compi 12.05.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Tych co kupuja PC via Murator moze tak... Ale na dzien dzisiejszy wszyscy chyba wiedza z kim maja do czynienia lub i nie, czy potrzebuja zapewnien bo innych instalatorow nie ma a przed tym trzeba ostrzegac w KILKU watkach? No to jest temat na lata do przodu Nie wiem, ale mnogość wątków to chyba efekt cięć redakcji i przekonania samiwieciekogo o normalności takiej sytuacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Ale kabaret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Szczerze mówiąc nie rozumiem tych dopisków. A ja nie rozumiem, dlaczego zawsze za sobą zostawiasz zgliszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Czyli twierdzisz, że osoby które cię grzecznie proszą to o zaległe pieniądze czy o niewykonane usługi zwyczajnie kłamią? Jaki mają w tym cel? A ty oczywiście biedny i niewinny?Od początku miałem do ciebie podejrzenia. Jako jedyny śmiałem się tobie przeciwstawić, za co oberwałem z wielu stron. Czas pokazał, że to ja miałem racje.Dam ci dobrą radę. Jeden niezadowolony klient to gorsze od 100 zadowolonych. Pamiętaj o tym.Ureguluj wszystkie zaległe sprawy, POPROŚ żeby poszczególni forumowicze to potwierdzili i zacznij od początku. Tym razem nie chochlą a łyżeczką. Tak dalej zajedziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiekny1 12.05.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 I tak robię. Powoli załatwiam ale pamiętaj że muszę to rozegrać według kalendarza. I nieraz coś się przedłuża.Bo ja też czekam na kasę za zrobioną robotę.Proszę o kontakt w kwestii wszystkiego telefonicznie pod numerem 788 886488 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 no to szykuje się nowa jazda trzeba szybko czytać bo będą kasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 No mówię że kabaret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 A teraz kilka faktów z uczciwości Arturo72: 1. Kiedy powstała spółka Artur72 chciał działać na forum jako zadowolony klient i naganiać klientów. Nie zgodziłem się na to bo uważałem to za chamstwo i osobiście stworzyłem mu konto ArturWi; 2. Artur był wielokrotnie na budowach klientów z którymi prowadził korespondencje na forum nie przyznając się że on to Arturo72 na forum: np. rewo66 a chyba nawet i Twaro; Masz nam tutaj coś do powiedzenia Arturku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.05.2013 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Oj, to chyba nie ta akcja była, coś chyba było z jakimiś dzieciakami ( nie pamiętam dokładnie co to było). A co do równości firm to masz rację - jeżdżą ludzie teraz po jareko i nikt ich nie banuje, nie zamyka wątków etc. Ale na ten temat nie wypowiadam się bo myślę że redakcja wie więcej i dlatego tak działa ( jest też taka partia która wie ale nie powie chyba że w odpowiednim czasie:( ) Witam. Moglbym prosic o przytoczenie linku dotyczacego jareko? Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 12.05.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Witam. Moglbym prosic o przytoczenie linku dotyczacego jareko? Z gory dziekuje. http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209822-Promocje-u-Jareko-przestrzegam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 co do faktur po wykonaniu usługi jest 7 dni na wystawienie faktury obowiązkowo jak nie to oszukujesz na podatkach a to w PL bardzo źle się kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 A ostatni hit Arturo72 że podpisze mi aneksy na montaż pompy jak umoze jego udziały poprzez ich wykupienie ich. Inaczej tego nie zrobi. Jest takie przysłowie o kosie i kamieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 tylko który to kosa a który kamień albo który leoncio a który isaura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michał-syn Arturo72 12.05.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Dziekuję za uwagę i już nie wciskam się synowi A sąd osądzi. Edytowane 12 Maja 2013 przez Michał-syn Arturo72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiekny1 12.05.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Oft Edytowane 12 Maja 2013 przez mpiekny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Czy możecie się obrzucać błotem na prywatnych skrzynkach?Jeżeli macie jeszcze za grosz honoru to obydwoje powinniście zaprzestać udzielania się na tym forum. Obydwoje jesteście na nim skończeni. Za jednym i drugim smród się będzie ciągnął na wieki wieków, amen Pomijając to, że obydwoje dostaliście bany i nawet się nie kryjecie, że występujecie pod innymi nickami... Dno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 12.05.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Panowie mpiekny i Arturo72 proszę załatwiać swoje osobiste sprawy poza forum muratora ( przepraszam ale gdzie jest admin ?????? ). Co mnie obchodzą jako użytkownika forum wasze relacje ( a raczej kłótnie ) biznesowe ?? :spam::spam::spam::spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiekny1 12.05.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 (edytowane) Masz rację.Przepraszam.Niepotrzebnie dałem się sprowokować. Wszystko z kłótni wykasowałem.Co do postów Arturka to napisałem że proszę o usunięcie głupiej pyskówki ale nie odpowiedział. Edytowane 12 Maja 2013 przez mpiekny1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 to bardzo pouczająca lektura dla przyszłych inwestorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 12.05.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Proponuje ignorować panów Arturo72 jak i mpieknego na forum Muratora w jakiejkolwiek postaci i niku się objawią. :P:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts