Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam!! Chciałabym się zapytać Państwa którzy są z okolic Bielska Białej czy znają Pana Michała Pięknego z Żywca. Ma firmę Ciepły Dom sp. z o o. Zajmuje się pompami ciepła i rekuperacją. Czy ktoś może wie co się z nim dzieje? Chciałabym uzyskać o nim jakieś bliższe informacje bo zdaje mi się że zostałam oszukana ....

Witam!! Chciałabym się zapytać Państwa którzy są z okolic Bielska Białej czy znają Pana Michała Pięknego z Żywca. Ma firmę Ciepły Dom sp. z o o. Zajmuje się pompami ciepła i rekuperacją. Czy ktoś może wie co się z nim dzieje? Chciałabym uzyskać o nim jakieś bliższe informacje bo zdaje mi się że zostałam oszukana ....

Pan Michal Piekny znany jest na forum jako uzytkownik Miki. nie jestes pierwsza osoba ktora czuje sie oszukana. ten watek byl tu poruszany milion razy i pewnego czasu bylo bardzo nerwowo. wiekszosc rzeczy zostalo wyrzucone przez adminow forum z powodow blizej nieznanych. czemu czujesz sie oszukana ?

Napisz w czym problem.

Jeżeli techniczny to może jest możliwość porady.

Buahahha, ostatni widzial Go Arturo ?

Przepraszam za off-top, ale ten częsty błąd językowy tutaj jest szczególnie zabawny. Zaimki typu go, jego, jemu piszemy małą literą, no chyba, że szczególne okoliczności wymagają wykazania szczególnego szacunku (Cześć Ich pamięci) no i zwyczajowo w odniesieniu do Boga.

Pan Michal Piekny znany jest na forum jako uzytkownik Miki. nie jestes pierwsza osoba ktora czuje sie oszukana. ten watek byl tu poruszany milion razy i pewnego czasu bylo bardzo nerwowo. wiekszosc rzeczy zostalo wyrzucone przez adminow forum z powodow blizej nieznanych. czemu czujesz sie oszukana ?

Pan Michał zaczął instalacje wod.kan, co, rekuperacje, pieniądze wziął i pół roku nie można się go doprosić o skończenie. Z nim można budować ale 10 lat... Chyba wyjechał do Kanady jak mówił bo nawet niedawno jego strona zniknęła. http://www.rekuperatory.co. Dużo czytałam na tym forum właśnie o nim i postanowiłam się dowiedzieć zanim go zgłosze do odpowiedniego Urzędu. Szkoda że wcześniej nie wyczytałam zanim się podjął roboty.

Napisz w czym problem.

Jeżeli techniczny to może jest możliwość porady.

Dziękuję za chęci pomocy ale techniczne problemy czyli zrobienie całego ogrzewania centralnego już za mną. Pół roku za późno i tynki poprzemarzały i wiele zniszczeń stało się przez jego nieodpowiedzialność za które płaciłam podwójnie. Pierwsze większą część Jemu za niezrobienie roboty do końca a potem innym fachowcom za naprawę jego błędów.

a która firma robiła ci instalację? (jakie dane masz na fakturze?)

bo wg ostatnich doniesień, niektóre firmy zostały zlikwidowane (chyba rekuperatory.co i alfea chyba też) - został tylko Ciepły Dom sp zoo (ale tego też nie jestem pewien)

A ty wiesz co piszesz???

Bo jak widzę to kreujesz jakieś nowe twory :)

Ani firmy rekuperatory.co ani alfea nigdy nie było ale pewnie lepiej napisać aby nakręcić temat.

Pozdrawiam

Przepraszam za off-top, ale ten częsty błąd językowy tutaj jest szczególnie zabawny. Zaimki typu go, jego, jemu piszemy małą literą, no chyba, że szczególne okoliczności wymagają wykazania szczególnego szacunku (Cześć Ich pamięci) no i zwyczajowo w odniesieniu do Boga.

Alez ja wlasnie darze Go wielkim szacunkiem. Jakby nie bylo dzieki Niemu mam ogrzewanie za fajna cene i nie musze sie babrac z wunglem.