zet1977 09.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Panie Michale Piękny z byłej firmy ST 24, a obecnej Ciepły Dom, w dalszym ciągu czekam na projekt WM za który zapłaciłem w maju 2012 r. oraz na zwrot kary umownej.Ile można czekać ?????????????????? Nie jestem w stanie dalej iść z pracami !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.05.2013 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) Panie Michale Piękny z byłej firmy ST 24, a obecnej Ciepły Dom, w dalszym ciągu czekam na projekt WM za który zapłaciłem w maju 2012 r. oraz na zwrot kary umownej. Ile można czekać ?????????????????? Nie jestem w stanie dalej iść z pracami !!! Niestety nie jestes jedyny, ktory boryka sie z takim problemem. Proponuje znalezc innego instalatora gdyz ten jest "zbyt zajety". Przykre ale prawdziwe. Edytowane 9 Maja 2013 przez Tomaszs131 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zet1977 09.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Proponuje znalezc innego instalatora gdyz ten jest "zbyt zajety". Przykre ale prawdziwe. Nie oczekuję, że ten kto rozpoczął "dzieło" je dokończy i wiem o tym doskonale od końca tamtego roku. Nawet bym nie chciał. Chodzi mi o zobowiązania, które ktoś dotrzymuje albo nie, czyli projekt i zwrot kary umownej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.05.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Nie oczekuję, że ten kto rozpoczął "dzieło" je dokończy i wiem o tym doskonale od końca tamtego roku. Nawet bym nie chciał. Chodzi mi o zobowiązania, które ktoś dotrzymuje albo nie, czyli projekt i zwrot kary umownej. Nie jestem pewny czy latwo Ci bedzie w tym przypadku cos wyegzekwowac. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 09.05.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 zet1977 wszelkie roszczenia powinienes kierowac do pani prezes- p Michala malzonki. On sam wspomnial kiedys, ze nie jest juz pracownikiem firmy "Cieply dom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 10.05.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Przypominam państwu Pięknym o zwrocie 2000zł. przeoczonej przez nich zaliczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 10.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 tyrman daj spokój, on już napisał, że na wiosnę potrzebna mu jest kasa - odezwij się latem to może odda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 10.05.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Ja MAM karte podbita w sensie ze serwis ( ? ) odbyty .. i jako CD.Arturo, prezesie ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Arturo72 10.05.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 (edytowane) Ja MAM karte podbita w sensie ze serwis ( ? ) odbyty .. i jako CD. Arturo, prezesie ... ? Nie jarzę o co biega ? Czyżbyś miał wirtualną pogawędkę ? Bo ja wadliwego czujnika zasobnika cwu nie mam dalej wymienionego...a z Gliwic do Gliwic jest bardzo daleko a z tego co Michał mówił,nowy czujnik był już u niego na stanie Edytowane 10 Maja 2013 przez Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 10.05.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Co za szopka, gdzie ja jestem?...a jutro wszystko zniknie, ...temat zablokują,...kogoś zbanują....itd...itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 10.05.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Co za szopka, gdzie ja jestem? ...a jutro wszystko zniknie, ...temat zablokują, ...kogoś zbanują.... itd...itp... Każdy ma prawo do rzetelnej i PRAWDZIWEJ informacji. Akurat na tym forum przekłada się to często na wydanie ciężko zarobionych pieniędzy. Dane, które wkleiłem są ogólnie dostępne w internecie. Wcześniej podał je Ssiwy12, który za to został zbanowany. Nie są to żadne insynuacje, oszczerstwa ani pomówienia. Informacje są udostępnione przez organy państwowe. Brzydzę się kłamstwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 10.05.2013 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 z Gliwic do Gliwic jest bardzo daleko a z tego co Michał mówił,nowy czujnik był już u niego na stanie Jeżeli sam zarejestrował nową firmę w Inowrocławiu, na co wszystko wskazuje to Arturze będziesz miał problem. No, zostaje jeszcze wysyłka Pocztą Polską i sam wymienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 10.05.2013 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Tego pana szukajcie teraz w Inowrocławiu: MICHAŁ PIĘKNY REKUPERATORY POMORZE "TM OLSZTYN" NIP: 5562182227, REGON: 340207835 2013-04-22 13:42:11 Założenie działalności gospodarczej 000648487/2013 Urząd Miasta Inowrocław Dane są z internetu. Czy Redakcja to skasuje? Nie powinna, nic zlego w tym nie widze. Przeciez powyzsze informacje sa ogolno dostepne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.05.