Sławek... 02.02.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 hehe, dziękuję za zaproszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.02.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Ponawiam zapytanie o firmę z podkarpackiego od WM Podaj jej NIP albo (i) REGON, to dam Ci informacje o tej firmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.02.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 To nie tajemnica - wniósł 4.000zł, a spółka ma kapitał 20.000zł (zarejestrowana w lecie 2012r) . Resztę po połowie wpłaciły panie M i K o nazwisku P, przy czym w grudniu 2012r, pani KP wycofała się. Skąd masz takie dane ? Wg mnie nie są w pełni zgodne z rzeczywistością.Gdzie można odczytać każdy wpis w KRS na temat spólki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 02.02.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 siwy Artur ma rację, źle przeczytałeś, wniósł 8 tysArtur takie dane spółek są w KRS-ach dostępnych dla wszystkichto nie jest żadna tajemnica i żeby nie było - to są strony Ministerstwa Sprawiedliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 02.02.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Podaj jej NIP albo (i) REGON, to dam Ci informacje o tej firmie. jeszcze trochę i już żadna "firma" się tu nie ujawni hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 02.02.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Skąd masz takie dane ? Artur, tego Twojego Eko-Domu z drugiego wcielenia też nigdzie nie ma... kolejna firma-widmo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.02.2013 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Artur, tego Twojego Eko-Domu z drugiego wcielenia też nigdzie nie ma... kolejna firma-widmo? Narazie nie aktywna i chyba nie będzie aktywna bo znalazłem już "normalną" pracę Był wykupiony płatny profil na CD i szkoda było go usuwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 02.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Narazie nie aktywna i chyba nie będzie aktywna bo znalazłem już "normalną" pracę Był wykupiony płatny profil na CD i szkoda było go usuwać. No i super, ze jest praca. Fundament zrobiony? Pompa smiga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 02.02.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 pomimo, że jesteś w pewnym sensie powiązany z niezbyt klarownym mikusiem to przynajmniej Ty nie kombinujesz i nie ściemniasz robota związana z branżą pompiarską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.02.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) No i super, ze jest praca. Fundament zrobiony? Pompa smiga? Fundament dzisiaj został dolany,na poniedziałek wszystko jest gotowe pod uruchomienie. robota związana z branżą pompiarską? Nie Robota związana z branżą w jakiej czuje się najlepiej czyli wyroby hutnicze ze stali Edytowane 2 Lutego 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 02.02.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ... bo znalazłem już "normalną" pracę .... Arturo w kontekście nastu wcześniejszych postów zabrzmiało to dziwnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 02.02.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Robota związana z branżą w jakiej czuje się najlepiej czyli wyroby hutnicze ze stali Czyli niedługo będą tanie podstawy z metalu pod jednostki zewnętrzne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Czyli niedługo będą tanie podstawy z metalu pod jednostki zewnętrzne:lol2: Takich delikatnych kątowników czy płaskowników nie mamy w ofercie i sprzedajemy surową stal,bez obróbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 02.02.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 to Ty hutnik pełną gębą a ile kosztuje kęs stali? (tak to się nazywa? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 02.02.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 siwy Artur ma rację, źle przeczytałeś, wniósł 8 tys Artur takie dane spółek są w KRS-ach dostępnych dla wszystkich to nie jest żadna tajemnica i żeby nie było - to są strony Ministerstwa Sprawiedliwości Fakt - przepraszam. Odczytywałem na małym ekranie i przeniosło jedną rubryką niżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 02.02.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 to Ty hutnik pełną gębą a ile kosztuje kęs stali? (tak to się nazywa? ) Z hutnictwem jestem związany od poczatku mojej kariery zawodowej czyli zaraz po szkole Dokładnie tak się nazywa,kęs stalowy kwadratowy lub okrągły Nie wiem jaka jest teraz cena kęsów,handlujemy gotowymi wyrobami hutniczymi typu CHS,SHS,RHS,wszelkiego rodzaju prętami,płaskownikami,blachami,rułami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 02.02.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 kurde a branża instalacyjna to takie miodzio jakie macie marże na te ruły nie golicie czasem klientów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 02.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 ST24 nie ma juz ? Zatem kto obecnie przejal serwisowanie mojej PC ? Cieply Dom ? Troche lipa bo jak braknie i CD to Adama Slodowego bede musial szukac Michas faktycznie podobny to policjanta co gra z ksiedzem w szachy Jakos tak mi sie dziwnie znajomy zawsze wydawal heheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 02.02.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 (edytowane) Do wszystkich klientów zostały ST24 zostały wysłane aneksy do umów i pisma informujące o przejęciu świadczeń gwarancyjnych instalacji wykonanych przez firmę Ciepły Dom Sp. z o.o ...Magnolia nie dostałeś takiej korespondencji? niemożliwe.. wszyscy klienci przecież dostali... Edytowane 2 Lutego 2013 przez Sławek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 02.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Naprawdę myśli Pan, że jak powtórzy swoje bajki 100 x na tym forum to nabiorą one znamion prawdy?? Proszę pokazać mi dowód Pana propozycji, że w tej samej cenie zamontuje mi droższą pompę Nibe, bo ja ani takiej propozycji od Pana nie usłyszałem ustnie ani tym bardziej na piśmie. Pana opowieści, że ktoś tam coś tam to jak już mówiłem i pisałem na tym forum, między bajki można włożyć. I informuję Pana oraz również innych forumowiczów, że do tej pory nie uzyskałem zwrotu całej kwoty wynikające z wezwania do zapłaty z dnia 27.12.2012 r. Ponadto informuję również, że do tej pory pomimo wielokrotnych wezwań nie otrzymałem dokumentacji wykonanych prac - jeśli Pan nie wie, to takie działanie kwalifikuje się do definicji "działania na szkodę klienta" i jest to działanie z premedytacją skoro wielokrotnie deklarował Pan i Pana żona iż jesteście w posiadaniu pełnej dokumentacji wykonanych prac. I proszę tu nie straszyć forumowiczów sądem ani prokuratorem bo to Pańskie postępowanie kwalifikuje się do działań tych instytucji. Mam grzeczną prośbę przestań mnie k ........a na siłę wciskać do bajek. Jak nie wierzysz to zajrzyj do mojego DB. Może moja chałupa to jedna wielka bajka a zdjęcia wszystkie są spreparowane G ... no mnie obchodzą twoje problemy. Ale pewne sprawy załatwia się gdzieś indziej od tego są inne instytucje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts