Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grzejniki Stelrad - opinie

ayk

Recommended Posts

Jedna z firm branych przezemnie pod uwagę jako wykonawca ogrzewania gazowego proponuje mi grzejniki firmy Stelrad. Przejrzałem 30 stron forum wstecz i cały czas czytam :Brugman, Purmo a o Stelrad nic. Czy są to dobre grzejniki? Proszę o opinię.

kupiłem jeden na próbę,

bo oprócz podłogówki, chce aby "bujało się" również c.o. zanim zainstaluję pozostałe grzejniki.

Pożyjemy - zobaczymy.

w hurtowni, w której kupowałem na pytanie o dobre grzejniki polecono mi właśnie te. Na pytanie czemu takie drogie ( sprawdzałem ceny innych ) - odp. "bo to Stelrad".

Oprócz zasłyszanych i często czytanych nazw, też nie znam się na tym.

Cz.

• 8 months później...
Czy naprawdę warto inwestować w Stelrady? Czy nie można kupić czegoś równie dobrego za niższą cenę? W firmie która robila mi Co polecono mi je i powiedziano, ze najlepsze.

Jakie sa Wasze opinie?

moim zdaniem Stelrady sa porównywalne z Kermi

a cena ? kwestia negocjacji ... dostałem spory upust

jesli chodzi o estetyke - bez zarzutu

natomiast eksploatowane jeszcze nie były - tu nie pomoge :(

Pracują dopiero od 2ch miesięcy, polecił mi je znajomy - jakość wykonania bdb - jak dla mnie super! Rabat też dostałam spory!

Mnie potrzeba 8, w tym 6 duzych. Firma daje mi 25% rabatu. To duzo czy malo Waszym zdaniem? Wiem, ze firma firmie nie równa i regiony tez, ale moze pozwoli to na zorientowanie sie sprawie...

Pzdr

• 6 years później...

BASTUS2 jeśli chodzi o rabat to kwestia punktu odniesienia, u mnie grzejniki STELRAD przy zakupach na domek dajemy na 40% rabacie od cen katalogowych.

Jeśli chodzi o jakość to naprawdę grzejniki na najlepszym poziomie, PURMO to najlepiej wypromowany grzejnik ale i cena nie zostaje w tyle, wg mnie Stelrad to najlepszy wybór jeśli chodzi od kryterium ceny do jakości.