Tomaszs131 03.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Tak, moze kogos znajde do odwiertow Popatrz na priv. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.02.2013 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 tak - i dlatego proponuję dyskusję przenieść tutaj http://forum.muratordom.pl/showthread.php?211799-Miki-fakty-i-mity&p=5796264#post5796264 od razu zastrzegam, że nie będę wnioskować o zamknięcie wątku.... adiqq już wątku nie ma? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunter7 03.02.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 nie ma , też dostaliście wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 niezła cenzura a adiqq bana nie dostał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 03.02.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 adiqq już wątku nie ma? hehe Szanowni Forumowiczu, Tyle już było wpisów, które oceniają tego wykonawcę. Zakładanie tematu, z którego robi się nagonkę na człowieka, to niezgodne z regulaminem forum. Uszanujcie też to, że wykonawca polemiuje, tłumaczy, broni się. Temat jest wyczerpany. Pozdrawiamy Redakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 03.02.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Admin jest szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vld 03.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 dali by wam jeszcze po bananie za takie wątki, byłby spokój! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 nikt nie robi żadnej nagonki na nikogo...wykonawca nie potrafi przyznać się do swojej niezbyt pochlebnej przeszłości, która powinna być przestrogą dla wszystkich, dla szanownej Redakcji też, bo nie godzi się promować takich wykonawców i zajmować tak wyraźne stanowisko w ich obronie co może być sprzeczne z interesem obecnych tu inwestorów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 03.02.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Temat nie został wyczerpany. I z tego co można wyczytać na priv wulkan dopiero wybuchnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.02.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Nie chce mi się pisać - ale jak będę miał 100% popartą twardymi dowodami, to opublikuję jak nie tu, to gdzieś indziej.Nikt mnie kneblować nie będzie.Nie chce mi się gadać - dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 03.02.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Szanowni Forumowiczu, Tyle już było wpisów, które oceniają tego wykonawcę. Zakładanie tematu, z którego robi się nagonkę na człowieka, to niezgodne z regulaminem forum. Uszanujcie też to, że wykonawca polemiuje, tłumaczy, broni się. Temat jest wyczerpany. Pozdrawiamy Redakcja jako PRAWIE bezstronny ,. to co wyzej uwzam za za cenzure jesli nie zamykanie ust ! Zalosne to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 03.02.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 ................... co może być sprzeczne z interesem obecnych tu inwestorów... Jakoś dziwne że zapomniałeś dodać i innych instalatorów. Jak wszyscy to wszyscy. A tak po prawdzie to dajcie spokój do niedawna to był mój ulubiony wątek. Czytam go ponad roku jak nie dłużej i dużo się tutaj dowiedziałem o PC (oczywiście po oddzieleniu ziaren od plew) a ostatnio to tylko chłam i pyskówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 03.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Szanowni Forumowiczu, Tyle już było wpisów, które oceniają tego wykonawcę. Zakładanie tematu, z którego robi się nagonkę na człowieka, to niezgodne z regulaminem forum. Uszanujcie też to, że wykonawca polemiuje, tłumaczy, broni się. Temat jest wyczerpany. Pozdrawiamy Redakcja A moja argumentacja do Ciebie nie trafia??? Jesteś Senior Member czy zakuty administrator? Najlepiej mnie zbanuj bo za chwilę nie wytrzymam. KOMUNA SIĘ SKOŃCZYŁA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 rewo, ale jak adiqq chciał pyskówkę przenieść gdzie indziej to po 4 wpisach redakcja wątek zamknęłażenada i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 03.02.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Szanowni Forumowiczu, Tyle już było wpisów, które oceniają tego wykonawcę. Zakładanie tematu, z którego robi się nagonkę na człowieka, to niezgodne z regulaminem forum. Uszanujcie też to, że wykonawca polemiuje, tłumaczy, broni się. Temat jest wyczerpany. Pozdrawiamy Redakcja Generalnie ten temat mnie nie interesuje, ale na forum jest sporo tematów typu czarna lista, gdzie padaja oskarzenia, przestrogi itp oraz nazwy fim.a tu jakos ten temat sie nie potrafi utrzymac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 gall, tak to jest jak się z głupiego pytania o nazwisko robi zaraz nagonkę i straszy prokuratorem pewnie mikuś zagroził redakcji, że i ich prokurator dosięgnie i się wzięli i wystraszyli na szczęście w Polsce jeszcze nie idzie się do więzienia za pytanie:jak się nazywasz... druga sprawa to fakt, że wyjawienie tej informacji dla niektórych jest mocno niewygodne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 03.02.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 Generalnie ten temat mnie nie interesuje, ale na forum jest sporo tematów typu czarna lista, gdzie padaja oskarzenia, przestrogi itp oraz nazwy fim.a tu jakos ten temat sie nie potrafi utrzymac... a TY co co jestes ? Masz cos do powiedzenia o PC-W ? nie? Buda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 03.02.2013 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 pewnie mikuś zagroził redakcji, że i ich prokurator dosięgnie i się wzięli i wystraszyli Bo się odkrył i to mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 03.02.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 A moja argumentacja do Ciebie nie trafia??? Jesteś Senior Member czy zakuty administrator? Najlepiej mnie zbanuj bo za chwilę nie wytrzymam. KOMUNA SIĘ SKOŃCZYŁA!!! Odpowiedz albo zbanuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.02.2013 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2013 twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts