lulkas 17.01.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 A co sądzicie o meblach z ikei. Dokładnie mam na myśli serie do pokoju dla dzieci LEKSVIK. Te meble mają niesamowitą zaletę, bo rosną razem z dzieckiem. Ikea wpadła na fajny pomysł. Ale z drugiej strony, trochę smutne te meble jak dla przedszkolaka? Co sądzicie?Myślałem, żeby kupić w ikea : LEKSVIKszafa899,99 PLNSzerokość: 80 cmGłębokość: 50 cmWysokość: 184 cm LEKSVIKrama łóżka, reg. dług./podst.szczeb439,99 PLNMinimalna długość: 138 cmMaksymalna długość: 208 cmSzerokość: 90 cm LEKSVIKskrzynia349,99 PLNSzerokość: 82 cmGłębokość: 43 cmWysokość: 47 cm a czy ktoś widział do tego zestawu ikei fajne biurko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kurt76 18.01.2011 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Mam duzo tych mebli od ok. 8 lat Wg mnie zdecydowanie za "smutne" dla dziecka... i delikatne, miekkie drewno - trzeba uwazac. Popatrz na oferte Vox-a, maja super meble dla dzieci (DJ Metallic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 18.01.2011 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Hmmm... nie sadze, zeby meble z voxu wytrzymaly 8 lat jak Leksvik moje chlopaki maja leksvika - urok w dodatkach i kolorze scian. Meble maja 5 lat i wygladaja jak nowe. W sumie sa to jedyne meble w IKEA, ktore kupuje bo sa z drewna!!! Nie zamienie na zadna plyte czy to z vox czy BRW. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lulkas 23.01.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Jak to sie mówi, klamka zapadła, decyzja podjęcia i sfinalizowana. Dzięki za podpowiedzi. Czas zacząć urządzanie pokoju córki. Meble z ikei prezentują się całkiem fajnie. Złożenie nie było tak straszne. :) Fajnie, że w ikei od razu można dokupić odpowiednie materace do rosnącego z dzieckiem łózka i do tych materacy pościel na poszczególne elementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 22.09.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2011 To jakiś rodzaj pracy zarobkowej? W każdym z twoich 8 postów jest jakaś reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts