Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Pompy ciepła powietrze woda

hydraulik_

Recommended Posts

Tych co kupuja PC via Murator moze tak... Ale na dzien dzisiejszy wszyscy chyba wiedza z kim maja do czynienia lub i nie, czy potrzebuja zapewnien bo innych instalatorow nie ma a przed tym trzeba ostrzegac w KILKU watkach?

No to jest temat na lata do przodu

Nie wiem, ale mnogość wątków to chyba efekt cięć redakcji i przekonania samiwieciekogo o normalności takiej sytuacji.

• Odpowiedzi 18,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malux20

1045

• miki121

1020

• Pyxis

1002

• hydraulik_

766

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Czyli twierdzisz, że osoby które cię grzecznie proszą to o zaległe pieniądze czy o niewykonane usługi zwyczajnie kłamią? Jaki mają w tym cel? A ty oczywiście biedny i niewinny?

Od początku miałem do ciebie podejrzenia. Jako jedyny śmiałem się tobie przeciwstawić, za co oberwałem z wielu stron. Czas pokazał, że to ja miałem racje.

Dam ci dobrą radę. Jeden niezadowolony klient to gorsze od 100 zadowolonych. Pamiętaj o tym.

Ureguluj wszystkie zaległe sprawy, POPROŚ żeby poszczególni forumowicze to potwierdzili i zacznij od początku. Tym razem nie chochlą a łyżeczką. Tak dalej zajedziesz.

A teraz kilka faktów z uczciwości Arturo72:

1. Kiedy powstała spółka Artur72 chciał działać na forum jako zadowolony klient i naganiać klientów.

Nie zgodziłem się na to bo uważałem to za chamstwo i osobiście stworzyłem mu konto ArturWi;

2. Artur był wielokrotnie na budowach klientów z którymi prowadził korespondencje na forum nie przyznając się że on to Arturo72 na forum:

np. rewo66 a chyba nawet i Twaro;

Masz nam tutaj coś do powiedzenia Arturku?

Oj, to chyba nie ta akcja była, coś chyba było z jakimiś dzieciakami ( nie pamiętam dokładnie co to było). A co do równości firm to masz rację - jeżdżą ludzie teraz po jareko i nikt ich nie banuje, nie zamyka wątków etc. Ale na ten temat nie wypowiadam się bo myślę że redakcja wie więcej i dlatego tak działa ( jest też taka partia która wie ale nie powie chyba że w odpowiednim czasie:( )

Witam.

Moglbym prosic o przytoczenie linku dotyczacego jareko?

Z gory dziekuje.

Czy możecie się obrzucać błotem na prywatnych skrzynkach?

Jeżeli macie jeszcze za grosz honoru to obydwoje powinniście zaprzestać udzielania się na tym forum. Obydwoje jesteście na nim skończeni. Za jednym i drugim smród się będzie ciągnął na wieki wieków, amen

Pomijając to, że obydwoje dostaliście bany i nawet się nie kryjecie, że występujecie pod innymi nickami... Dno!