ayk 24.02.2004 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Jedna z firm branych przezemnie pod uwagę jako wykonawca ogrzewania gazowego proponuje mi grzejniki firmy Stelrad. Przejrzałem 30 stron forum wstecz i cały czas czytam :Brugman, Purmo a o Stelrad nic. Czy są to dobre grzejniki? Proszę o opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.02.2004 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 kupiłem jeden na próbę,bo oprócz podłogówki, chce aby "bujało się" również c.o. zanim zainstaluję pozostałe grzejniki. Pożyjemy - zobaczymy. w hurtowni, w której kupowałem na pytanie o dobre grzejniki polecono mi właśnie te. Na pytanie czemu takie drogie ( sprawdzałem ceny innych ) - odp. "bo to Stelrad". Oprócz zasłyszanych i często czytanych nazw, też nie znam się na tym. Cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolf 25.02.2004 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 polecił mi je hydraulik. Użytkuję drugi sezon i nie ma żadnych problemów, które mógłbym zauważyć. pozdrawiam Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Tymowicz 25.02.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Witaj ! Montujemy je od 7 lat - jedną szt. wymieniłem bo fabrycznie był obity w folii. Pozdrawiam Wojtek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ADAMOS48 25.02.2004 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Mam je w swojej ofercie i grzejnik jak każdy inny.Moją opinie znacie ,różnica pomiedzy stalowymi polega na 3 paramertrach1 nazwa2cena 3bajer pozostałe parametry są identyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastus2 23.11.2004 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Czy naprawdę warto inwestować w Stelrady? Czy nie można kupić czegoś równie dobrego za niższą cenę? W firmie która robila mi Co polecono mi je i powiedziano, ze najlepsze. Jakie sa Wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzesiek13 23.11.2004 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Najlepszą opinię w Krakowskim maja Radsony, reszta to prostu poza klasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 23.11.2004 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Coś w tym jest. Jestem z Krakowa i mam Radsony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MURMAN 23.11.2004 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Podobno ,,Jaga ,, są super super lecz nieco drogie - prawdaż to ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Feft 23.11.2004 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2004 Mam takie (drugi sezon), żadnych problemów, polecił mi je mój instalator (za to ja nie polecam jego, ale to inna para kaloszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.11.2004 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Czy naprawdę warto inwestować w Stelrady? Czy nie można kupić czegoś równie dobrego za niższą cenę? W firmie która robila mi Co polecono mi je i powiedziano, ze najlepsze. Jakie sa Wasze opinie? moim zdaniem Stelrady sa porównywalne z Kermi a cena ? kwestia negocjacji ... dostałem spory upust jesli chodzi o estetyke - bez zarzutu natomiast eksploatowane jeszcze nie były - tu nie pomoge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nnatasza 24.11.2004 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Pracują dopiero od 2ch miesięcy, polecił mi je znajomy - jakość wykonania bdb - jak dla mnie super! Rabat też dostałam spory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bastus2 24.11.2004 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 Pracują dopiero od 2ch miesięcy, polecił mi je znajomy - jakość wykonania bdb - jak dla mnie super! Rabat też dostałam spory! Mnie potrzeba 8, w tym 6 duzych. Firma daje mi 25% rabatu. To duzo czy malo Waszym zdaniem? Wiem, ze firma firmie nie równa i regiony tez, ale moze pozwoli to na zorientowanie sie sprawie... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydro-ECO 14.01.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 BASTUS2 jeśli chodzi o rabat to kwestia punktu odniesienia, u mnie grzejniki STELRAD przy zakupach na domek dajemy na 40% rabacie od cen katalogowych. Jeśli chodzi o jakość to naprawdę grzejniki na najlepszym poziomie, PURMO to najlepiej wypromowany grzejnik ale i cena nie zostaje w tyle, wg mnie Stelrad to najlepszy wybór jeśli chodzi od kryterium ceny do jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts