Sławek... 08.02.2013 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 to grzałkę masz jednofazową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 08.02.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Arturo congratulations. Ale lód z pomiędzy krawężników będziesz wykuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 08.02.2013 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) eeee a nie odniosłeś się do 3kpln Bo mnie to nie dotyczy Arturo congratulations. Ale lód z pomiędzy krawężników będziesz wykuwać Będę,chociaż ten temat będziemy rozpatrywać w trakcie użytkowania Edytowane 8 Lutego 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 08.02.2013 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 2 grzałki ale jakie to nie wiemu mnie pompiarz powiedział elektrykowi co i jak i to zimą dziala-może dlatego że grzałki bezużyteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Arturo congratulations. Ale lód z pomiędzy krawężników będziesz wykuwać Ale co Wy z tym lodem? Chyba, ze u mnie to przez defrosty czeste ale ja zadnego lodu ni razu nie stwierdzilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 08.02.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 ale ja zadnego lodu ni razu nie stwierdzilem. a mróz był? bo ta zima to jakaś taka inna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.02.2013 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 a mróz był? bo ta zima to jakaś taka inna jest Minus 20 to nie ale ponad 10 na minusie bylo, calymi dniami po minus 6 i minus 8 bylo tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.02.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Sławek, zima każda jest inna.Ale nie mów że mrozu nie było, był i dość długo trzymał się dość równo, -8 widziałem przez wiele poranków na termometrze a nieraz i mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 08.02.2013 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Powiem dobitnie: mam w "głębokim poważaniu" portal który pozwala firmom pozyskiwać kontrakty, a usługobiorcom odmawia oceny. (Nie dotyczy użytkowników, a nawet mikiego). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 09.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) No gratulacje Arturo72 Ale teraz wyszło dlaczego tak długo czekałeś na pompę jeżeli oni ją w Malezji składali w grudniu to nie dziwi że dopiero dotarła w styczniu. Można by powiedzieć że masz "ciepłą pompę" A z tym fundamentem to w moich stronach dużo stoi na takiej konstrukcji tylko dookoła wysypany jest kamień. Niechaj moc CAPÓW będzie z Tobą Edytowane 9 Lutego 2013 przez Tromsø Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 09.02.2013 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 (edytowane) Ja preferuje takie . I kosiarka wjedzie i nie rdzewieje i montaż prosty i łatwe dojście do otworów odpływowych I chyba nie drożej od tego Edytowane 9 Lutego 2013 przez hydraulik_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 09.02.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 i podkładki gumowe prawdopodobnie na łaczeniu ze stelazem te czarne.a Artka tego nie ma. a wibracje pewnie sie pojawiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 09.02.2013 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 i podkładki gumowe prawdopodobnie na łaczeniu ze stelazem te czarne. a Artka tego nie ma. a wibracje pewnie sie pojawiają. U mnie to konstrukcja więcej tłumi i jej posadowienie. Te gumy w zimie są twarde. W domu mam PC i przykręciłem do budynku .Mocno przenosi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymek98 09.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 U mnie to konstrukcja więcej tłumi i jej posadowienie. Te gumy w zimie są twarde. W domu mam PC i przykręciłem do budynku .Mocno przenosi. Bardzo przenosi dźwięki na dom. W sypialni (dla gości) na której ścianie mam przykręconą jednostkę zewnętrzną, nie mógłbym spać, więc chyba trzeba było by przenieść na taki stelaż. powiesz mi gdzie taki kupić i za jaką kwotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 09.02.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 powiesz mi gdzie taki kupić i za jaką kwotę? Najbliższy zakład ślusarski lub zaprzyjaźniony spawacz. Tylko nie mów że to do pompy bo skasują poczwórnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 09.02.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Liwko ma rację Ja to wyceniam na 500 zł Stal 304To spawa się TIGiem ,to może zrobić też ktoś od balustrad . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 09.02.2013 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 mój M stawia tak,http://www.klima-med.com/mmap/DSC_0146.jpgjest i wygodnie i nie hałasuje bez znaczenia czy stoji 1 sztuka czy więcej tak jak poniżejhttp://www.klima-med.com/mmap/DSC_0421.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 09.02.2013 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 fajne i elastyczne (dobrze tłumi)i tanie,Nie za niskie? Ciekawe jak będzie wyglądało z lodem Dzięki za takie wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tromsø 09.02.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 A z tym lodem to trochę nie za duża przesada?Ja widziałem wiele pomp powietrznych i nigdy nie widziałem więcej niż kilka centymetrów.Ale zawsze pod pompą jest albo tłuczeń albo po prostu ziemia.Raz widziałem górę lodu pod pompą która stała na kostkach z granitu i woda się zbierała na jej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana-76 09.02.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 nie było problemu z lodem u nikogo, u siebie też tak mamy, może poszukam jakiejś zimowej foty od nas z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts