twaro 14.02.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 za polaczków złodzieji i takie tam nie lubię takich rzeczy acha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 14.02.2013 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 znikomyjedyne wiercenie to w ścianie do przewodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 14.02.2013 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 no przesadziłem nie uwzględniam żony -wyszloby z nią z 250kwh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 14.02.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 no podejrzewam wystarczy że napisze ze przesadzil to i ja cofnę swą chlopską rękę No sorki perę razy skubnęli mnie na budowie i czasem nerwowy jestem w tym temacie PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 14.02.2013 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 znikomy jedyne wiercenie to w ścianie do przewodu malux20- Ty masz legionellę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 14.02.2013 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 ok mam nadzieję że tak nie mysliszja doceniam że ślązaki zswoje przeszli a czemu legionelle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 14.02.2013 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 (edytowane) OK. Zostawiam tą "dyskusję" Pyxis'kowi:) Edytowane 14 Lutego 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 14.02.2013 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 malux20- Ty masz legionellę. On moze nie ale LEGIONELLA ma NAaaaS !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 14.02.2013 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 On moze nie ale LEGIONELLA ma NAaaaS !!!! Widzę że Cię to urzekło:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 15.02.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 splątanie, zaburzenia świadomości, ja juz odpadam narka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 15.02.2013 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 OK. Zostawiam tą "dyskusję" Pyxis'kowi:) Hamuj sie ojciec, hamuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 15.02.2013 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ok mam nadzieję że tak nie myslisz ja doceniam że ślązaki zswoje przeszli a czemu legionelle? ale ryje:D do poduchy jak widze to pytanie bez obrazy dla autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 15.02.2013 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Hamuj sie ojciec, hamuj. Weź się w garść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 15.02.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 malux, twaro ... co dzis na pokladzie... tfu w reku ? widze, ze dobre Pyksiu. Nie rob scen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 15.02.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 ale ryje:D do poduchy jak widze to pytanie Co kogo smieszy, to wiele mowi mi o czlowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 15.02.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 15 Lutego 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitersson 15.02.2013 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Co kogo smieszy, to wiele mowi mi o czlowieku. Mnie mowia ich problemy:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 15.02.2013 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Pyksiu. Nie rob scen Przeciez nie robie. Nawet sie nie "odgryzam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 15.02.2013 00:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Przeciez nie robie. Nawet sie nie "odgryzam". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 15.02.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Proszę nie chce mi się o tym pisać uwierz mi na słowo że jak pompa ma bardzo zmienny parametr dolnego źródła (powietrze) to górne źródło musi być w miarę "stabilne" i producenci "robiąc" pompę która jest (jak panasonic) i do podłogówki i do grzejników niskotemperaturowych muszą iść na pewien kompromis i dlatego poniżej 25 sprężarka na 50% i grzałki. Są producenci którzy mają dedykowane urz. do podłogówki (mniejszy wymiennik więc większa temp. skraplania) i spr. pracuje z temp. powrotu (z instalacji c.o.) nawet 10oC i o dziwo na papierze gorzej wyglądają od panasonica a w realu wychodzą lepiej np. w czasie tej łagodnej zimy nie było załączenia grzałek ale jak klient słyszy panasonic t-cap stała moc do -15 to myśli o tym że non stop ma -15 a w realu 96% zimy ma w okolicy 0 a na wiosnę i jesień ok. +5 Panie mkm silesia zastanawia mnie jedno czemu mi Pan tego nie powiedzial jak bylem u Pana na spotkaniu ?? bardzo Pan wychwalal pompe T-Cap i nie padlo zadne z tych sformuowan co Pan tutaj napisal. Mnie to wlasnie najbardziej denerwuje u instalatorow ze madrzy sa na forum ale jak przychodzi do sprzedazy to powiedza 1/3 informacji. W Polsce to jest wkur.... ze za kazdym razem trzeba byc specjalista od wszystkiego co sie kupuje bo zawsze mozna spotkac sie z walkiem. Tak samo bylo u mikiego, robil cos potem ludzie narzekali i jak sie okazalo ze mozna cos zrobic lepiej to pretensje mikiego ze nie chcieli tego albo ze za ta cene sie nie da. Aleeeee pytanie czy Instalator przedstawil taka opcje inwestorowi ??? oczywiscie ze nie !!! przyklad Magnolii ktory na wlasna reke poprawia instalacje ktora dalo sie zrobic lepiej ale pewnie drozej by to kosztowalo. Co z tego jesli iwestor jest w stanie wydac wiecej ale wie ze instalacja jest cycus glancus i nie musi siedzic na FM zeby dowiedziec sie co jest zje....... taki moj zal wyglaszam bo juz mam dosc ciaglego odpytywania instalatorow i dopytywania sie o rozne rzeczy bo oni to uznaja za wiedze tajemna. pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts