Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Arturo72
To nie tajemnica - wniósł 4.000zł, a spółka ma kapitał 20.000zł (zarejestrowana w lecie 2012r) . Resztę po połowie wpłaciły panie M i K o nazwisku P, przy czym w grudniu 2012r, pani KP wycofała się.

Skąd masz takie dane ? Wg mnie nie są w pełni zgodne z rzeczywistością.Gdzie można odczytać każdy wpis w KRS na temat spólki ?

Gość Arturo72
Artur, tego Twojego Eko-Domu z drugiego wcielenia też nigdzie nie ma...

kolejna firma-widmo?

Narazie nie aktywna i chyba nie będzie aktywna bo znalazłem już "normalną" pracę :)

Był wykupiony płatny profil na CD i szkoda było go usuwać.

Gość Arturo72
No i super, ze jest praca.

Fundament zrobiony? Pompa smiga?

Fundament dzisiaj został dolany,na poniedziałek wszystko jest gotowe pod uruchomienie.

robota związana z branżą pompiarską?

Nie :)

Robota związana z branżą w jakiej czuje się najlepiej czyli wyroby hutnicze ze stali :)

Edytowane przez Arturo72

Gość Arturo72
Czyli niedługo będą tanie podstawy z metalu pod jednostki zewnętrzne:lol2:

Takich delikatnych kątowników czy płaskowników nie mamy w ofercie i sprzedajemy surową stal,bez obróbki ;)

siwy Artur ma rację, źle przeczytałeś, wniósł 8 tys

Artur takie dane spółek są w KRS-ach dostępnych dla wszystkich

to nie jest żadna tajemnica

i żeby nie było - to są strony Ministerstwa Sprawiedliwości

Fakt - przepraszam. Odczytywałem na małym ekranie i przeniosło jedną rubryką niżej.

Gość Arturo72
to Ty hutnik pełną gębą ;)

a ile kosztuje kęs stali? (tak to się nazywa? ;) )

Z hutnictwem jestem związany od poczatku mojej kariery zawodowej czyli zaraz po szkole ;)

Dokładnie tak się nazywa,kęs stalowy kwadratowy lub okrągły ;)

Nie wiem jaka jest teraz cena kęsów,handlujemy gotowymi wyrobami hutniczymi typu CHS,SHS,RHS,wszelkiego rodzaju prętami,płaskownikami,blachami,rułami itp ;)

Do wszystkich klientów zostały ST24 zostały wysłane aneksy do umów i pisma informujące o przejęciu świadczeń gwarancyjnych instalacji wykonanych przez firmę Ciepły Dom Sp. z o.o

...Magnolia nie dostałeś takiej korespondencji?

niemożliwe..

wszyscy klienci przecież dostali...

Edytowane przez Sławek...

Naprawdę myśli Pan, że jak powtórzy swoje bajki 100 x na tym forum to nabiorą one znamion prawdy?? Proszę pokazać mi dowód Pana propozycji, że w tej samej cenie zamontuje mi droższą pompę Nibe, bo ja ani takiej propozycji od Pana nie usłyszałem ustnie ani tym bardziej na piśmie. Pana opowieści, że ktoś tam coś tam to jak już mówiłem i pisałem na tym forum, między bajki można włożyć. I informuję Pana oraz również innych forumowiczów, że do tej pory nie uzyskałem zwrotu całej kwoty wynikające z wezwania do zapłaty z dnia 27.12.2012 r. Ponadto informuję również, że do tej pory pomimo wielokrotnych wezwań nie otrzymałem dokumentacji wykonanych prac - jeśli Pan nie wie, to takie działanie kwalifikuje się do definicji "działania na szkodę klienta" i jest to działanie z premedytacją skoro wielokrotnie deklarował Pan i Pana żona iż jesteście w posiadaniu pełnej dokumentacji wykonanych prac. I proszę tu nie straszyć forumowiczów sądem ani prokuratorem bo to Pańskie postępowanie kwalifikuje się do działań tych instytucji.

Mam grzeczną prośbę przestań mnie k ........a na siłę wciskać do bajek. Jak nie wierzysz to zajrzyj do mojego DB. Może moja chałupa to jedna wielka bajka a zdjęcia wszystkie są spreparowane G ... no mnie obchodzą twoje problemy. Ale pewne sprawy załatwia się gdzieś indziej od tego są inne instytucje.