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Oskarżacie, macie rację w sporze z wykonawcą i sprzedawcą? Nie przesądzamy tego, tylko jeśli racje są po Waszej stronie, prosimy udać się do sądu. Nie możemy dopuścić do insynuacji, prześladowania, nadużyć na forum. Od wielu miesięcy kolejny temat zmienia się w rynsztok. Wiele ostrzeżeń na forum w tej sprawie już jest i pozostanie. Apelujemy, sprawiedliwości szukajcie w sądzie, nie wymierzajcie jej na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.05.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 W sądzie ostrzeżeń przed nieuczciwymi wykonawcami, dostawcami i usługodawcami raczej forumowicze nie usłyszą. Tam będzie to albo korzystny, albo niekorzystny wyrok. Wg mnie bierzecie udział we prowadzaniu w bagno przyszłych potencjalnych klientów tego pana. Wycinacie i krzywdzicie też ludzi, którzy ukazali mechanizm działania tego krystalicznie czystego osobnika. To dzięki temu forum "złapał" klientów i nie wiem czemu tutaj nie pozwalacie tym klientom prowadzić z nim rozmowy? Zazwyczaj są to prośby o zwrot zaliczki, serwis, dotrzymanie słowa lub umowy. Reszta to faktycznie efekt braku cierpliwości, ale czemu znajdujecie zrozumienie dla gościa o dwóch nazwiskach i kilku firmach na przełomie ostatnich lat, a nie potraficie tego samego zrobić wobec poszkodowanych, naciągniętych, niezadowolonych? Reklam nie wykupią, to fakt, ale chyba nie tylko na nich się opiera idea istnienia tego portalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 11.05.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 I jeszcze jedno pytanie. Kto i za co dał mu tytuł "Forumowicz wielki sercem"?Taki tytuł przy profilu to niezła reklama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.05.2013 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Drodzy Forumowicze, nie pozwólcie psuć forum w imię wymierzania sprawiedliwości na własną rękę - na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.05.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Hmmm.... niektórzy próbowali naprawiać. Nie ma ich. Ten system jest zły, redakcjo. Wy nie macie obaw, że za chwilę pojawi się ktoś z płatnym profilem i będzie replay? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 11.05.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Hmmm.... niektórzy próbowali naprawiać. Nie ma ich. Ten system jest zły, redakcjo. Wy nie macie obaw, że za chwilę pojawi się ktoś z płatnym profilem i będzie replay? To są wyłącznie insynuacje, płatny profil nie ma tu nic do rzeczy. Jeśli Pan byłby w roli człowieka osaczonego, też dostałby Pan naszą pomoc. Powtarzamy: ma Pan zarzuty, czas na działanie zgodnie z prawem. Na forum oskarżenia powielane po wielokroć zamieniają się w nagonkę i oszczerstwa. Po wielu miesiącach mówimy: STOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
compi 11.05.2013 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Z faktami bym nie dyskutował. Kto go osaczył? Konkurencja w całej Polsce czy ludzie domagający się rzetelności i dotrzymania danego słowa? Napiszcie że wizerunek forum cierpi gdy pojawiają się przykre dyskusje i z tego powodu zostają z automatu moderowane. Będzie to przynajmniej jakaś obowiązująca zasada Z mojej strony to tyle. Szkoda mi ludzi i zastanawiam się czy, jeśli trafię tu kiedyś z niewygodnymi dla kogoś pytaniami, to nie zostanę zbanowany. Jeśli tniecie to tnijcie wszystkich łącznie z głównym zainteresowanym. Inaczej sami stajecie się sędziami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts