Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

powiem szczerze, że czytając wypowiedź Michała Gołucha w jednym z linków jestem w stanie uwierzyć, że on i nasz mikuś to jedno ciało bo ewidentnie w obu przypadkach widać kłopoty z opanowaniem języka polskiego (który nota bene do najłatwiejszych nie należy) ...

bardzo dużo pojawia się tutaj cech wspólnych i jak jeszcze któraś z osób, która widziała osobiście mikusia potwierdzi, że jest słusznej postury (przy tuszy) to już uwierzę na 100% bo chyba aż takie zbiegi okoliczności raczej się nie zdarzają...

Arturo, to było również do ciebie pytanie!

A ja ostrzegam, że firma z REGON: 221025990 i NIP 5551609076, została z dniem 10.01.2013r zlikwidowana i z dniem 31.01.2013r. wykreślona z rejestów.

Uprzedzam, że wszelkie dokumenty w tym F-ry, wystawione po 10.01.2013r są fikcyjne !!!!!!!

powiem szczerze, że czytając wypowiedź Michała Gołucha w jednym z linków jestem w stanie uwierzyć, że on i nasz mikuś to jedno ciało bo ewidentnie w obu przypadkach widać kłopoty z opanowaniem języka polskiego (który nota bene do najłatwiejszych nie należy) ...

bardzo dużo pojawia się tutaj cech wspólnych i jak jeszcze któraś z osób, która widziała osobiście mikusia potwierdzi, że jest słusznej postury (przy tuszy) to już uwierzę na 100% bo chyba aż takie zbiegi okoliczności raczej się nie zdarzają...

Z opowiadań jednej osoby u której miki121 Michał Piękny montował Pompę Ciepła to jest duży, postawny, misiowaty (przy tuszy) Pan, używający słów "nota bene" .

A ja ostrzegam, że firma z REGON: 221025990 i NIP 5551609076, została z dniem 10.01.2013r zlikwidowana i z dniem 31.01.2013r. wykreślona z rejestów.

Uprzedzam, że wszelkie dokumenty w tym F-ry, wystawione po 10.01.2013r są fikcyjne !!!!!!!

Dobra robota. Ale lepiej nam powiedz jak się będzie nazywała kolejna firma!...

To jedna sprawa, druga to taka iz watpie by mogl w najblizszym czasie zajac jakiekolwiek stanowisko w tej sprawie.

Jestem tylko ciekaw, kto wystawi mu F-rę za montaż, bo oboje Państwo P nie mają aktualnie zarejestrowanej firmy - spółka jak na razie nie prowadzi działalności.

Zlikwidowana firma była na Panią P.

Siwy czuwa :D. Koniec domniemań zaczeły sie fakty.

Co ma teraz do powiedzenia Sznowna Redakcja ?

No chyba nie liczysz na przywrócenie usuniętych postów?:lol2:

Ps. A ten nawał roboty u rzeczonego, który nie pozwala mu na przyjęcie zleceń na 2013r, jest już chyba jasny ?

Nie przyjmuje zleceń, bo zamknęli firmę!

Ot takie "kłamstweko" (kolejne?) z jego strony.

Edytowane przez sSiwy12
dopisałem Ps.

Pożyjemy, zobaczymy.

A przy okazji, macie może jakiś namiar na porządną firmę z podkarpacia do skończenia rekuperacji ?

Czyżby "kolega" MP również zostawił instalację nieskończoną? U mnie podobnie, w tym tygodniu inna firma będzie kończyła to co z początkiem listopada pozostawił ów jegomość. Nie było mnie 10 dni na forum, a tu tyle stron i tyle ciekawych wiadomości, wow...

...bardziej ciekawe jak się teraz czują Ci, którzy dali zaliczki (w końcu mikuś szczycił się zajętymi terminami do końca 2013 r)

a szanowna Redakcja jeszcze broniła jak mogłą imienia tej "firmy"

Uważaj kolego, bo wchodzisz na grząski teren, pamiętaj - groźby karalne i te sprawy ...

skąd taka wiedza?

Może ma działalność gospodarczą

Na swoje (obecne?) nazwisko i imię (imiona) do dnia dzisiejszego - na pewno nie. Dane z CEIDG.

Na żonę też nie.

Tak nawiasem mówiąc, zastosował klasyczny sposób.

Dużo zleceń, spora sprzedaż (również dzięki temu Forum, czego zdaje się Redakcja nie dostrzega).

Zaczęły się reklamacje, roszczenia a zaczną się zapewne roszczenia gwarancyjne .....

To co robi "biznesmen" ?

Oczywiście - zamyka firmę, przyczaja się na jakiś czas i pod innym szyldem, często na kogoś z rodziny, otwiera nową i odradza się jak Feniks z popiołów.

I rozgrywka się zaczyna na nowo. Być może też trafi na jakieś forum, gdzie będzie podobna Redakcja i hulaj dusza.

Edytowane przez sSiwy12