pomarszczonyfred 08.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Z tą stałą mocą to też chwyt marketingowy. Polega na ograniczeniu mocy w wyższych temperaturach (to teoretycznie wyższe cop) Ale każda inna PC też nie pracuje z wyższa mocą niż potrzeba. Ile sobie cenią T-CAP typ9 ale czy to "zdrowe" dla sprężarki jak chodzi na 80 Hz, lub więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 08.02.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ile sobie cenią T-CAP typ9 szczerze to nie wiem bo jeszcze nie dostalem ofert ale na allegro wystawiaja za 21tys tylko chyba bez montazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 08.02.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ja miałem przyjemność widzieć Panasonica T-CAP 9kW i jakoś tak totalna chińszczyzną zalatywał moze sprecyzuj to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 08.02.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 z reszta Arturo przeciez instaluje T-Capa, wie ktos moze co tam u niego ? dziala juz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 08.02.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 wykonanie w środku urządzenia wszystko z chin każdy jeden element a sama blach jak po konserwach no i na koniec sterownik który moim zdaniem jest badziewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 08.02.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a jesteś w stanie w dzisiejszych czasach znaleźć cokolwiek w dowolnej gałęzi przemysłu na co nie patrzyły skośne oczy? najbardziej markowe pompy też są albo cał robione w chinach albo z komponentów robionych w chinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 08.02.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tromso mysli ze wszystko jest skandynawskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 08.02.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 nie ale widziałem jeszcze general i daikina w obydwóch wypadkach jest dużo lepsze wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 08.02.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a jesteś w stanie w dzisiejszych czasach znaleźć cokolwiek w dowolnej gałęzi przemysłu na co nie patrzyły skośne oczy? najbardziej markowe pompy też są albo cał robione w chinach albo z komponentów robionych w chinach niestety w większości przypadków masz rację moja pc jest całkowicie japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 08.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Tromso mysli ze wszystko jest skandynawskie np niby szwedzkie Nibe składane jest w Białymstoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.02.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 np niby szwedzkie Nibe składane jest w Białymstoku Co za bzdura. Ana - zapytaj najpierw męża zanim coś napiszesz. A gdyby nawet, to by raczej była nobilitacja, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 08.02.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ok, to moze ktos kto uzytkuje lub zna kogos kto uzytkuje Panasonica sie wypowie ?? wszyscy tylko Atlantici i Daikiny maja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 08.02.2013 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ok, to moze ktos kto uzytkuje lub zna kogos kto uzytkuje Panasonica sie wypowie ?? wszyscy tylko Atlantici i Daikiny maja ? Arturo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 08.02.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Co za bzdura. Ana - zapytaj najpierw męża zanim coś napiszesz. A gdyby nawet, to by raczej była nobilitacja, prawda? hm.... ze trzy tygodnie temu był u M przedstawiciel Biawaru, przedstawial ofertę na NIbę i mówił że składaja je na miejscu... byc może kłamał . Tydzień temu byłam w B-stoku u lekarza przejeżdżałam obok budynku Biawaru i obok wielkiej nazwy Biawar jest nazwa Nibe... oczywiście może tak nie być i handlowiec łgał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 08.02.2013 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ok, to moze ktos kto uzytkuje lub zna kogos kto uzytkuje Panasonica sie wypowie ?? wszyscy tylko Atlantici i Daikiny maja ? to też o czymś świadczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 08.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 wiem ze Atlantic i Daikin to dobre sprawdzone firmy ale nie mozna chyba powiedziec ze to jedyna sluszna opcja. WIesz kiedys czytalem jak to Miki pisal jakie to Panasonici sa do niczego a potem sam zaczal nimi handlowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 W Białymstoku produkują kotły i zbiorniki - dużo zbiorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 08.02.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ale czy to "zdrowe" dla sprężarki jak chodzi na 80 Hz, lub więcej? A gdzie ona tak pracuje.Tu nie potrzeba takich rzeczy. W atlanticu idą na 100 % ale po chwili schodzą do niezbędnego zapotrzebowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 08.02.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 to też o czymś świadczy Czy że wszyscy zadowoleni i tu nie zaglądają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 08.02.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 wiem ze Atlantic i Daikin to dobre sprawdzone firmy ale nie mozna chyba powiedziec ze to jedyna sluszna opcja. WIesz kiedys czytalem jak to Miki pisal jakie to Panasonici sa do niczego a potem sam zaczal nimi handlowac... I jak skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts