dupcz 12.05.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Piękny a ty płacisz alimenty szubrawcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Piękny a ty płacisz alimenty szubrawcu? Ja cię pier.... Co to nas kułerwa obchodzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mpiekny1 12.05.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 No fakt nawet nie wiem za kogo:) Bo dzieci to ja nie mam Ale widać że atak z każdej strony jest dobry - cel prosty zniszczyć, zrównać i pozostać anonimowym. Coraz bardziej wierze w to co pisał gall. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 12.05.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Hallo , halo admin ??? :spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam::spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.05.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 A mowily jaskolki, ze nie dobre sa spolki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Normalnie "Polanka de lux" A "Agent COP 001" okazal sie... faktycznie agentem W pale sie te posty nie mieszcza.... W tym watku chciał być agentem ale miki mu nie pozwolił (podobno bo już wykasowane) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zigobar 12.05.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Lato idzie, chyba też wezmę sobie sam jakiś czas odpoczynku od muratora. A może i na stałe. To nie są dobre wieści dla szukających fachowej porady. Fachowców tutaj jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zigobar 12.05.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 nieprzyjemnie się tu zrobiło, atmosfera gęsta i nieświeża. Jednym słowem: śmierdzi. Ci, którym to zawdzięczamy - zbiorą co posiali. U niektórych żniwa już ruszyły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 12.05.2013 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Przeczytajcie posty powyżej i już szanowni Forumowicze będziecie wiedzieli dlaczego po wielu miesiącach psucia forum mówimy dość - brudy wylewajcie poza forum, a kto czuje się oszukany przez forumowicza mpiekny1 niech wreszcie idzie do sądu. To co się tutaj dzieje - jest nikczemne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 12.05.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Przeczytajcie posty powyżej i już szanowni Forumowicze będziecie wiedzieli dlaczego po wielu miesiącach psucia forum mówimy dość - brudy wylewajcie poza forum, a kto czuje się oszukany przez forumowicza mpiekny1 niech wreszcie idzie do sądu. To co się tutaj dzieje - jest nikczemne. A mnie ominęła lektura tego "pięknego" mordobicia Swoją drogą trzeba uważać na marketing szeptany. Ja nie skorzystałem z usług żadnej firmy z tego forum ale nie raz wstawiałem się za Arturo w różnych dyskusjach. Nawet uwierzyłem, że jakoś tam tę PCI za 16 tys załatwił sobie legalnie ale że naciągał biednych ludzi podajac się za zadowolonego klienta to świadczy o jego etyce i etyce prowadzenia biznesu. W głowie mi się nie mieści ... oj Arturo zawiodłem się na Tobie. A do Redakcji ... forum muratora jest niesamowicie opiniotwórczym portalem. Wydaje mi się, że trzeba by przemyśleć kwestie reklamodawców i firm promujących swoje usługi. Albo się reklamujemy albo wymieniamy doświadczenia. Niestety można zbanować tylko nick a już człowieka nie więc nei raz takie sytuacje mogą się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magnolia18 12.05.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 To gdzie sie przenosimy?? TY? na onet idz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 12.05.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Przeczytajcie posty powyżej i już szanowni Forumowicze będziecie wiedzieli dlaczego po wielu miesiącach psucia forum mówimy dość - brudy wylewajcie poza forum, a kto czuje się oszukany przez forumowicza mpiekny1 niech wreszcie idzie do sądu. To co się tutaj dzieje - jest nikczemne. A gdzie był szanowny admin gdy koledzy mpiękny i arturo72 obrzucali się g...em ?????? Jeszcze raz dla dobra tego forum proszę o zbanowanie w/w kolegów do czasu aż zrozumieją do czego służy w/w forum - bo na pewno nie do wylewania na siebie nawzajem publicznie pomyj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 A mnie ominęła lektura tego "pięknego" mordobicia Swoją drogą trzeba uważać na marketing szeptany. Ja nie skorzystałem z usług żadnej firmy z tego forum ale nie raz wstawiałem się za Arturo w różnych dyskusjach. Nawet uwierzyłem, że jakoś tam tę PCI za 16 tys załatwił sobie legalnie ale że naciągał biednych ludzi podajac się za zadowolonego klienta to świadczy o jego etyce i etyce prowadzenia biznesu. W głowie mi się nie mieści ... oj Arturo zawiodłem się na Tobie. A do Redakcji ... forum muratora jest niesamowicie opiniotwórczym portalem. Wydaje mi się, że trzeba by przemyśleć kwestie reklamodawców i firm promujących swoje usługi. Albo się reklamujemy albo wymieniamy doświadczenia. Niestety można zbanować tylko nick a już człowieka nie więc nei raz takie sytuacje mogą się pojawić. Mordobicie było niezłe ale przy okazji wyszło szydło z worka na temat gościa który darł japę np. żeby mnie zbanować bo jestem naganiaczem. Taka już "etyka" tego forum należy udawać zadowolonych klientów to jest ok. bo jak ktoś przyzna że coś instaluje to zaraz jest naganiaczem i nie może mieć opinii. Tylko pan A zapomniał że niektórzy odpowiadają za swoje dokonania i nie muszą zmieniać tożsamości zamykać spółek itd. oraz sprzedają swoim klientom takie produkty z którymi nie maja kłopotów bo nie warto poświęcać czasu na reklamacje jak można robić nowe instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Taka już "etyka" tego forum należy udawać zadowolonych klientów to jest ok. bo jak ktoś przyzna że coś instaluje to zaraz jest naganiaczem i nie może mieć opinii. Nie przesadzaj. Jest kilku instalatorów chociażby w tym temacie, którzy dzielą się zupełnie bezinteresownie swoją wiedzą i nikt nie ma do nich żadnych pretensji. Nie piszą ciągle np. że są ze Śląska i ze względu na szkody górnicze w Polsce należy tylko i wyłącznie stosować pompy powietrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Nie przesadzaj. Jest kilku instalatorów chociażby w tym temacie, którzy dzielą się zupełnie bezinteresownie swoją wiedzą i nikt nie ma do nich żadnych pretensji. Nie piszą ciągle np. że są ze Śląska i ze względu na szkody górnicze w Polsce należy tylko i wyłącznie stosować pompy powietrzne. czy powietrzna czy gruntowa to decyzja inwestora budynki ludzie budują coraz "lepsze" i powietrzne też coraz lepsze ale nikt nikomu nie zabrania pakować 10 15 tyś w odwiert i oszczędzać 600zł/rok to indywidualna decyzja inwestora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 12.05.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 czy powietrzna czy gruntowa to decyzja inwestora budynki ludzie budują coraz "lepsze" i powietrzne też coraz lepsze ale nikt nikomu nie zabrania pakować 10 15 tyś w odwiert i oszczędzać 600zł/rok to indywidualna decyzja inwestora Tysięczny raz powtarzasz swoje bzdury. Pompa gruntowa często jest tańsza od powietrznej!!! Ja i kilku innych forumowiczów jesteśmy tego dobitnym przykładem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Tysięczny raz powtarzasz swoje bzdury. Pompa gruntowa często jest tańsza od powietrznej!!! Ja i kilku innych forumowiczów jesteśmy tego dobitnym przykładem. Ty swoje powtarzasz 12 tysięcy razy widać 12 razy więcej w to wierzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkm silesia 12.05.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 No wlasnie co z tymi 3m min w instalacji ? A masz mniej niż 3m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 12.05.2013 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Tez jestem ciekaw? W watku pozostalo nie wielu instalatorow i trzeba zasiegac jezyka puki jeszcze jacys sa.Mam tylko nadzieje, ze Wihajster przemysli swoja decyzje i jak sie troche uspokoi. na FM to wroci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 12.05.2013 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Truizm powtórzę ale co tam. Nie da się rozpatrywać pytania czy lepsza jest PC PW czy PC GW bez analizy konkretnej sytuacji tj. zapotrzebowania na CO i CWU, lokalizacji domu ( np. Wrocław czy Białystok ) , możliwości położenia ( wielkość i zagospodarowanie działki ) i cenę dolnego żródła itp. itd. A kolegów z PC GW którzy tak kategorycznie udowadniają nam jacy to są mądrzy i przewidujący bo wybrali jedyne słuszne rozwiązanie uprzejmie proszę odrobinę refleksji ( bo znaczna część z ich wypowiedzi jest po prostu śmieszna i przypomina małego Kazia który w przedszkolu chwali się że ma dłuższego ... ) Jeszcze raz proszę koledzy z PC GW nie traktujcie wszystkich użytkowników PC PW jak skończonych kretynów którym nie dane było doznać objawienia i nie wybrali jedynej prawdziwej PC tj. PC GW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts