oxa 17.01.2011 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 kopiuję Daje tego psiaka bo bardzo chce jej pomóc liczę na to ze zainteresuje los tej suni choć kilka osób na tym forum i powiecie o niej innym może znajdzie w ten spósób szybciej nowy domek jej historia Kolejny poród, kolejne cierpienie i głód. Dzieci jeść muszą - serce matki bijące po to, by żyły one... Karmione resztkami sił wychudzonego ciałka. Tulone w obronnym geście by nie spotkał ich los podobny do jej.. Wera Około 5-letnia, piękna, czarna pitbulka. Odebrana 1.12 właścicielowi po zapewne kolejnym porodzie - z dwoma szczeniakami. Przewieziona do schroniska, w którym nie miałaby szans na przeżycie - wychudzona,zarobaczona, szczepiona raz w życiu przegrałaby w nierównej walce ze schroniskowymi warunkami. Nie mogliśmy pozostać obojętni. Wera wczoraj trafiła pod skrzydła Fundacji - już bez maluszków, które od razu pojechały do domów tymczasowych, by tam spokojnie i w normalnych, dobrych warunkach czekać na "swój kąt". Przed nami diagnostyka i leczenie wyniszczonej suni. Przed nami kolejne wyzwanie, któremu tylko Wy możecie pomóc nam sprostać. Serce Wery biło dla istnień, które przyniosła na świat - mamy nadzieję, że Wasze serca zabiją mocniej dla Niej.Prosimy Was o wsparcie w szukaniu nowego, kochającego domu dla Verki. Udało nam się dowiedziec, że Verka mieszkała w bloku, w mieszkaniu. Mieszkała z dzieckiem. Ponieważ stan Verki wynika głównie z zaniedbana, postanowiliśmy szukać jej już nowego domu, bo w domowych warunkach z pewnością szybciej wydobrzeje. Warunkiem adopcji Verki jest m.in. sterylizacja. Nie szukamy dla niej domu, w którym będzie rozmnażana. Osoby chętne pomóc Verce proszone są o kontakt z naszą fundacją: http://www.fundacja-ast.pl 0501797018 [email protected] http://www.pomocgoldenom.fora.pl/ogloszenie-o-innych-psach,60/pitbulka-obraz-nedzy-i-rozpaczy-szuka-nowego-dobrego-domku,5006.html#89621 http://i54.tinypic.com/mvowg1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 17.01.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Swoją drogą kolejny przykład do tematu o pseudohodowlach. Też kupowali śliczne szczeniaki z domowej hodowli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.01.2011 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Swoją drogą kolejny przykład do tematu o pseudohodowlach. Też kupowali śliczne szczeniaki z domowej hodowli. a maluchy trafily do kochajacych domkow , a reszta nie wazna , mam na mysli ta matke . Pewnie chowaja do drugiego pokoju mowiac , ze nie lubi jak ktosa male oglada. Suka na zdjeciu wyglada strasznie , nie wiem jak mozna psa doprowadzic do takiego stanu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zy 17.01.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ja też nie mogę sobie wyobrazić jak można tak traktować żywe zwierze, ale widać są ludzie dla których coś takiego nie jest niczym nienormalnym. Jestem tylko ciekawa czy właściciele tej suni poniosą jakieś konsekwencje doprowadzenia jej do takiego stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 18.01.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Ten wątek powinni odwiedzić wszyscy "miłośnicy" psów którzy kupują pieski na targu, przez net itp, bo przecież rodowód nie jest im potrzebny - w końcu mają kochający domek...Można im tylko pogratulować ciemnoty i ślepoty...Szlag mnie trafia jak coś takiego widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
22kika22 19.01.2011 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Kolejna bulowata sunia ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts