Gość Losvin 24.02.2004 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2004 Mam problem.Posiadam działkę budowlaną koło cmentarza.W gminie mi powiedziano, że nie mogę wybudować budynku ponieważ musi być odległość min 50 m od cmentarza. Mam pytanie czy to prawda i czy jest jakiś sposób na obejście tego przepisu lub gdzie można znaleźć jakieś informnacje odnośnie tego tematu.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moritz 25.02.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Mam problem.Posiadam działkę budowlaną koło cmentarza.W gminie mi powiedziano, że nie mogę wybudować budynku ponieważ musi być odległość min 50 m od cmentarza. Mam pytanie czy to prawda i czy jest jakiś sposób na obejście tego przepisu lub gdzie można znaleźć jakieś informnacje odnośnie tego tematu.Dziękuję To niestety prawda. Możesz się odwoływać (po otrzymaniu negatywnych WZiZT), ale raczej masz mizerne szanse... Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość GRUBA PŁOTKA 02.03.2004 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 SPRZEDAJ TEREN C=ZARZĄDOWI CMENTARZA I KUP SOBIE DZIAŁKĘ W LEPSZYM TOWARZYSTWIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ZIMNY 02.03.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 SPRZEDAJ ZARZĄDOWI CMENTARZA I KUP GDZIE INDZIEJ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 02.03.2004 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Miałam podobny problem. Siódmy post w tym wątku jest mój i opisuje dokładnie taką sytuację http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=18258&highlight= Poniżej znajdziesz wyczerpującą i niestety - przygnębiającą odpowiedź. Ja dodam tylko tyle, że na przedmiotowej działce można bez trudu uzyskać wzizt dla budynków użytkowych: biur, magazynów, warsztatów itp. Decyzja należy do ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Losvin 04.03.2004 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 No to ładne buty. Jak widzę na powyższym linku pięknie to zostało przedstawione i niestety niewielki widzę szanse na zabudowę w takiej sytuacji.Jednakże ciekawi mnie taka możliwość poniewaź w poblizu owego cmentarza stoi już budynek mieszkalny i czy w ramach przebudowy od podstaw tego budynku uzyskał ym zgodę na budowę. Z góry dziękuję za informacje w tej sprawie.Czekam cierpliwie na pomoc. Ps.Dziękuję wszystkim osobom, które się tu wypowiedziały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 04.03.2004 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2004 Jeśli planowany zakres prac nazwiesz "przebudową", albo "rozbudową" istniejącego obiektu to myślę, że wygrasz. W każdym razie - twoje szanse rosną. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 06.06.2004 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2004 Ja bym sprzedał i kupił gdzie indziej pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts