twaro 09.03.2013 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 (edytowane) Ta "tłuszcza" ci zapadła w pamięć... Przepraszam. To nie było do ciebie. Edytowane 9 Marca 2013 przez twaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ja gamon jetem . nie myslea czekac nie lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Ta "tłuszcza" ci zapadła w pamięć... Przepraszam. To nie było do ciebie. Tluszcza w sensie pospolstwo w sensie ogol bez obrazy dla kogo kolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
twaro 09.03.2013 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Boże. Daj na priv. zaufam ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola323 09.03.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam!! Chciałabym się zapytać Państwa którzy są z okolic Bielska Białej czy znają Pana Michała Pięknego z Żywca. Ma firmę Ciepły Dom sp. z o o. Zajmuje się pompami ciepła i rekuperacją. Czy ktoś może wie co się z nim dzieje? Chciałabym uzyskać o nim jakieś bliższe informacje bo zdaje mi się że zostałam oszukana .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 09.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam!! Chciałabym się zapytać Państwa którzy są z okolic Bielska Białej czy znają Pana Michała Pięknego z Żywca. Ma firmę Ciepły Dom sp. z o o. Zajmuje się pompami ciepła i rekuperacją. Czy ktoś może wie co się z nim dzieje? Chciałabym uzyskać o nim jakieś bliższe informacje bo zdaje mi się że zostałam oszukana .... Pan Michal Piekny znany jest na forum jako uzytkownik Miki. nie jestes pierwsza osoba ktora czuje sie oszukana. ten watek byl tu poruszany milion razy i pewnego czasu bylo bardzo nerwowo. wiekszosc rzeczy zostalo wyrzucone przez adminow forum z powodow blizej nieznanych. czemu czujesz sie oszukana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tank102 09.03.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Witam!! Chciałabym się zapytać Państwa którzy są z okolic Bielska Białej czy znają Pana Michała Pięknego z Żywca. Ma firmę Ciepły Dom sp. z o o. Zajmuje się pompami ciepła i rekuperacją. Czy ktoś może wie co się z nim dzieje? Chciałabym uzyskać o nim jakieś bliższe informacje bo zdaje mi się że zostałam oszukana .... Napisz w czym problem. Jeżeli techniczny to może jest możliwość porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Hmm, 4x ten sam post w roznych watkach ?Siewca wichrow ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 09.03.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Hmm, 4x ten sam post w roznych watkach ? Siewca wichrow ? albo ktoś nie lubi jak go się robi w konia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Do czasu jak Pani/Panna czegos konkretnie nie powie to rzucenie takiego txt nie wiele da. Poza tym czy ktos zna? No, ja znam na ten przyklad i co dalej ? aaa doczytalem, czy ktos wie co sie z Nim dzieje ? Hmm ... Buahahha, ostatni widzial Go Arturo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andriuss 09.03.2013 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Buahahha, ostatni widzial Go Arturo ? Przepraszam za off-top, ale ten częsty błąd językowy tutaj jest szczególnie zabawny. Zaimki typu go, jego, jemu piszemy małą literą, no chyba, że szczególne okoliczności wymagają wykazania szczególnego szacunku (Cześć Ich pamięci) no i zwyczajowo w odniesieniu do Boga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola323 09.03.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Pan Michal Piekny znany jest na forum jako uzytkownik Miki. nie jestes pierwsza osoba ktora czuje sie oszukana. ten watek byl tu poruszany milion razy i pewnego czasu bylo bardzo nerwowo. wiekszosc rzeczy zostalo wyrzucone przez adminow forum z powodow blizej nieznanych. czemu czujesz sie oszukana ? Pan Michał zaczął instalacje wod.kan, co, rekuperacje, pieniądze wziął i pół roku nie można się go doprosić o skończenie. Z nim można budować ale 10 lat... Chyba wyjechał do Kanady jak mówił bo nawet niedawno jego strona zniknęła. http://www.rekuperatory.co. Dużo czytałam na tym forum właśnie o nim i postanowiłam się dowiedzieć zanim go zgłosze do odpowiedniego Urzędu. Szkoda że wcześniej nie wyczytałam zanim się podjął roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nikola323 09.03.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Napisz w czym problem. Jeżeli techniczny to może jest możliwość porady. Dziękuję za chęci pomocy ale techniczne problemy czyli zrobienie całego ogrzewania centralnego już za mną. Pół roku za późno i tynki poprzemarzały i wiele zniszczeń stało się przez jego nieodpowiedzialność za które płaciłam podwójnie. Pierwsze większą część Jemu za niezrobienie roboty do końca a potem innym fachowcom za naprawę jego błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.03.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Rece opadaja, szczerze wspolczuje. Chyba nadszedl czas zglosic sie do odpowiedniego urzedu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.03.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 a która firma robiła ci instalację? (jakie dane masz na fakturze?) bo wg ostatnich doniesień, niektóre firmy zostały zlikwidowane (chyba rekuperatory.co i alfea chyba też) - został tylko Ciepły Dom sp zoo (ale tego też nie jestem pewien) A ty wiesz co piszesz??? Bo jak widzę to kreujesz jakieś nowe twory Ani firmy rekuperatory.co ani alfea nigdy nie było ale pewnie lepiej napisać aby nakręcić temat. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 09.03.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Przepraszam za off-top, ale ten częsty błąd językowy tutaj jest szczególnie zabawny. Zaimki typu go, jego, jemu piszemy małą literą, no chyba, że szczególne okoliczności wymagają wykazania szczególnego szacunku (Cześć Ich pamięci) no i zwyczajowo w odniesieniu do Boga. Alez ja wlasnie darze Go wielkim szacunkiem. Jakby nie bylo dzieki Niemu mam ogrzewanie za fajna cene i nie musze sie babrac z wunglem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 09.03.2013 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 no to moze Panie Michale wyjasni Pan czemu instalacja Pani Nikoli jest nieskonczona i kobita szuka tutaj pomocy bo Pana sie nie moze doprosic o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.03.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 no to moze Panie Michale wyjasni Pan czemu instalacja Pani Nikoli jest nieskonczona i kobita szuka tutaj pomocy bo Pana sie nie moze doprosic o pomoc? To proszę przeczytać moje wyjaśnienie. na innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.03.2013 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 tak zaprzeczę proszę Pana.firma najpierw była jedna która potem przeszła w spółkę.proponuję zapoznać się z umową spółki w której są informację dotyczące tego ale najłatwiej powiedzieć że to przekręt bo zrobiliśmy sp. z o.o.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 09.03.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 ale kto komu broni to wpisał piotrek42 z Naszych dom internetowych więc wpływu żadnego nie mam że ktoś tak wpisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts