Regut1 15.02.2013 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ja nie słucham nikogo oprócz siebie i stwierdzam,że najlepiej na tym wychodzę Nie głupie to ......................... tylko Twoje forumowe doświadczenia wskazują coś innego. Powiem więcie - Może i Ty tak ale .......................... już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 15.02.2013 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ja nie słucham nikogo oprócz siebie i stwierdzam,że najlepiej na tym wychodzę Zboczyles nie mniej jednak ... niech pierwszy rzuci ... i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Takie samo zachowanie jak u mikiego. Po prostu bufonada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 16.02.2013 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ... uczeń prześcignął Mistrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.02.2013 00:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 NIE. Subiektywnie Arturo to jak Pyksio. Obaj bronia Swoich tez. Do upadlego Przy czym A sie zaprzedal w pewnym momencie. Bez pracy byl. Ja rozumiem. Wspolnik posiada moc. Jak wielka ten wie kto mial okazje. Czy nawrocenie to jedynie kes stali ? Wlasciwa odpowiedz moze udzielic wylacznie wlasciciel NIE durszlaka. Nie sadze by to upublicznil. Tak czy owak, jak zawsze Zenon Nowak Cap sie rozjuszyl i koze pedzi coraz mocniej. To bylo celem. Niechaj CAP sie rozpanoszy i poczuje jak u Siebie. Poogladmy wtedy wyniki. Obawiam sie. ze czekac bedzie nam do zimy kolejnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 16.02.2013 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Tak czy owak w mordę ma Nowak:D (Czytaj Gołuch) Edytowane 16 Lutego 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.02.2013 00:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 (edytowane) Tak mnie naszlo jeszcze ... bo pitu pitu i srata tata z wielu stron ale ... BEZ podjazdow do kogokolwiek ! Zeby bylo jasne Teoretycznie Chciabym PC Tak zamontujemy taka a taka Koszty etc . pierdu pierdu . final. piatka jest umowa Teraz bede do instalatorow bo taki zamiar mialem. ale do ogolu. To ze chcialbym PC = instalujemy ? CHCIALBYM !!! Spytalem bo slyszalem, bo czytalem, bo swietna etc. Wiem wiem hydrauli_ da mi instrukcje 200str ( moze miec i 10 i 2010 co za roznica ? ) mam NABYC wiedze ? z instrukcji ? zrozumiec cos ( jestem nauczycielem muzyki ale cieplo jak kazdy w zime chcialbym miec - dac Ci hydraulik_ partyture do poczytania ? to jak Wasze wykresy. TEZ wszystko widac i jest jasne ). Czy swoista przyzwoitosc i uczciwosc wykonawcy ( nie mowie Firmy, wszak u nas do dzis to kuleje. Firma to spolka prawa handlowego, dzialanosc zas pod wlasnym nazwiskiem - skad inad bardziej powazana na zachodzie* o tym pozniej - to dzialanosc gospodarcza ) nie WINNA byc dla mnie czyms w formie zabezpieczenia? Prosze Pani/Pana ... ALE uwzam, iz ... dupa strupa srata tata ALE to nie bardzo sie nadaje ( by hydrauli_ podac tanszego wykonawce. a po prawdzie nie zarobic ). Wprost mowic ze to nie zadzial badz koszta beda ogromne. NIE . Sprzedac bo ON sie 'trzesiec' miec PC jak koledzy badz funfle z netu Dziadek mi mowil. Ja My ( dziadkowie ) wyginiemy, tylko czesc synow przejmie a pozniej ...Jako lepek co ja tam kumalem. Jak to Dziadek. Mial racje. Fachowca w jakiejkolwiek dziedzinie ... Dajcie MI. bo wyszukac to kazdy moze . ze 100 czy 200. Mowie Fachowca ! O tym mowil Dziadek ! Moze i elaborat i tak malo powiedzialem. Same teorie. * Sp zoo / GmbH Spolka to czesto ukrycie wlascicieli. Nie zawsze. U nas nie wiedziec czemu spolki prawa handlowego sa lepie postrzegane a na zachodzie 'firma' pod nazwa np. Johan Mueller z data zalozenia 1975 to COS. Bo? Pan Mueller FIRMUJE SWOIM Nazwiskiem od lat wielu i odpowiada majatkiem Wiem wiem majatek sie wyprowadza. Kto tak robi ? Walki tylko. A ja caly czas mowie o uczciwosci Edytowane 16 Lutego 2013 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zieli 16.02.2013 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Tak czy owak w mordę ma Nowak:D (Czytaj Gołuch) No i znowu bedzie usuwanie postow;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 16.02.2013 01:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Tak czy owak w mordę ma Nowak:D (Czytaj Gołuch) Nie potwierdzam, nie zaprzeczam. i prosze nie wyciagac z tego zadnych wnioskow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.02.2013 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Rozumiem zal Magnolii. Uwierzyl, ze obejrzy swoj domek w kolorowej kamerce. Wszak obiecane mial. Jedynie Pinokio rysuje nosem po sniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 nie zaczynajmy tamtego tematu.lepiej tak.artur czy to tak trudno przyznać że gruntowa jest lepsza od powietrznej?przy okazji -napisz że przepraszasz ze z nas głupków robiłeś jesienią-relację zwykły klient a sprzedawca.pamiętam jak niby przypadkiem gadaliscie tutaj o reklamie na samochodach swojej firmie itptrochę niesmak został- każdy z nas rozumię że praca jest ważna .no i zaczołem-piszę to bo uważam że nagle jakoś tak inaczej się czujesz jakoś bardziej bojowouważam że w twoim domu powietrzna się na 100% sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 magma rację.najpierw niby powietrzna jest supera potem 200 stron czytaj baraniealbo 60 serwisów 300zł co rok i luzikjesli tak to zakładajcie podajniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydraulik_ 16.02.2013 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 magma rację. najpierw niby powietrzna jest super a potem 200 stron czytaj baranie albo 60 serwisów 300zł co rok i luzik jesli tak to zakładajcie podajniki Widać ,że nie czytasz , Żadnych serwisów nie potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.02.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 magma rację. najpierw niby powietrzna jest super a potem 200 stron czytaj baranie albo 60 serwisów 300zł co rok i luzik jesli tak to zakładajcie podajniki znów dyskusja na tym poziomie zamiast 60 serwisów wstaw 60 baranów albo 60 bitew http://www.youtube.com/watch?v=oYcLk89DREc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 pewnie masz racjęja sobie wyrobiłem zdanie moim zdaniem powietrzne można traktować jako ciekawostkęza realnymi cenami , dostępnym i tanim serwisem[chyba niemożliwe]proponuje jeszcze kilka lat poczekaća to że sprzedawca nie może robić po kosztach itp to nie problem klientaon niech patrzy na swó portfel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 16.02.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 pewnie masz rację ja sobie wyrobiłem zdanie moim zdaniem powietrzne można traktować jako ciekawostkę za realnymi cenami , dostępnym i tanim serwisem[chyba niemożliwe] proponuje jeszcze kilka lat poczekać a to że sprzedawca nie może robić po kosztach itp to nie problem klienta on niech patrzy na swó portfel Zerknij sobie na temperatury w mojej okolicy okazuje się że powietrzna "chodzi" średnio na odparowani ok. -8 zimą wiosna i jesienią 0 odparowanie w gruntowej to ok. -5 do -10 http://www.andretti.pl/wxtempdetail.php?year=2012 jak tak czytam to jedyny powód złego działania to chyba skopane instalacje gz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 ? ja jestem laikiem w tych tematach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malux20 16.02.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 każdemu kto sie pyta to mówię że jeżeli do gruntowej wystarczy dopłacić 10 tyś to wolałbym gruntową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 16.02.2013 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Widać ,że nie czytasz , Żadnych serwisów nie potrzeba. Czyli znany tu instalator wydymal 60 osob? No skoro sie chwalil, ze co roku wpadnie 60x300.... Skoro twierdzisz, ze nie trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sSiwy12 16.02.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 p moim zdaniem powietrzne można traktować jako ciekawostkę A moim zdaniem to jest bardzo dobre rozwiązanie alternatywne i nie ciekawostka, tylko sprawdzona w boju "jednostka" źródła ciepła, do ogrzewania domu. Problemem jest to, że na pierwszy rzut oka, jest to "lodówka", którą wstawiamy do domu i chodzi - większość instalatorów w to wierzy, ale w tym przypadku, cudów nie ma. Pozostaje wiara, przerzucana na inwestora. A najbardziej mnie bawi (mnie bawi, ale .....) jak w materiałach firmowych, nasze orły piszą, a "doradcy" powtarzają, że ta PCi zużywa xx mocy. - jak można traktować poważnie taka firmę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts