maras14 08.03.2013 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 witam mam pytanie . Czy ktos ma pompe powietrzna buderus wpl10 -interesuja mnie informacje na temat ustawien i poboru energi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.03.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Sprawdzalem oczywiscie czy twaro czuwa Do Mikiego nie dzwonilem, nie czas jeszcze aczkolwiek kruszy mi sie fundament/postument/to_cos pod pompa ;/ . widac nieco lipne wykonanie. bez ruszania PC ciezko bedzie cos z tym zrobic. Tak czy owak i tak czekam na wiosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 08.03.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 kruszy mi sie fundament/postument/to_cos pod pompa Ale masz pecha, że Cię spotkało 7 plag egipskich, zaczynam się obawiać, że latem jednostka zewnętrzna zapcha się szarańczą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.03.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ale masz pecha, że Cię spotkało 7 plag egipskich, zaczynam się obawiać, że latem jednostka zewnętrzna zapcha się szarańczą... Splynie krwia (to byla pierwsza plaga). Komary sie wkreca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 08.03.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Splynie krwia (to byla pierwsza plaga). Komary sie wkreca. Co tam pierwsza, pierwsze plagi niestety już dawno dopadły pompę Magnolii. Edytowane 8 Marca 2013 przez rwxw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.03.2013 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Ale masz pecha, że Cię spotkało 7 plag egipskich, zaczynam się obawiać, że latem jednostka zewnętrzna zapcha się szarańczą... Modlisz sie aby tak bylo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 08.03.2013 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Nie. Zdecydowanie wolałbym, żeby u Ciebie wszystko działało jak trzeba, ale niestety co chwila jakiś kwiatek wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.03.2013 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Co tam pierwsza, pierwsze plagi niestety już dawno dopadły pompę Magnolii. Moja PC ma sie coraz lepiej i niekoniecznie mam na mysli, iz temp. za oknem wzrosla Edit. No wychodzi ... da rade polapac to wszystko jak mniemam na wiosne i wejsc w nowy sezon jak w IV czesc Wojen Gwiezdnych Jednakowoz, podsumowanie tego sezonu winno tez nie byc parszywe Edytowane 8 Marca 2013 przez Magnolia18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwxw 08.03.2013 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Moja PC ma sie coraz lepiej To dobrze, że udaje się plagi przegonić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.03.2013 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 To dobrze, że udaje się plagi przegonić. Jako swierzak pierwszoroczny nabywam wiedze z pomoca FM ( uklon ) i wraz z nabyta wiedza tudziez korzystajac z podpowiedzi powoli zaczynam moja PC wyprowadzac na droge wlasciwa. Jakkolwiek FM wyglada na 1 rzut oka, bez Was wiele bym nie pobrykal. Jeb, laurka wyszla Ale powaznie, wiele osob bezinteresownie podpowiedzialo mi to i owo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 08.03.2013 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Jako swierzak pierwszoroczny nabywam wiedze z pomoca FM ( uklon ) i wraz z nabyta wiedza tudziez korzystajac z podpowiedzi powoli zaczynam moja PC wyprowadzac na droge wlasciwa. Jakkolwiek FM wyglada na 1 rzut oka, bez Was wiele bym nie pobrykal. Jeb, laurka wyszla Ale powaznie, wiele osob bezinteresownie podpowiedzialo mi to i owo. Czuwaj Magnolia. Dobrze cię czytać w dobrym humorze. Ja sterownika palcem nie tknąłem, na szczęście jakoś hula:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.03.2013 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Alez ja zawsze mam dobry humor, ino czasami jest nieco mniej dobry a czasami barsziej dobry. Moznaby rzec, iz jest gorszejszy badz dobrzejszy a natenczas jest nieco zakrapiony ( heheheh nie tym ) swiadomoscia klienta ... jak to mawial Arturo ? ostrzyzonego ? nie pamietam ale w sensie poki mozna wyssac jestes a pozniej . hulaj dusza a my w krzaki PSCenowo ostrzyzony sie nie czuje, cokolwiek Pyksie i inne Liwki nie powiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.03.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Czuwaj Magnolia. Dobrze cię czytać w dobrym humorze. Ja sterownika palcem nie tknąłem, na szczęście jakoś hula:). To co co burczysz do ... Powiesz w koncu ? Bo chyba nie biega Ci o to Per Pan ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 08.03.2013 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 To co co burczysz do ... Powiesz w koncu ? Bo chyba nie biega Ci o to Per Pan ? Co burczysz? Ja do ciebie mam daleko. Jeszcze nie mieszkam i opalam ekosyfem. Na nikogo nie burczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 08.03.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Co burczysz? Ja do ciebie mam daleko. Jeszcze nie mieszkam i opalam ekosyfem. Na nikogo nie burczę Hmm ekosyfem a TRI 16 ? oswiec mnie bo ja juz glupi jestem Burczenie. Sadzisz, iz ja to robie? TAK. Ale zauwaz jaki jestem w tym dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 09.03.2013 00:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Hmm ekosyfem a TRI 16 ? oswiec mnie bo ja juz glupi jestem Burczenie. Sadzisz, iz ja to robie? TAK. Ale zauwaz jaki jestem w tym dobry Magnolia ...prześpij się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Magnolia ...prześpij się. ale nie z Toba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 09.03.2013 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ale nie z Toba Na tą przypadłość ludzką (i nie tylko) nie jestem uczulony. Do póki...... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 00:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja tak.Ale drazac. Eko i TRi. Zmiana nicka etc. Coz trzeba bys uswiadzczyl tluszcze Swa historia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 09.03.2013 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ja tak. Ale drazac. Eko i TRi. Zmiana nicka etc. Coz trzeba bys uswiadzczyl tluszcze Swa historia ? Myśl Magnolia. Dosyć ci podpowiedziałem. Albo poczekaj. Zaraz ktoś się zorientuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts