglaby wyjasniac ostatnie chwile lotu tu 154M, pewnie poszloby im duzo lepiej niz komisji millera :D

czy nie byloby lepiej, gdyby kilku zainteresiwanych sledztwem zrobilo sobie osobny topic i tam wymienialo sie tajnymi danymi?

ten topic nie ma juz nic wspolnego z pompami P-W.

Dodam, zanim mnie posadzicie, ze kogos bronie - nie interesuje mnie miki, jego spolki, jego dzialalnosc, ani to czy nazywa sie piekny, brzydki czy macierewicz. dodam tez, ze tu na forum miki jest juz raczej spalony,a kto ma glowe na karku ten powinien wiedziec z kim robic interesy.

to tyle w kwestii "sledztwa"

Też wysłałem zapytanie do miki121 ale nie dostałem oferty.

Dostałem informację zwrotną że na 2013 rok nie posiadają żadnych wolnych terminów i odesłał mnie do

w sprawie pomp wihajstra i hydrauliego i jeszcze ktoś a w sprawie rekuperacji do kangaxx i michal_l.

Jak kogoś nicka przekręciłem to przepraszam.

Gość Arturo72
Jak zadałem pytanie że jestem takową zainteresowany to na prywatną skrzynkę dostałem wiele ofert współpracy od instalatorów którzy są tutaj jako użytkownicy.

Gadaj,to będzie ciekawe ;)

Mam kilka typów ;)

Też wysłałem zapytanie do miki121 ale nie dostałem oferty.

Dostałem informację zwrotną że na 2013 rok nie posiadają żadnych wolnych terminów i odesłał mnie do

w sprawie pomp wihajstra i hydrauliego i jeszcze ktoś a w sprawie rekuperacji do kangaxx i michal_l.

Jak kogoś nicka przekręciłem to przepraszam.

uuuuu kooperacja sie robi :D

Nie mogę, bo to by była reklama :(

Jeszcze mnie zbanują, co prawda długo bym nie płakał, jedna paczka chusteczek z Biedronki (ups, reklama) by wystarczyła.

Ale (chyba?) mogę powiedzieć że tylko gruntówki, po powietrzne odsyłam od zawsze do konkurencji, jest silna ;)

Skoro tak, to moze przeslij mi na priva.