Hydraulik 16.01.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 (edytowane) Właśnie dowiedziałem się że odszedł Grzegorz Otwinowski świetny fotograf robiący zdjęcia między innymi dla Muratora, Ładnego Domu i wielu innych. W Muratorze Grzegorza zdjęcia są sygnowane pseudonimem Wiktor Greg Miałem okazję przez długie trzy lata pracować razem na Waszych budowach, spędzaliśmy dużo czasu razem, chętnie dzielił się swoją wiedzą w dziedzinie fotografii, jeszcze 31.12. 2010 dostałem od Grzegorza ostatnia wiadomość a ostatnie słowo było do usłyszenia niestety ..........To dzięki niemu prawie w każdym Muratorze mogę oglądać swoje prace, i jeszcze długa będą się ukazywać ale już nigdy nie odpisze mi na e-maila Wyrazy szczerego współczucia rodzinie i żonie Julicie Edytowane 16 Stycznia 2011 przez niezły błąd w nazwisku w tytule powinno byc Otwinowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.01.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2011 http://kulturalne.org.pl/upload/znicz2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 17.01.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 swoja drogą zawsze zastanawiałem sie kim jest Pan Greg. Jakos tak byłem swięcie przekonany ze to instalator który robi zdjęcia swoich prac i podsyła do muratora. No to dowiedziałem się. Szkoda że tak. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts