atb 17.01.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 po krótce , mieszkanie na pierwszym pietrze , pow 104mkw , w skład instalacji wejdzie 5 grzejników płytowych , 2 łazienkowe drabinki i dwa pomieszczenia z podłogówka o powierzchni 12mkw do tego dochodzi bojler 120l , czy ta instalacja jest prawidłowa ? pytanie do fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 17.01.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 jakość fotki zbyt kiepska wiele szczegółów nieczytelnych, popraw to ocenimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atb 17.01.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 pompa na powrocie , dwa rozdzielacze , pomiedzy nimi zawór 3d , w układzie podłogówki wpięty bojler , reszta to zawory kulowe i zawór róznicowy w baypasie pompy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 17.01.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 też otworzyłem i jakbym wzrok stracił, zamknąłem czym prędzej zrób porządny skan czy ostrą fotkę, bo na to się patrzyć nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajmanxxl 18.01.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 według tego co napisałeś to nie wiem jaki zawór różnicowy chcesz zastosować bo standardowy w tym układzie działał nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atb 23.01.2011 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 i prosze o ocene tej instalacji , rysunek poprawiony tak aby był jak najbardziej czytelny i ponawiam pytanie , czy taki schemat bedzie działał prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plamiak 23.01.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Czemu ten drugi bojler i dlaczego zasilany z tej chłodniejszej wody podłogówkowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atb 23.01.2011 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 drugi bojler na kuchnie wiec nie musi byc tam tak goracej wody jak w tym pierwszym ale nie bedzie problemu wpiąc go przed zawór 3d tylko moje pytanie brzmi czy takie cos ma szanse poprawnie działac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts