mar1973 28.02.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Zmiany o których piszesz dotyczą wszystkich pomp, pompy "tylko grzanie" dostępne do wyczerpania zapasów. No i nowe pompy obiegowe w klasie A witam czy wszystkich to nie wiem, na pewno nowych 2 wentylatorowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 28.02.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Czy cena "zwyklych" pomp panasonic 400V zmieni sie jakos znaczaco? rozumiem ze wszystkie nowe 9KW 400V bede mialy juz funkcje chlodzenia w standardzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 28.02.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Czy cena "zwyklych" pomp panasonic 400V zmieni sie jakos znaczaco? rozumiem ze wszystkie nowe 9KW 400V bede mialy juz funkcje chlodzenia w standardzie ? Nie radziłbym liczyć, ze potanieją Niestety Panasy wraz z popytem na nie ciągle drożeją: Ja też czekałem pół roku, aż T-cap potanieje, ale nie chciał i w rezultacie zapłaciłem drożej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.02.2014 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 To kiedy w końcu stanieją do poziomu lodówek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 28.02.2014 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 Z pewnością wtedy, gdy samochody potanieją do obecnego poziomu cen motorowerów. Ale jakoś nie chcą, mimo że wiele firm je produkuje i konkurencja ogromna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fcb 28.02.2014 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2014 nie licze ze bede tansze, tylko sie pytam o nowe pompy panasonic, ktore maja wyjsc w tym roku. czy wszystkie bede w funkcja chlodzenia za podobna cene co w zeszlym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 01.03.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Juz stanialy , ba sa nawet tansze od lodowek http://most-expensive.com/refrigerator Jak kupowałem swoją lodówkę 4 lata temu to też była droższa od Juli:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
map78 01.03.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 No ale Jula to taka PC ... Nie do konca Sa jednak i ci zadowoleni Nie wiem... Nie skusilbym sie Do końca, czy nie - jest w cenie Meetinga, a tego już zadowolonych użytkowników nie brakuje;) Ale co innego mnie zastanowiło - jak kupowałem ok 4 lata temu lodówkę SbS to płaciłem 7400zł (okazyjnie), a teraz tego typu lodówki kosztują ok 4 tys. - czyli sporo potaniały, a te cholerne PCi zamiast pójść tym śladem od tamtego czasu tylko drożeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.03.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2014 Ale co innego mnie zastanowiło - jak kupowałem ok 4 lata temu lodówkę SbS to płaciłem 7400zł (okazyjnie), a teraz tego typu lodówki kosztują ok 4 tys. - czyli sporo potaniały, a te cholerne PCi zamiast pójść tym śladem od tamtego czasu tylko drożeją Ale może twoja dłużej popracuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 02.03.2014 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Zawsze jest tak że Moje 22C wewnątrz jest cieplejsze niż 22C u oponenta w dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 02.03.2014 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Koledzy korzystający z gazu - finansujemy agresję na Ukrainę . Niestety jeżdżąc autem też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 02.03.2014 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 LUKOIL:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 02.03.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Proponuję do czasu wyjaśnienia sytuacji na Krymie bojkot LUKOILA - nie musimy napełniać kabzy komuś kto chce znowu nas traktować jak 17 republikę. PUTIN won z Ukrainy. ( i najlepiej z Rosji też won ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 02.03.2014 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Widze duza klase w politycznych negocjacjach z mocarstwem z za miedzy. Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 02.03.2014 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Negocjować to można z kimś kto uznaje twoją podmiotowość a nie bandytą dla którego największym nieszczęściem XXego wieku był rozpad ZSSR. Bojkot ekonomiczny , bojkot paraolimpiady itp. itd. to coś co może Rosję zaboleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 02.03.2014 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Hm... Benzyna z BP nie koniecznie z UK, SHELL z Hollandii czy Statoil z Norwegi. Orlen... z Polskich zloz ropy... Nie wiem jaki % paliwa w PL to ruska ropa... Ale napewno nie tylko Lukoil Ale chodzi o gest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fachman19 02.03.2014 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 Negocjować to można z kimś kto uznaje twoją podmiotowość a nie bandytą dla którego największym nieszczęściem XXego wieku był rozpad ZSSR. Bojkot ekonomiczny , bojkot paraolimpiady itp. itd. to coś co może Rosję zaboleć. ich nie zaboli ,ale ja będę się lepiej czuł. Nie przykładajmy ręki do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 02.03.2014 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 kup indukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.03.2014 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 A daje takie same zyski bytowe... I kiedy sie zwroci ? Raz ugotuj wodę na herbatę to się zakochasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
santoszwp.pl 02.03.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2014 A daje takie same zyski bytowe... I kiedy sie zwroci ? ona nie ma sie zwrócić - masz zrobić na złość rosjanom:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts