TK30 17.01.2011 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Ostatnio przeglądając strony z projektami, wpadł mi w oko projekt o nazwie Rumcajs z garażem. Jestem ciekawa co o nim myślicie? Może znajdzie się również ktoś kto już wybudował ten dom i chciał by się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Chętnie bym się dowiedziala czegoś więcej o tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 17.01.2011 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 I jeszcze link do projektu : ) http://www.domdlaciebie.com.pl/?akcja=szczegoly&id_domku=373 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TK30 06.03.2011 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jeżeli nikogo jeszcze nie ma kto wybudował ten domek, to może jest ktoś kto chce go postawić ? Chętnie również wysłucham wszystkich opinii i spostrzeżeń na temat tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomono 17.09.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 http://grupamulti.pl/realizacje_budowy-w-realizacji na tej stronie znalazłem realizację, może tam coś ci podpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciekawski83 17.09.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2013 Ze strony pracowni: „KOSZTORYS NINIEJSZY JEST WYCENĘ SPORZĄDZONĄ DLA OKREŚLENIA SZACUNKOWEJ WARTOŚCI ROBÓT BUDOWLANYCH ….. ILOŚCI OBMIAROWE JAK RÓWNIEŻ ZESTAWIENIA MATERIAŁÓW SĄ ILOŚCIAMI PRZYBLIŻONYMI I UŚREDNIONYMI I MOGĄ RÓŻNIĆ SIĘ OD ILOŚCI RZECZYWISTYCH” a więc uważaj:D 1.miejsce na szafę w wiatrołapie pod schodami jest umowne (skosy)2.drzwi wejściowe, drzwi do garażu niestandardowe (droższe) – wysokość 220cm3.stolarka wysokości 2,70cm też nie jest standardową wysokością → cena4.ze względu na niską ściankę kolankową potrzebna jest przedścianka. Należy zwrócić uwagę czy nie będziemy musieli siedzieć w wannie czy kłaść się do łóżka w kasku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ellcia 04.01.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2014 Ze strony pracowni: „KOSZTORYS NINIEJSZY JEST WYCENĘ SPORZĄDZONĄ DLA OKREŚLENIA SZACUNKOWEJ WARTOŚCI ROBÓT BUDOWLANYCH ….. ILOŚCI OBMIAROWE JAK RÓWNIEŻ ZESTAWIENIA MATERIAŁÓW SĄ ILOŚCIAMI PRZYBLIŻONYMI I UŚREDNIONYMI I MOGĄ RÓŻNIĆ SIĘ OD ILOŚCI RZECZYWISTYCH” a więc uważaj:D 1.miejsce na szafę w wiatrołapie pod schodami jest umowne (skosy) 2.drzwi wejściowe, drzwi do garażu niestandardowe (droższe) – wysokość 220cm 3.stolarka wysokości 2,70cm też nie jest standardową wysokością → cena 4.ze względu na niską ściankę kolankową potrzebna jest przedścianka. Należy zwrócić uwagę czy nie będziemy musieli siedzieć w wannie czy kłaść się do łóżka w kasku Witam Jakis czas temu zakupilismy z mezem ten projekt. Mam pytanie... Czy ktos rozpoczal juz budowe tego domku?? Moze jakies zdjecia z jego realizacji...??? Bardzo chetnie ogladne i wymienie sie opinia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda221 26.03.2019 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2019 Właśnie kupiłam ten projekt. Trochę czasu minęło od ostatniej rozmowy na forum, może ktoś zbudował ten dom?PozdrawiamMagdahttps://www.domdlaciebie.com.pl/projekty-domow-parterowych-z-poddaszem-uzytkowym/rumcajs-z-garazem,373.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts