mysiul 03.02.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 A na mojej budowie chudziaka robili mixokretem,co Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 03.02.2011 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 jeżeli spełnia parametry to metoda wykonania jest bez znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pablo lca 03.02.2011 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 czytam i czytam i oczom nie wierze, ludzie folia nie jest żadną izolacją przeciw wilgociową. To normalnie jakieś jaja, jak to się połączy z izolacją pozomą. Folia może stanowić tylko warstwę rozdzielającą izolację bitumiczną od stopianu a nie docelową izolację. Pierwsze co zrób to nakop do du.... kierownikowi bo to jakiś tłukPozdrawiam Pablo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 18.02.2011 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a co dać na chudziak jako izolacje przeciwwilgociową w miarę normalnej cenie?bo słyszałem o :"Fundament Icopal Papa termozgrzewalna szybki profil SBS" ale to kosztuje około 25 zł za m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek... 18.02.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a co dać na chudziak jako izolacje przeciwwilgociową w miarę normalnej cenie? bo słyszałem o : "Fundament Icopal Papa termozgrzewalna szybki profil SBS" ale to kosztuje około 25 zł za m2 ...to tyle kosztuje, ale TO się właśnie nadaje.... jak nie chcesz dać TEGO bo za drogie to szukaj czegoś tańszego... Dasz radę - Polak potrafi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 18.02.2011 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) no wiem ze tyle kosztujei dlatego pytam czy ktoś zna to samo tylko innej firmy a jest o parę zł tańsze mozna mieć piękną glazurę za 100zł i często średnio ładną za 500zł Edytowane 18 Lutego 2011 przez siwy lodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maciek_W 18.02.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 no wiem ze tyle kosztuje i dlatego pytam czy ktoś zna to samo tylko innej firmy a jest o parę zł tańsze mozna mieć piękną glazurę za 100zł i często średnio ładną za 500zł Znalazłem taki produkt: Papa termozgrzewalna JARBIT BRAVO PYE PV180 S32, Nie jest taka "gruba" jak ICOPAL, ale może być dobrym zamiennikiem. Cena: 9,90 zł/m2 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 18.02.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 wystarczy papa podkladowa na welonie z wlokna szklanego, nie koniecznie icopal nawet czarna mamba v60s30 da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MORHOT 18.02.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 nawet czarna mamba v60s30 da rade ...szczególnie jeśli starannie położona (ja będę kładł sam) n ie ma prawa nie zadziałać IMO lepiej nie trzeba!! Koszt ~ 7 zł/m2, najlepiejdać podwójnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwy lodz 19.02.2011 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Dzięki za konkretne podpowiedzi czasem mam wrażenie, że niektórzy piszą tylko po to żeby mieć dużą ilość postów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wenus 27.03.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 U mnie różnica w poziomie całej powierzchni domu dochodzi do 9 cm To skutkuje tym że muszę zrobić obniżenie w wiatrołapie aby zachować poziom w całym domu.Albo zachować ten spad. Czy w praktyce tak się stosuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 29.03.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 powinno byc rowno w praktyce moze wyjsc cm do 2 cm roznicy poziomow na chudziaku i nie jest powod aby biadolic...niestety 9 cm to spora przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts